DV2026 Sohbet Odası
-
@murat-can-atilla Sizin şans direk x2 o zaman
Tr de buzdolabı parasına abd de araba satıyorlar :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Selammm insanlar yavaştan toplanıyor güzel güzel 😅 Biz okçular cepheyi hiç terketmedik 😅😅
-
Diş doktoru eziyetim bu haftada son buldu. :face_with_tears_of_joy: Artik haftaya bir dahaki randevumuz 😅
-
@murat-can-atilla bizde kazandığımızı düğüne 1 ay kala öğrenmiştik. Ev dizme işleriyle uğraşmamak çok güzel oluyor 😀
-
@rnc Sen haftaya biter sanıyorsun en az 6 ay yatarın var daha o dişçi koltuğuna :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Merhaba ben 21 yaşındayım. Bu sene ailecek "green card" çekilişine katılacağız. Annem ve babam başvuru formunda çocuk kısmına beni ekleyebilir mi? 21 yaşında olmam bir sorun teşkil eder mi? 21 yaş kuralını ayrıntılı bir şekilde bilen biri bana açıklayabilir mi?
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc Sen haftaya biter sanıyorsun en az 6 ay yatarın var daha o dişçi koltuğuna :beaming_face_with_smiling_eyes:
hahaha yok ya o kadar degil gibi :)
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@murat-can-atilla bizde kazandığımızı düğüne 1 ay kala öğrenmiştik. Ev dizme işleriyle uğraşmamak çok güzel oluyor 😀
eşyalari önceden almamışmıydınız? sizin için iyi olmuş. :)
-
@rnc yok almamıştık çünkü asıl planımız düğünden sonra j1 ile amerikaya gelmekti zaten konsolosluk randevumuz vs hazırdı onun için hiç eşya alma, ev dizme noktasına girmemiştik. Araya talihli olduğumuzu öğrenme süreci girdi ve j1 planını iptal edip direk dvye odaklandık o yüzden eşya almadık o süreçtede
-
@Emre-Kurtulmuş mutluluklar diliyorum. Evlilik hayatınızda şans sağlık başarı diliyorum
-
@newbie97 Arananlarda ilk 3’e girmekten gurur duydum. Sevgili @Witch-Lilith in dediği gibi tepeyi terketmeyen birkaç okçudan biriyim. Sessizce güzel muhabbetinizi izliyorum. Siz de olmazsanız loteryin tadı olmaz. Her yıl olduğu gibi street map fotoğraflarıyla Amerika’nın güzel sokaklarını paylaşarak ve hayal kurarak günlük muhabbete dahil olmak için yağmurlu kış sabahlarının gelmesini bekliyorum. Malum ek iş olarak arıcılık yapıyorum yaşam mücadelesi bitmiyor :))
-
@hasnotben Şöyle bir düşünüyorum da benim dream job um yok sanırım :beaming_face_with_smiling_eyes:
İlerde kazanırsam belki nasip olursa bir tekne alıp küçük çaplı balıkçılık turu vs düzenlemek iyi olabilir
Küçük bir tekne, saatliği 200 dolardan desek, haftada 2 gün iş çıksa yeter artar bile. Bi denize açılsan zaten 2-3 saatten önce dönmezsin. Tabi talep meselesi önemli turist gelecek yada yerli müşteri gelecekte tekneyle şöyle bir okyanusu turlamak isteyecek :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc yok almamıştık çünkü asıl planımız düğünden sonra j1 ile amerikaya gelmekti zaten konsolosluk randevumuz vs hazırdı onun için hiç eşya alma, ev dizme noktasına girmemiştik. Araya talihli olduğumuzu öğrenme süreci girdi ve j1 planını iptal edip direk dvye odaklandık o yüzden eşya almadık o süreçtede
Mutluluklar. Darısı bize artik... Hem evlilik hemde diger konular.. :)
-
Günaydin 😅
-
Yok sabahlar geçmiyor... İlk alışverişte alacağım o hazır kahvelerden
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Yok sabahlar geçmiyor... İlk alışverişte alacağım o hazır kahvelerden
Ben birşey yiyemiyorum içemiyorum fazla:grinning_face_with_sweat: . sana bir 3-1 arada yapalım da keyiflen :grinning_face_with_sweat:
-
yeni heyecan yeni umutlara günaydın herkese
-
Günaydın! ☀️
-
tekrardan selamlar, yenilerden kimse yok kimse basliga yazmiyor denmis bi selam vereyim dedim ama kimse selamimi almadi bi üzülmedim degil 😅. basvurular acilsin da hayirlisiyla dv2026 süreci baslasin
-
Günaydın .. Dün Pasaportumu teslim aldım. Bu sene umarım bana ilk pasaportum şans getirir :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum