Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Kurtulmuş bunu ben de düsündüm fakat profiline baktigimda 284 küsür iletisi olan ve forumu da aktif kullanan birisi, dolayisiyla bu sürecte hicbir seyin garanti olmadigini, bilinmezliklerle dolu oldugunu anladigini saniyordum

• @Emre-Kurtulmuş abi biraz kafam karıştı yoksa kasma vs. Bilmem affedersiniz

• @rezanclz merhaba mobilyacıyım bir yandan kurulum yapıyorum bir yandan mesaj yazıyorum şu an halen çalışıyorum biraz acemiyim bu süreçte mazur görün lütfen

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 öyle bir şey yaptığınızı düşünmüyorum zaten sorun yok size verilen cevapları kaçırmamaya özen gösterin yeter farklı farklı konu başlıklarına aynı soruları yazıp farklı sonuçlar beklemenize gerek yok

• @Yusuf-Surmeli Ben de petrol doğalgaz sektöründeyim ve ilk düşündüğüm yer Houston. Adres konusunda orada arkadaşlarını veya akrabalarını devreye sokman gerek eğer varsa, ülkeye girişte adres belirttiğinde green card teslimlerinde sıkıntı olduğunu okumuştum. Ev kiralamak için de bir kaç meşhur internet sitesi var orada kullanılan oralardan fiyat araştırması yapabilirsin.

• @Emre-Kurtulmuş gerçekten çalışıyorum abi şu an isim bitti Bursa'ya dönüyorum daha dikkatli olurum tüm forum yöneticilerine ve üyelerine sonsuz teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba, vize mülakat tarihleri gelmeye başladı sanırım fakat ben henüz bir e-mail almadım bu konuda kcc'ye mail mi atmalıyım? Case number olarak 5XXX'lerdeyim.

• @Reha-Kara size sıra gelirse geçen yıla göre 10ay sonra gelir eger imkanınız varsa dosyanızı taşıyabilirsiniz

• ⭐⭐⭐

@Reha-Kara CN ınız current olmuş durumda..Artık KCC nin uhdesinde değilsiniz, taşımak istediğiniz konsolosluklarla iletişime geçmelisiniz.

• @Reha-Kara, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Arkadaşlar merhaba, vize mülakat tarihleri gelmeye başladı sanırım fakat ben henüz bir e-mail almadım bu konuda kcc'ye mail mi atmalıyım? Case number olarak 5XXX'lerdeyim.

Hocam sakın yanlış anlama beni lütfen. Muhtemelen şimdiye kadar bu konuya hiç bakmadın, bence her şeyden önce forumun DV2025 ile ilgili başlıklarını bir kaç saat zaman ayırıp oku. Her şey netleşecek senin için, bi de dosya numaranı imzana taşıyabilirsen harika olur.

• Merhaba, yok kesinlikle yanlış anlamam hocam. Forumdaki herkesin ne kadar yardımsever olduğunun farkındayım. Soruma yanıt veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim. İşten artan kalan vakitlerde okumaya çalışıyorum sürekli, anladığım kadarıyla bir çok kişi case current olduktan sonra taşıyarak interview date alıyor. Maalesef benim böyle bir imkanım yok şimdilik. Görünüşe göre beklememiz gerekecek e-mail için.

• @Reha-Kara, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba, yok kesinlikle yanlış anlamam hocam. Forumdaki herkesin ne kadar yardımsever olduğunun farkındayım. Soruma yanıt veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim. İşten artan kalan vakitlerde okumaya çalışıyorum sürekli, anladığım kadarıyla bir çok kişi case current olduktan sonra taşıyarak interview date alıyor. Maalesef benim böyle bir imkanım yok şimdilik. Görünüşe göre beklememiz gerekecek e-mail için.

Hayır hocam senin kesinlikle BEKLEMEMEN gerekiyo aslında. Bir an önce dosyanı taşıyabileceğin, masraflarını karşılayabileceğin bir kaç ülkenin konsolosluklarıyla iletişime geçmeye başla.

Yani tabi kesinlikle gitmek istiyorsan. En nihayetinde “gitsem de olur gitmesem de olur” gibi bi düşüncedeysen sen bilirsin 😊

• Öncelikle tüm forum üyelerine mutlu pazarlar diliyorum.Dosya taşıma hakkında bir sorum olacaktı.Dosya numaram 29 binlerde ve herkes dosya taşıma öneriyor.Ben dosyamın 2025 yazında yani temmuz gibi aktif olacağını düşünüyorum.Çoğu kişi viyanaya taşıtmış fakat benim vizem yok.Şuan son sınıf bil.muh. öğrencisiyim ve 2025 haziranda mezun olacağim.Acaba viyanaya dil okulu için gitsem orda mülakata girebilir miyim? veya bir şirket beni staj için oraya isteyebilir mi? Bana bir yol gösterirseniz çok memnun olurum şimdiden cevaplar icin çok tessekur ediyorum😊

• Anladım hocam ama ne yazık ki şu anki durumda dosyamı taşımam pek mümkün görünmüyor, beklemekten başka çarem yok.😐

• @bthn Sizin dosya numaranıza mülakat gelip gelmeyeceğini geçmiş 3 yılın sonuçlarına ve deneyimlerine bakarak analiz edebilirsiniz. Birde dosya taşıyanlara bakın neden bu kadar kişi taşımış bir de tecrübeli insanların dediklerine bakın ANKARAYA ASLA GÜVENME Amerika ya gerçekten gitmek istiyorsanız dosyanızı taşımanızı öneririm. Viyana vize işlemleri sizi strese sokabilir hiç bu kadar strese girmeden HONGKONG ve diğer bazı vizesiz yerleri araştırın forumda yüzlerce içerik bulabilirsiniz. Zaman su gibi açıp geçiyor 2 gününüzü ayırıp son 2 yıl tecrübelerini okumanızı ve dv25 mulakat surecını ıncelemenızı onerırım.

• @waterman Merhabalar, mülakat tarihi alıp almadığımı nereden öğrenebilirim acaba

• ⭐⭐⭐

@Serc35 Selamlar.
    Önce dosya numaranızı current olduğunu öğrenmeniz gerekecek, bu her ay yayınlanan visa bültenlerinde belirtiliyor. Current olduğunuz ay dosyanız hangi konsoloslukta ise o konsolosluk DS260 formunda yazdığınız mail adresinize attığı mail ile bildiriyor..
    Siz tüm bunlar olana kadar sürecinizi imzanıza taşıyabilir, bu başlığı baştan sona okuyabilir ve ilk iletideki excel tablosuna bilgilerinizi girebilirsiniz..
    Sürecinizde başarılar...

• @bthn yeşil pasaporta sahipseniz direkt viyana bence, eğer değilseniz geçmiş mali yılı okuyup iyi araştırıp dosyanızı vizesiz ve ya e-vize olan bir ülkeye taşımanızı tavsiye ederim.

• @10urdmn Peki ben hem vize istemeyen hemde oturum izni istemeyen ülkeleri nasil bulabilirim? Asyadaki çoğu ülke vize istemiyor fakat benim dosya numaram 29 binlerde olduğu için eğer oralara taşıtirsam hiç aktifleşecegini dusunmuyorum o yuzden tek secenegim avrupadaki ülkeler gibi geliyor.Bu konuda biraz kafa karışikliği yasiyorum acikcasi..

• @bthn, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@10urdmn ''fakat benim dosya numaram 29 binlerde olduğu için eğer oralara taşıtirsam hiç aktifleşecegini dusunmuyorum''

bu bilgiye nasıl vardınız?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |