Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97 selamlar, ben yanlış hatırlıyor olabilirim zorunluğu değil biliyorum fakat pasaport numarasıda girebiliyoruz diye hatırlıyorum.

• ⭐⭐⭐

@frkbzdg yok girmiyoruz hocam öyle bir yer yok, dilerseniz geçen senenin başvuru videolarından izleyebilirsiniz. Biz telefon numarası giriyoruz o da zorunlu değil opsiyonel siz onunla karıştırmış olabilirsiniz

• Iyi geceler. Tam abd ye suriyeliler hayat standartlarımızı tehdit ediyor deyip iltica edecektim. Esat Suriyelilere af çıkardı 😅

• ⭐⭐⭐

@hashirama Gitmezler ki geri burada çocuk parası alıyorlar devletten yardım alıyorlar, vergi felan da vermiyorlar kendi aralarında ucuza alışveriş yapıyorlar 😁 bir ürün yerel markette 50 liraysa kendilerinin açtığı markette 40 lira oluyor vergi ödemedikleri için düşük fiyat giriyorlar e bu sefer de herkes onlardan yapıyor alışverişi, olan bizim esnafa oluyor gerçi onların da ne kadarı vergi veriyor belirsiz 😁

• @newbie97 muhtemelen dediğiniz gibi olacak. O zaman planı uygulamaya devam 😅

• Günaydın yeni haftanız güzel geçsin

• merhabalar cekılış tarıhleri belli olmadımı dımı henuz bu sene ilk dk basvurcam

• @evrentnrkl yok üzülmem ya çıkarsa çıkar 🙂 sadece çekilişi beklemek adamı kanser ediyor, yoksa umrumda değil sonucu 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@shadow-sharks-0

2026 çeşitlilik göçmen vize kurası yönergesi (DV-2026) henüz yayınlanmadı, çekiliş başvuru süreci kesin olmamakla birlikte muhtemelen 2 Ekim 2024 Çarşamba veya 9 Ekim 2024 Çarşamba günü Doğu Gündüz Saatine göre (EDT) (GMT –4) öğlen 12:00'de başlayacaktır.

Başvuru süreci 5 Kasım 2024 Salı veya 12 Kasım 2024, Salı günü Doğu Standart Saatine göre (EST) (GMT –5) öğlen 12:00'de bitecektir. Bol şans..

• +1 koltuk ön sıralardan

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@hashirama Gitmezler ki geri burada çocuk parası alıyorlar devletten yardım alıyorlar, vergi felan da vermiyorlar kendi aralarında ucuza alışveriş yapıyorlar 😁 bir ürün yerel markette 50 liraysa kendilerinin açtığı markette 40 lira oluyor vergi ödemedikleri için düşük fiyat giriyorlar e bu sefer de herkes onlardan yapıyor alışverişi, olan bizim esnafa oluyor gerçi onların da ne kadarı vergi veriyor belirsiz 😁

Onlarda emin ol fırsatini bulsa kaçarlar.😂
    Bir anlık uyumam pahalıya patladi 🤦♂

3324fa55-75b6-490a-b63c-4c047fd959ab-image.png

• ..jpg

• aklıma bişey takıldı. çekilişi kazandık diyelim. yeşil pasaporta vize basılıyor mu yoksa illa bordo mu olması lazım ?

• ⭐⭐⭐

@rnc Valla bu işler senlik değil, yol yakından dön benden demesi kaçtır uyuyunca zarara giriyorsun ama stop koymuyorsun 😁

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Valla bu işler senlik değil, yol yakından dön benden demesi kaçtır uyuyunca zarara giriyorsun ama stop koymuyorsun 😁

Öyle de uyumamam lazim. Genelde uzun soluklu taşımayi seviyorum. En kötü girişe gelecek girişte kapatirim düşecek ama sonunda 😶

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Hazır mıyız bu seneye Rikiii 👻👻 @Tarık-Batış

• @Atlantis00 elbet bir gün kanka elbet bir gün 🇺🇸

• ⭐⭐⭐⭐

@mert0653 yeşil pasaporta vize bastıran oldu mu hatırlamıyorum hiç deneyimlerde ancak yeşil pasaporta göçmen vize basmayabilirler onun için olurda kazanırsanız üstüne birde mülakat alabilirseniz mülakata bordo pasaport ile katılmak daha iyi olacaktır.

• Iyi akşamlar, soğuk algınlığı ve burun akıntısına ne iyi gelir ya. Şifayı kaptık. Mevsim geçişi..

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |