Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Witch-Lilith başvuru yapabilirsiniz ama tekrarlayan başvuru nedeniyle diskalifiye olursunuz

• @Emre-Kurtulmuş Anladım zaten düşük bir ihtimalle kazanma oranı onuda diskalifiye ile bozmayalım :)) teşekkürler bilgi için.

• Green card kazandıktan sonra, SSN ve Green card'ın ulaşacağı adres gitmek istediğimiz eyalette olmak zorunda mı? Örnek olarak florida adresi yazıp mülakatta texas'a gideceğim demek sorun yaratıyor mu?

• ⭐⭐

@murat-can-atilla Yaratmaz.

• ⭐⭐⭐

Selamlar, çok dalgınım bu aralar boşladım buraları neredeyse herkes geri gelmeye başlamış, bu sene 500 sayfayı geçersek iyi 😁

• ⭐⭐⭐⭐

@murat-can-atilla kartların teslimi için adresi ABD’nin doğusundaki en uç nokta olan West Quoddy Head Light in Lubec, Maine yazıp ABD’ye ilk girişinizi batısındaki en uç nokta olan Attu Island, Alaska’dan yapabilirsiniz, sorun yaratmaz 😉

• Hadi erkenden yerimizi alalım belki bu sene uğurlu gelir 😁

• Bu seneki çekilişin pasaportla olma ihtimali var mıdır?

• ⭐⭐⭐⭐

@Onur-Kürekçi geldik yine meşhur soruya 🙂 şahsen ben öyle bir şey olcağını sanmıyorum ama tabii ki başvuru kitapçığı yayınlanana kadar bilemeyizde

• @Emre-Kurtulmuş Umarım olur çünkü içinde abd ye gitme isteği olmayanlar hatta çıkıp gitmeyenler yüzünden bizim hakkımız yeniyor. Pasaportla başvuru olursa en azından bu işi ciddiye alanlar başvurur ve onlara çıkar.

• ⭐⭐⭐

buralarda @ayvalik10 vardı noldu girmiyor uzun zamandır bilen var mı nerelerde kendisi

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

buralarda @ayvalik10 vardı noldu girmiyor uzun zamandır bilen var mı nerelerde kendisi

Uzun süredir kendisine gc çıkmıyor ama çıkanlara yardım ediyor diye biliyorum

• @Onur-Kürekçi, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Bu seneki çekilişin pasaportla olma ihtimali var mıdır?

Hayır yok. Şikayet ettiler pasaport alamayan ülkeler var diye ve abd hem emperyalist hem solcu kafası ile iptal etti pasaport şartını. ABD’nin kafası karışık, yeni başkan yolunu belirleyecektir. Burada ABD’ye suç bulmayın. Tüm dünya ülkeleri göç sorunundan şikayetçi biz, ab ülkeleri. Abd her yer dahil. Sebebi kim bilirsiniz elbet, güçlü devletlerin yönetimini ele geçiren İsrail vaadedilmiş topraklar için doğuyu batıya sürüyor

• ⭐⭐⭐

@JesusLord sahiden bu suriye olayları başladı başlayalı tüm dünya göç altında, almanyaya fransaya bile o kadar çok mülteci gidiyor ki nasıl başa çıkıyorlar bilmiyorum. Bize gelen geldi beğenmeyen sınırdan yada denizden yunana oradan da başka ülkelere göç etmeye başladı. Rusya bile göç alıyor sınırları o kadar açık ki geçen geçiyor. Özellikle abd aşırı göç alıyor belki de bu ülkelerin toplamından bile fazla. Bu göçü engellemenin tek yolu yasal yolu açmak e öyle olunca yine yabancılar girip çıkacak. Komple paradoksun içinde gibi bir şeyiz 😁 birde yeni olay çıkmış giren hintliler, çinliler felan aralarından suçlu olanlar kimliklerini pasaportlarını atıyormuş. Bu kişiler suçlu mu suçsuz mu katil mi nasıl belirleyecekler acep

Dipnot: Bizde iran sınırındaki mayınları temizlemeye başlamışız yine

• Evet Polonya'dan herkese iyi akşamlar çekilişe kaldı 1-2 ay yeniden aynı döngüye hazır gibiyiz sonucunu şimdiden bilmek ile birlikte heyecanlıyım...

En azından Polonya'ya göç ettim Türkiye'den anlık olarak çıktım bu biraz rahatlatıyor Green Card çıkaramasam bile eskisi kadar vurmaz gibi artık herkesin hakkında bol şans efenim...

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@JesusLord sahiden bu suriye olayları başladı başlayalı tüm dünya göç altında, almanyaya fransaya bile o kadar çok mülteci gidiyor ki nasıl başa çıkıyorlar bilmiyorum. Bize gelen geldi beğenmeyen sınırdan yada denizden yunana oradan da başka ülkelere göç etmeye başladı. Rusya bile göç alıyor sınırları o kadar açık ki geçen geçiyor. Özellikle abd aşırı göç alıyor belki de bu ülkelerin toplamından bile fazla. Bu göçü engellemenin tek yolu yasal yolu açmak e öyle olunca yine yabancılar girip çıkacak. Komple paradoksun içinde gibi bir şeyiz 😁 birde yeni olay çıkmış giren hintliler, çinliler felan aralarından suçlu olanlar kimliklerini pasaportlarını atıyormuş. Bu kişiler suçlu mu suçsuz mu katil mi nasıl belirleyecekler acep

Dipnot: Bizde iran sınırındaki mayınları temizlemeye başlamışız yine

Rusya genelinde konuşur isek rus olmayanlar kolay ayıklanır. Ve yakalandigi an direk sınır dışı edilir. Kaçak olanlara çokta iyi davranılmaz 🙂 Devlet kaçak olanlara zaten herhangibir yardim etmez yani kaçak olarak orada hayatta kalmanin tek yolu ya Rusça iyi bileceksin yada birşekilde yasal olucaksin. Bunlara ek birde benziyeceksin yoksa elin hintlisi kolay birşekilde farkedilir... Polis yakaladim mi affetmez birgüzel de dayak atar 🙂

• ⭐⭐⭐

@Ekto-Oktan Oradan turist vizesi başvurusu yapardım yerinizde olsam, belki alırsınız

• ⭐⭐⭐

@rnc Hintliler rusya ya kaçmaz ki. Çekik gözlüler kaçıyor rusyaya ama bu yılbaşında polisler meydanlardakileri indirmiş. Rusya ya kaçıp napacak ki hintliler, kendi ülkelerinde sokak lezzetleri satsalar daha çok kazanırlar 😁

• @newbie97 Aklımda Vizeyi Alacağım Fakat Alsam Bile Ne Yapıcam Vizeyle Gram Bilgim Veya Fikrim Yok

• ⭐⭐⭐

@Ekto-Oktan Turist vizesiyle ne yapıyorlar ki sanırım gidip statü değiştiriyorlar yada gidip iltica ediyorlar bu 2 seçenekten başka şansınız yok sanırım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |