Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc yok almamıştık çünkü asıl planımız düğünden sonra j1 ile amerikaya gelmekti zaten konsolosluk randevumuz vs hazırdı onun için hiç eşya alma, ev dizme noktasına girmemiştik. Araya talihli olduğumuzu öğrenme süreci girdi ve j1 planını iptal edip direk dvye odaklandık o yüzden eşya almadık o süreçtede

Mutluluklar. Darısı bize artik... Hem evlilik hemde diger konular.. 🙂

• Günaydin 😅

• ⭐⭐⭐

Yok sabahlar geçmiyor... İlk alışverişte alacağım o hazır kahvelerden

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Yok sabahlar geçmiyor... İlk alışverişte alacağım o hazır kahvelerden

Ben birşey yiyemiyorum içemiyorum fazla😅 . sana bir 3-1 arada yapalım da keyiflen 😅

• yeni heyecan yeni umutlara günaydın herkese

• Günaydın! ☀

• tekrardan selamlar, yenilerden kimse yok kimse basliga yazmiyor denmis bi selam vereyim dedim ama kimse selamimi almadi bi üzülmedim degil 😅. basvurular acilsin da hayirlisiyla dv2026 süreci baslasin

• Günaydın .. Dün Pasaportumu teslim aldım. Bu sene umarım bana ilk pasaportum şans getirir 🙂

• @Witch-Lilith
    bu sene o sene gidiyoruz ^^

• @AstamRua Heyacanlanırım baakkkk ^.^

• @Witch-Lilith
    birikim yapabildin mi. Oldu da 8x üzeri bir numara çıktığı taktirde çok ülkeye ayak basmak gerekebilir ^^

• ⭐⭐

Dv24 ilk başvurumda çıkacağına o kadar inanmıştım ki kazanamadığımı öğrenince çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım sonra dv25 açıklandığın da bu heyecan biraz daha azaldı şimdi dv26 geliyor sonuçları dört gözle bekler miyim biliyorum evet gitmeyi çok istiyorum ama bbir çekilişe bağlı kalmak yerine alternatifleri arıyorum bazen diyorum neden bu kadar çok istiyorum tr gelirim iyi evim var arabam var motosikletim var uzun yıllardır bir şirkette müdür pozisyonunda çalışıyorum gelecek kaygısı çekecek yaştada değilim işten çıkınca spora gitmeyeceksem eve geçiyorum televizyonu açıyorum haberleri izlerken şunu fark ediyorum artık insanlar çok mutsuz olduğunu görüyorum daha dün haberlerde bir adam dükkanın önüne araba koydular diye arabasını koyan kişinin arabasına çarpıyor yada yolda iki genç ne baktın kavgasından dolayı başına aldığı darbeden dolayı hayatını kaybetmiş içim daralınca hanımı alıyorum parka yürüyemeye gidiyorum orada hanımla konuştuk gerçekten gitmeye ihtiyaccımız var mı diyorum hanım biraz isteksiz olduğu için gerek yok gitmeyelim diyor sonra amerika'ya zamanında gitmiş konyada tanıştığım çok değer verdiğim bir abim arıyorum ailesi tr de kendisi amerika'da görüntülü aradım newjersey'de yaşıyor kendisi işe giderken konuştuğumuzda ne yapıyor ne ediyor bizi ikna ediyor gelmemiz için şöyle bir cümle kurdu sen işinnde çok başarılsın senle 2 yıl çalıştım ticareti biliyorsun türkiyede birilerinin yanında çalışarak 50k maaş allsanda 10k borcun olacak 100k maaş alsan'da 20k borcun olacak ama ticaret yaparsan büyürsün buraya gel ben sana burada pazar bulurum sen türkiyede bağlantılarını kurar ticaret yaparız dedi çevrem hep iş adamları olduğu için abi çevremi kullanacak oda amerikada pazar bulacak bana ortak iş yapalım diyor bakalım 2025'de b1b2 vizesini alabilirsem bir gidip bakacağım eğer dediği gibiyse çekilişi beklemeden başka vize türlerini kullanıp gideceğim

• @T-C-Kubilay-Dikici Evet altarnatif yönleri araştırmak çok önemli.Bir yere takılı kalmamak gerekli ..
    Heyecan konusundada şunu düşünüyorum sadece green card vb. çekilişler değil ! Her alanda insanların heyecanını kaybetmemesi gerektiğini düşünüyorum. Geçen gün bir arkadaşımla bu söz hakkında konuştuk çok derin ve anlamlı bir cümle " Per aspera ad astra " Anlamı : Zorluklardan Yıldızlara.. 🌠 Anlamı benim için çok derin .. Gözlerimi kapattığımda yaşadığım zorluklar aklıma geliyor ve sonra gökyüzüne bakıyorum. Hayat gerçekten bir şekilde devam ediyor. ağlasanda kırılsanda üzülsende sinirlensende bir şekilde devam ediyor. Ümidimizi gerçekten kaybetmemiz gerekli.Bu ülke için henüz çok erken bir şeylerin yola girmesi için .En az bir 30 sene gerekli.. 28 yasında biri olarak ömürüm gittikten sonra bir anlamı yok.. O yüzden ümidimizi asla kaybetmiyoruz.

• ⭐⭐

@Witch-Lilith zorlukla konusunda senle aynı fikirdeyim ama bütün hayallerimi bir çekilişe bağlamamanın yanlış olduğunu erken fark ettim üniversiteye giderken yanımda oturan bir kızın kitabında bir yazı okumuştum kitabın kapağında yazıyordu ''İstediğin Bir Şey Olursa Bir Hayır Olmazsa Bin Hayır Ara'' bu yüzden çekiliş çıkmazsa ve vize alamazsam hayal kırıklığına uğramayacağım

• gene başvurucam umarım diyorum 4 yıldır hadi bakalım

• Umarım ölmeden önce ve gençliğim bitmeden önce gidip yerleşebilirim 😞

• @laxasca Umudunu ve Ümidini kaybetme ! Elbet bir gün o yıldız kaydığında seninde dileklerin kabul olur 🧚♂

• ⭐⭐⭐

Heyecandan bahsetmişsiniz 😁

Bu yaz 20 ye yakın magnum çubuğu biriktirdim çekilişini bekliyorum
    Her hafta bir turnuvanın çekilişine katılıyorum(geçen hafta çıktı)
    Yılbaşı milli piyangosunda amorti kovalıyorum

Hepsi aynı derecede heyecan veriyor bana 😁

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Hayalleri %2 lik bir şansa bırakmamak lazım hocam

Dünyaya 1 sefer geliyoruz ve hangi ülkede hangi ailede doğacağımızı seçemiyoruz. Hiçbirimizin şartları eşit değil. O yüzden istediğiniz veya yaşamak istediğiniz bir ülke varsa bir yolunu bulup gidin

Dün bir video gördüm afganlar avrupada bir sınır tellerine bildiğiniz alüminyum merdiven dayamışlar geçiyorlardı, acı ama gerçek bir şey söyleyim bizden daha iyi hayat yaşayacaklar.

Bildiğiniz adamlar dünyayı yarım tur dönüyor neredeyse taa sen oradan çık, parise ulaş. Hayret ediyorum bazen 😂

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Heyecandan bahsetmişsiniz 😁

Bu yaz 20 ye yakın magnum çubuğu biriktirdim çekilişini bekliyorum
    Her hafta bir turnuvanın çekilişine katılıyorum(geçen hafta çıktı)
    Yılbaşı milli piyangosunda amorti kovalıyorum

Hepsi aynı derecede heyecan veriyor bana 😁

sana bir 3-1 arada iyi gelir 😅

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |