DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc hintlilerle aynı mantık mesela bir afgan gidiyor bir yer açıyor çalışacak eleman olarakta sadece afgan alıyor öyle öyle birbirlerine sahip çıkıyorlar. Adam iki fayans döşese zaten dünya para kazanıyor
Hintli paki afgan vs uzak durmak lazım. Bunlarda iyi olan nadirdir.
Ozellikle bu ulkelere turist olarak bile gidilmez. Beyaz tenli biri olsun hemen birileri arkandan takip etmeye başlar. -
@rnc İngiltere, kanada, abd, tr, kuveyt bunlarla dolu o zaman evimizden çıkmamamız lazım o mantığa göre
-
@rnc İngiltere, kanada, abd, tr, kuveyt bunlarla dolu o zaman evimizden çıkmamamız lazım o mantığa göre
Valla hocam çıkın ama dikkatli olun. Bunlar öyle pis ki insanları video ya bile aliyorlar. Nerede paki afgan var uzaklaşıp kaçmak lazım.
Yada silah tasiyacaksin kafasına sikacaksin.
Bak İtalya da olması lazim tunuslu birisi yaninda sevgilisi var iken kadına sulanip satasiyor erkek arkadaşı kafasına sıkıp öldürüyor. Yani bunların olduğu yerde böyle şeyler görmek mümkün. ABD de bir kivilcima bakar -
@newbie97 napalım hocam biz yasal yolu denedik. Bu sene çıktı çıktı yoksa ya seve seve ya... gidicez.
-
@newbie97 arap ulkelerinde kurallar cok agir oldugu icin daha duzgunler.
Abd/ingiltere falan cok sikintili. -
@amerikan_rüyası Bende aynı kafadayım hocam kaybedeceğim bir şey yok, dünyaya bir sefer geliyoruz şimdi gitmesek emin ol 10 sene sonra kafamızı taşlara vururuz
-
@charon İngilizler hepten yanmış herhalde hintli seçmişler başa
-
@newbie97 selamlar, ben yanlış hatırlıyor olabilirim zorunluğu değil biliyorum fakat pasaport numarasıda girebiliyoruz diye hatırlıyorum.
-
@frkbzdg yok girmiyoruz hocam öyle bir yer yok, dilerseniz geçen senenin başvuru videolarından izleyebilirsiniz. Biz telefon numarası giriyoruz o da zorunlu değil opsiyonel siz onunla karıştırmış olabilirsiniz
-
Iyi geceler. Tam abd ye suriyeliler hayat standartlarımızı tehdit ediyor deyip iltica edecektim. Esat Suriyelilere af çıkardı 😅
-
@hashirama Gitmezler ki geri burada çocuk parası alıyorlar devletten yardım alıyorlar, vergi felan da vermiyorlar kendi aralarında ucuza alışveriş yapıyorlar :beaming_face_with_smiling_eyes: bir ürün yerel markette 50 liraysa kendilerinin açtığı markette 40 lira oluyor vergi ödemedikleri için düşük fiyat giriyorlar e bu sefer de herkes onlardan yapıyor alışverişi, olan bizim esnafa oluyor gerçi onların da ne kadarı vergi veriyor belirsiz :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 muhtemelen dediğiniz gibi olacak. O zaman planı uygulamaya devam 😅
-
Günaydın yeni haftanız güzel geçsin
-
merhabalar cekılış tarıhleri belli olmadımı dımı henuz bu sene ilk dk basvurcam
-
@evrentnrkl yok üzülmem ya çıkarsa çıkar :) sadece çekilişi beklemek adamı kanser ediyor, yoksa umrumda değil sonucu :)
-
2026 çeşitlilik göçmen vize kurası yönergesi (DV-2026) henüz yayınlanmadı, çekiliş başvuru süreci kesin olmamakla birlikte muhtemelen 2 Ekim 2024 Çarşamba veya 9 Ekim 2024 Çarşamba günü Doğu Gündüz Saatine göre (EDT) (GMT –4) öğlen 12:00'de başlayacaktır.
Başvuru süreci 5 Kasım 2024 Salı veya 12 Kasım 2024, Salı günü Doğu Standart Saatine göre (EST) (GMT –5) öğlen 12:00'de bitecektir. Bol şans..
-
+1 koltuk ön sıralardan
-
@hashirama Gitmezler ki geri burada çocuk parası alıyorlar devletten yardım alıyorlar, vergi felan da vermiyorlar kendi aralarında ucuza alışveriş yapıyorlar :beaming_face_with_smiling_eyes: bir ürün yerel markette 50 liraysa kendilerinin açtığı markette 40 lira oluyor vergi ödemedikleri için düşük fiyat giriyorlar e bu sefer de herkes onlardan yapıyor alışverişi, olan bizim esnafa oluyor gerçi onların da ne kadarı vergi veriyor belirsiz :beaming_face_with_smiling_eyes:
Onlarda emin ol fırsatini bulsa kaçarlar.:face_with_tears_of_joy:
Bir anlık uyumam pahalıya patladi :man_facepalming:
-

-
aklıma bişey takıldı. çekilişi kazandık diyelim. yeşil pasaporta vize basılıyor mu yoksa illa bordo mu olması lazım ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum