DV2026 Sohbet Odası
-
@berkibirdinc sıkıntı orda zaten :))
-
@serel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc yok yok hayaller duruyor da çekilişten umudu kestim diyelim. bu sene bi de çıkıyomuş :D
Hiç ummadigin yerden gelirmiş.. Bir bakmışsın 2026 sizin yılınız olmuş :)
-
Geldi Eylül ayları gevşer umut bağları. Ah GreenCard ah, şimdi çıksan dert çıkmasan büyük dert.
-
@berkibirdinc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@serel çıktığına mı yanalım, eb3 süreci için yaptığımız yatırıma mı yanalım? :)
Olaya birde şu yönden bakmak lazim. Sonuçta çıktı ve gideceksiniz erkenden eğer bunun için fazladan bir 10000$ bedel ödüyecekseniz kesinlikle bu bedele değer. Geçmişte ki halim ve şuanki kafam olsaydi bir sıfır fazlasini öderdim. Ama şuanda artik hiçbirşey yapmak istemiyorum... :)
-
evde fotograf cekecek olan arkadaslar icin kendi kullandigim yöntemi paylasayim,

burada 1:1 modu secip (kare mod diye geciyor iosta) omuz en altta kalacak sekilde dik durarak ön kamerayla cekmistim daha sonra cektigim fotografi https://www.remove.bg/ bu siteye yükleyerek arkaplani silmistim bu sekilde yükledim ve talihli oldum. Nasil cekecegini bilmeyen arkadaslara fikir olabilmisimdir umarim. -
@rnc tabiki söylediğiniz doğru. daha erken gidebilmek ve gittiğinizde 1 yıl vasıfsız bir işte nispeten düşük ücretlerle çalışmak yerine Lottery çıkması, 10K veya daha fazla meblağlarda dolar yakmaya değebilir. Ancak şu da var; EB-3 sürecini bu yıl başlatmış olan adaylar için biraz daha mantıklı olabilir lottery fakat süreci geçen yıl başlamış arkadaşlara lottery den GC çıkarak gidecekleri zaman ile EB-3 sürecinin sonuna gelerek gidecekleri zaman hemen hemen denk dönemlere gelebilir. Tercih ve planlama burada bireylere ait tabi. kendileri ve aileleri için en doğru stratejiyi mutlaka planlıyordur herkes.
-
DV 2026 başvurusunda bulanacak arkadaşlara bol şans diliyorum. İnşallah herkesin gönlünce olur.
Benim sizlere sormak istediğim bir konu var.
İnternette 2024 e kadar olan green kart istatistikleri bulabilir miyim ? Şansımızı görmek adına biraz araştırma yapmak istiyorum.
Ayrıca sanırım şu an da TR nin green karta başvuramama ihtimali var diye biliyorum. Ne kadar doğru bilgi tabi tartışılır.
-
Arkadaşlar ben geçen sene bunu bilmiyordum . Bu sene öğrendim bunu bir kaç mail ile bir kaç kere başvuru yapabiliyormuyuz ya ?
-
Yasa, her kayıt döneminde, herkes için sadece bir başvuruya izin vermektedir. Dışişleri Bakanlığı birden çok sayıda yapılmış kayıtları tespit etmek için gelişmiş bir teknoloji kullanmaktadır. Birden fazla başvuru yapan katılımcılar diskalifiye olacaklardır.
-
@Witch-Lilith başvuru yapabilirsiniz ama tekrarlayan başvuru nedeniyle diskalifiye olursunuz
-
@Emre-Kurtulmuş Anladım zaten düşük bir ihtimalle kazanma oranı onuda diskalifiye ile bozmayalım :)) teşekkürler bilgi için.
-
Green card kazandıktan sonra, SSN ve Green card'ın ulaşacağı adres gitmek istediğimiz eyalette olmak zorunda mı? Örnek olarak florida adresi yazıp mülakatta texas'a gideceğim demek sorun yaratıyor mu?
-
@murat-can-atilla Yaratmaz.
-
Selamlar, çok dalgınım bu aralar boşladım buraları neredeyse herkes geri gelmeye başlamış, bu sene 500 sayfayı geçersek iyi :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@murat-can-atilla kartların teslimi için adresi ABD’nin doğusundaki en uç nokta olan West Quoddy Head Light in Lubec, Maine yazıp ABD’ye ilk girişinizi batısındaki en uç nokta olan Attu Island, Alaska’dan yapabilirsiniz, sorun yaratmaz 😉
-
Hadi erkenden yerimizi alalım belki bu sene uğurlu gelir 😁
-
Bu seneki çekilişin pasaportla olma ihtimali var mıdır?
-
@Onur-Kürekçi geldik yine meşhur soruya :) şahsen ben öyle bir şey olcağını sanmıyorum ama tabii ki başvuru kitapçığı yayınlanana kadar bilemeyizde
-
@Emre-Kurtulmuş Umarım olur çünkü içinde abd ye gitme isteği olmayanlar hatta çıkıp gitmeyenler yüzünden bizim hakkımız yeniyor. Pasaportla başvuru olursa en azından bu işi ciddiye alanlar başvurur ve onlara çıkar.
-
buralarda @ayvalik10 vardı noldu girmiyor uzun zamandır bilen var mı nerelerde kendisi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum