Bedelli askerlik
-
Yurtdışında hangi ülkede kalırsanız kalın 3 yıl boyunca yılda 1 defa çalışma belgesi götürmek kaydıyla konsolosluktan uzatma yaptınmı bedelliye hak kazanırsınız.
-
@sorusuvar Bedelli askerlik içinde söyledi:
@crazycells suan US te green card la yasayip yeni cikan bedelli den yararlanmak isteyenler de 21 gun TR ye gitmesi gerekiyor degil mi? Sadece dovizli askerlik yapmamiz durumunda online egitimden yararlanabiliyoruz diye anladim; dogru mudur?
evet, bedelli ve dovizli askerlik iki ayri yol. Dediginiz gibi en temel fark
- Bedellinin sadece 3 Kasim'a kadar yapilabiliyor olmasi
ilgili konu: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1437/bedelli-askerlik-basvurusu-3-kasim-2018-e-kadar
- Bedellinin 21 gun TR'e donus gerektirmesi
-
@mrfirat Bedelli askerlik içinde söyledi:
Yurtdışında hangi ülkede kalırsanız kalın 3 yıl boyunca yılda 1 defa çalışma belgesi götürmek kaydıyla konsolosluktan uzatma yaptınmı bedelliye hak kazanırsınız.
siz dovizli askerlik ile bedelli askerligi karistirdiniz sanirim.
-
Celp tarihleri açıklanmış. 2018-2020 aralığına atmışlar. Erken gitmek avantaj sanırım aradan çıkartmak için.
-
@greentayfun Bedelli askerlik içinde söyledi:
Celp tarihleri açıklanmış. 2018-2020 aralığına atmışlar. Erken gitmek avantaj sanırım aradan çıkartmak için.
simdiden hayirli tezkereler.
-
Hala dovizli askerligin durumu belli degilmis. Basvurular "uzaktan egitim" in nasil olacagi netlesmediginden suan alinmiyor. Sizce dovizli askerligi kaldirma durumlari olur mu? Bir de guncel bilgisi olan varsa ve paylasabilirsek cok iyi olur.
-
@sorusuvar Bedelli askerlik içinde söyledi:
Hala dovizli askerligin durumu belli degilmis. Basvurular "uzaktan egitim" in nasil olacagi netlesmediginden suan alinmiyor. Sizce dovizli askerligi kaldirma durumlari olur mu? Bir de guncel bilgisi olan varsa ve paylasabilirsek cok iyi olur.
Dovizli askerligi kaldirmazlar tabii ki :) ama uzaktan egitim kalkabilir bence de...
-
@crazycells evet uzaktan eğitim çok gereksiz bir hamle olmuştu. Bedelli den sırf 21 gün gitmemek adına yararlanmadım. 21 gün işten izin almam imkansızdı zira. Umarım en kısa zamanda bu durum netleşir..
-
Bu ileti silindi! -
@ecz-mikail Bedelli askerlik içinde söyledi:
ds 260 formunu güncellemek için açtırdım. bedelli askerliğe de gidip geldim 21 gün süreliğine. askerlikteki o kısımlara ne dolduracağım formda.sadece temel eğitim dersi aldık.
Gocmenlik sureclerine veya formlarina dair sorular icin ilgili konulari kullanmalisiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum