Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Kurtulmuş yeşil pasaporta göçmen vize basılmıyor mu? bunu ilk defa duydum, ben ds-260 a yeşil pasaportumun numarasını yazdım bir sorun olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz kesinlikle basmazlar diye bir şey demedim isterlerse gazete kağıdına bile basarlar vizeyi o ayrı bir nokta Ancak bizim dönemimizde bu durumu soran talihlilere genelde bordo pasaport çıkartıp mülakata katılmalarını öneriyorduk hep. Kimsede yeşil pasaportla denemedi yada benim aklımda kalan yok hiç

• @Emre-Kurtulmuş forumda araştırma yaptım da birisi de bizim zamanımızda sorun olmadı ama geçmiş süreçlerde sorun yaşayanlar oldu demiş. bana çok garip geldi sonuçta "yeşil pasaportun" ne olduğunu bile bilmiyorlar deniliyordu neden zamanında böyle bir ayrım yapmışlar acaba umarım bu sene bunu yapmazlar

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz benimde aklımda kalan o yöndeydi. Bizim dönemde hiç yeşil pasaporta vize bastırmayı deneyen olmadı bu yüzden diye hatırlıyorum ama tekrar söylüyorum kesinlikle basmazlar demiyorum isterseniz konsolosluğa mail atıp sorun

• Arkadaşlar merhaba green card için istenen foto ölçüsü 5e 5 pasaport içşn istenen 5e6 sanırım cok az bir fark var aynı fotoyu kullansak ıkısı ıcınde sıkıntı olur mu bir diğer sorunum unganlara mail yoluyla mail atıyorum ancak cevap veren kimse yok jerhangşbşr hastaneden aşılara antikor testleri okuyor bu çnu belgelerse aşılardan muaf olur muyuz bu 2 soruma cevap veren birileri olursa çom minnettar olurum

• ⭐⭐⭐⭐

@usagi-718918 anladığım kadarıyla talihli değilsiniz şu anda unganlarla iletişime geçmeye çalışmanızın pek bir anlamı yok zaten. Unganlar antikor testini kabul etmez aşı kartınız varsa değerlendirmeye alabilirler

• ⭐⭐⭐

@hashirama Hocam yarım bardak suya 2-3 damla lugol iyot damlatıp için boğaz ağrısının anında kesiyor, bağışıklık için ise bitki çaylarını önerebilirim örneğin zencefil ile zerdeçalı bardağa koydum üstüne limon sıktım sonra kaynar su ekledim gibi

• ⭐⭐⭐

@usagi-718918 unganlar para kazanmak için asık suratlarıyla, yasak olmasına rağmen 2-3 aşıyı birleştirip şaak diye tek seferde vuruyorlar 😁 sen ister aşıyı 5 gün önce vurulmuş ol belgesini getir ister hiç vurulmamış ol onlar bakmıyor bile. Ondan umarım case nom yüksek çıkar da şunlara para kaptırmam

• case numara kaça kadar olmalı sızce

• ⭐⭐

@bitkicel

Dv23 kazananlar gördüğüm kadarıyla 12 k üstünde alanlar bir çoğu randevu alamadı ankaradan
    dv24 kazananlarda gördüğüm kadaryıla 8k üstünde olanların bir çoğu randevu alamadı ankaradan
    dv25 göreceğiz ankaranın performansı

şahsen ben kazanırsam 6k yada 5k üstünde olursa dosyamı taşıyacağım ankarayı beklemeyi düşünmüyorum

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@hashirama Gitmezler ki geri burada çocuk parası alıyorlar devletten yardım alıyorlar, vergi felan da vermiyorlar kendi aralarında ucuza alışveriş yapıyorlar 😁 bir ürün yerel markette 50 liraysa kendilerinin açtığı markette 40 lira oluyor vergi ödemedikleri için düşük fiyat giriyorlar e bu sefer de herkes onlardan yapıyor alışverişi, olan bizim esnafa oluyor gerçi onların da ne kadarı vergi veriyor belirsiz 😁

Esad genel af çıkartti. Aslında daha önceden af çıkartmıştı ama bu biraz daha kapsamlı. Ülkelerine dönen lere ev felan verecekmiş. Ev dükkan güzel bence gidilir. Kız arkadaşım olmasa idi suri bulup suriye ye yerleşmeyi düşünebilirdim. Zaten param var 🙄 😂

• ⭐⭐⭐

@rnc Ev verecekse çoğu gitmeyi düşünebilir bence ama sanmıyorum. Zaten çoluğu çocuğu evli olmayan suriler istanbulda kalıp çalışıp para biriktirip avrupadaki malum ülkelere kaçıyorlar

Gerçi nasıl kaçıyorlar onu çok merak ediyorum tırların altına veya içine girip kaçamıyorlar sanırım artık xrayde gözüküyorlarmış

Öğrenmek lazım belki yarın öbür gün lazım olur 😁

@rnc Ev verecekse çoğu gitmeyi düşünebilir bence ama sanmıyorum. Zaten çoluğu çocuğu evli olmayan suriler istanbulda kalıp çalışıp para biriktirip avrupadaki malum ülkelere kaçıyorlar

Gerçi nasıl kaçıyorlar onu çok merak ediyorum tırların altına veya içine girip kaçamıyorlar sanırım artık xrayde gözüküyorlarmış

Öğrenmek lazım belki yarın öbür gün lazım olur 😁

Lazim olsa ne olacak. Yarin öbür gün kökten temizlik yapmiyacaklarinin garantisi yok ki. Benim şahsi düşüncem ileride suriye avrupa dan daha güvenli hale gelicek. Almanya degilde isveç norveç taraflarindan başliyacağını düşünüyorum. Oralardan gelecek kıvılcım diger taraflarada yansiyacak. Belki de ilk ingiltere de başlar kim bilir? Şuan fransa da bile yahudi lerin evleri işaretleniyor o zaman olacaklari düşünün 🙂

• ⭐⭐⭐

@rnc Amaan ne olacak sanki dünya üzerinde ülke yok zaten benim şansıma adım attığım yer kurur. Bir ülkeye gidersem orada olaylar olursa başka ülkeye giderim

Suriye çok sıcak memleket bence yaşanılmaz hele ilerde hiç yaşanılmaz

• ⭐⭐⭐

@rnc Ben ülkelere iltica etmeye meyilliyim ama bugün sabah kafama bir şey dank etti. 2 sene önce 10 bin dolarım olsaydı şunu yapardım dediğim şey aklıma geldi. Dün de haberlerde görmüştüm ondan da aklıma gelmiş olabilir. Şu başvuru sürecini bir atlatayım ufak bir araştırma yapacağım. Büyüsü bozulmasın diye kimseciklere söylemek istemiyorum ama dediğim gibi şu başvuru süreci bir bitsin araştırmasını yapacağım aklıma geldi daha da unutmam

İpucu: Bir iş modeli

@rnc Amaan ne olacak sanki dünya üzerinde ülke yok zaten benim şansıma adım attığım yer kurur. Bir ülkeye gidersem orada olaylar olursa başka ülkeye giderim

Suriye çok sıcak memleket bence yaşanılmaz hele ilerde hiç yaşanılmaz

Suriye örnek sadece. Sıcagı bende sevmiyorum. Bu şans varken gittiğim yil savaş felan çıkar zaten 😂

• @rnc 1 M USD 😂

• @newbie97

415cf461-e70a-43b7-be6d-f85c1f429d3d-image.png

Bu aralar çokca yasadışı göçmen haberi okuyorum. Dahada katlanip artmaz ise şaşırmam dogrusu....

• @rnc

Bende EB-3 vize sürecine başlayacağım fakat biliyorsunuzdur bu vizenin süreci 4-5 yıl kadar sürebiliyor.

Mantıklı düşündüğümüzde tüm dünya (nispeten avrupa hariç) Amerikaya kaçak ya da yasal yollarla gitmenin derdine düştüğünü görüyoruz.

Eğer çok ciddi önlemler alınmaz ise gelecek 10 yıl içerisinde kaçak/iltica gibi sebeplerden dolayı orada gitmiş kişilerin ABD ekonomisine büyük ölçüde zarar vereceğini düşünüyorum.

Yani ABD şu aşamada bana mantıklı gelirken ileriye dönük mantıksız gelmeye başladı.
    (Hem güvenlik hem ekonomik yönden)

Teşekkürler.

• @T-C-Kubilay-Dikici

Merhaba Kubilay Bey,

Dosyanızı nereye taşımayı düşünüyorsunuz? Schengen sahibi misiniz? Vizesiz konsolosluklar dosya taşıma kabul ediyor mu, bilginiz var mıdır? En kötü ihtimal olarak sıra gelmezse diye Gürcistan konsolosluğuna talepte bulunsan mesela vizesiz ülke olarak, kabul görür mü sizce? Sevgiler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |