DV2026 Sohbet Odası
-
@ATS16 Phototool muydu ?
-
@ATS16 Evet Şimdi yaptım yeşil onay çıkıyor.
-
@Witch-Lilith link’i bir önceki mesajda iletmiştim, TSG photo tool
-
@ATS16 aynen sonradan gördüm ama yaptım aynı siteden :) Oluyor :)))
-
@newbie97 gene sessizleşti buralar 😅
-
@rnc İyi bir haberim var Türk kahvesi aldım bugün, ama sütle yapacağım yarın :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc İyi bir haberim var Türk kahvesi aldım bugün, ama sütle yapacağım yarın :beaming_face_with_smiling_eyes:
Biton kahve var ya. Kafam estiğinde içiyorum işte kahve şurubu felan fistan da var aci kahveleri tatlandirmak için :grinning_face_with_sweat: Yakında sayaç ta gelir geri saymaya başlariz :grinning_face_with_sweat:
-
@rnc Valla ben bugün kapının arkasına 7 rakamını astım. Benim kapı numaramı 5 e nötrlüyor, 5 de numerolojide yurtdışı kapılarını açıyormuş :beaming_face_with_smiling_eyes:
Artık yurtdışı mı kapımı açar ben mi yurtdışı kapılarını açarım göreceğiz :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Forumdaşlar başvuru 4 ekim de mi başlıyor? Saat kaçta başlıyor?
-
@rnc Valla ben bugün kapının arkasına 7 rakamını astım. Benim kapı numaramı 5 e nötrlüyor, 5 de numerolojide yurtdışı kapılarını açıyormuş :beaming_face_with_smiling_eyes:
Artık yurtdışı mı kapımı açar ben mi yurtdışı kapılarını açarım göreceğiz :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hadi bakalım umarim o kapılar açılır :)
-
@murat-can-atilla Hiç bilmiyorum valla ama sanırım akşam 7 olabilir
-
@newbie97 afiyet olsun.
-
@newbie97 evet sanırım öyle, kentucky bizden 7 saat geride olduğunu düşünürsek..
-
Günaydın :sun: arkadaşlar güzel bir şarkı bırakacağım.Gün aşırı sürekli dinliyorum ofiste :)
https://www.youtube.com/watch?v=qhZULM69DIw -
@murat-can-atilla Şöyle düşünün açıklanma 7 de oluyor, başvuru 7 de oluyor, başvuru 7 de bitiyor, buna göre evren bize 777 yi gösteriyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Witch-Lilith Ben bu aralar müzik felan dinlemiyorum çok nadir ankara havası açasım geliyor, ama oda sanırım bi ankaralıların kulağına güzel geliyor
-
günaydın sayın @newbie97 , 2 buçuk yıldır kapı numarası 5 olup kazanamayanlar için de bir sayı, bir kombinasyon var mıdır acaba?
bir arkadaş soruyor da.. :crying_face: -
@hayallerabd Numerolojiye bir göz atın hocam, mesela benim doğum günüme göre 2025 yılı da 5 sayısına denk geliyor, 2025 şanslı olmalı benim açımdan :beaming_face_with_smiling_eyes: bu arada ciddi ciddi 1 arkadaşım ve ben baktık kapı numaralarına göre cidden içerisindeki insanları yansıtıyor
-
@newbie97 Neyi çağırırsan o olur 777 olayındada bağsettiğin gibi manifestler çok önemli :D Ankara havası dinlersen Ankara'da kalırsın :D California dreaming dinlersen californiadaki hayallerini yaşarsın :D tez gibi tez vallahi :D
-
@Witch-Lilith Benim şanslı bi şarkım vardı olmazsa onu açayım bu sene o şarkı ile çok şeyler olmuştu. Geçen sene 777 frekansını felan açmıştım işe yaramadı :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum