DV2026 Sohbet Odası
-
@rnc Valla mümkün değil o dediğin milyon dolarlık evleri bir anda devletin yıkması vs 2 devlet birden yapmaz bunu. Çok basit bir sınır aslında ama engellemek kaçak geçişleri mümkün değil şöyle örnek vereyim o duvarları elektrikli telle bile çeviremezler bence tepkilerden dolayı. İçerde de bir sıkıntı var biri çıkar bir karar alır göçmen grubu mahkemeye verir yürütmeyi durdurmaya kadar gider... Zaten iltica dediğiniz gizli bir şey siz gidip bir yerde iltica başlattığınızda kendi devletiniz bunu bilmiyor bilgiler paylaşılmıyor.. İşin en can alıcı kısmı da orada iltica ettiğinizde sizin can güvenliğiniz ön planda orayı bir şekilde geçtiğiniz anda meksika polisi bile dokunamıyor abd topraklarında olduğunuz için
-
@newbie97 Hocam siz devlet aklını çok fazla küçümsüyorsunuz. Devlet istediği an kaçaklari öyle bir engeller ki aklın durur.... iltica mi etmek istiyorsun... program ile alırsın iltica başvurunu yaparsin bir tesis o tesiste iltica edenleri tutarsin. Hangisinin ilticasi kabul olucak bu belli olmadan da salmazsin içeri. Yok o işler basit değil yok devlet yapamaz vs hikaye. Bal gibi öyle bir yapar ki. Devlet istediği an o sınırdan kuş bile geçmez kuş. Gerekirse bunun için olaganüstü hal ilan edersin polis değil ASKERİYE orada nöbet tutar. Kaçaklari rapor edene de odul olarak verirsin para. ortada kaçak felan kalmaz
-
@rnc cbp one programını başlattılar onu da karteller parayla randevu alma olayını başlattılar oda skandala döndü :beaming_face_with_smiling_eyes: cbp one meksikadayken telefondan kaydını oluşturuyorsun sınır polisine randevun gelince yasal bir göçmen şeklinde giriyorsun olayı buydu. 700 iltica hakimi var iltica sonuçlanmasını beklemek çok mümkün değil, hadi yeni hakimler getirelim desen devlete maliyeti aşırı yüksek. Bildiğin sistem kitlenmiş durumda.
Sınır aşırı uzun ve sadece karadan oluşmuyor çöle kimi dikeceksin mesela hadi diktin diyelim o çöldeki evine nasıl gidecek... Hadi karayı tamamen kontrol altına aldın e bu sefer adamlar florida dan denizden atlayıp atlayıp geçiyor... Hadi tüm sınırları kapattın e kanada tarafı ne olacak oradaki ormanlardan oradaki sınırdan mülteci geçmiyor mu orada duvarı geçtim tel örgü bile yok ve kanada hintli dolu... Her şeyi geçtim adamlar fare gibi tünel kazıyor... Sen istediğin kadar önlemini al birileri illa bir şeyler bulur
-
Merhaba arkadaşlar
1 Ay sonra başvurular açılacak. Yeni maraton başlasın :) -
https://www.instagram.com/reel/C8y79YFOywl/?igsh=ZGhmc3NocTlocGlv
Hayali bile çok güzel 🫶🏻❤️🔥
-
@Witch-Lilith Daha dün gibi hatırlıyorum ilk ben başvurcam diye siteye girmiştim saniyesinde tıkanmıştı sistem ne ara 1 yılı doldurduk...
-
@Witch-Lilith Resimler hazırlansın :D Bu sefer evde kendim çekeceğim.
-
@newbie97 Başvuru tarihinin ortalarında başvurmak bence ideal. İlk gün form gözükmüyordu. Galiba HTML içeriğine bakarak cinsiyeti seçmiştim.
-
@oatasoy ilk birkaç saat sıkıntı oluyor onun dışında sayfa düzeliyor, sonuç açıklandığında da öyle oluyor 7 den 11 e kadar site takılıyor kasıyor sonrasında yağ gibi akıyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Böyle bir video düştü önüme yeni paylaşılmış. Son 4 yılda 55 bin türk abd sınırından geçmiş yasadışı yollardan. Bu gidişle gc nin kapanması yakındır gibi gözüküyor malesef...

-
@newbie97 Bunlardan kaçı immigration statüsü kazanmış biliyor musunuz? Bu arada sınırdan kaçak girenlerin bir statüsü bulunmuyor. Hatta, ABD içerisinde evlenip statü değişikliği yapamıyorlar. Bu konuda farklı yollar bulmaya çalışıyorlar. Başka bir noktaya dikkat çekmek istiyorum ki yasal yollarla girip, sonrasında evlenip göçmen olan sayısı ciddi artış gösteriyor.
-
@datanist Bu durum yine de bizi etkilemez mi hocam 5 yılda 50 bin sayısı var ise bu seneki başvuru kılavuzunda kendi ülkemizin ismini bile görebiliriz eğer bu sene görmez isek seneye kesin gibi duruyor. Statüye değil de sayıya bakmıyorlar mı greencarda başvuru konusunda? Çeşitlilik vizesi ise kaçak gidenleri, evlenip gidenleri vs koyarsak 50 bini aşıyoruz malesef
-
@newbie97 DV2025 kilavuzunda, ineligible ülkeler ile ilgili 50k sayısının geçtiği yerde ülkeye giren mi yoksa göçmen olan mı diyor? DV 2026 kılavuzu daha yayınlanmadı sanırım.
Edit:
For DV-2025, natives of the following countries and areas are not eligible to
apply, because more than 50,000 natives of these countries immigrated to the United States in the previous five years: -
@datanist inşallah dediğiniz gibidir hocam yoksa helvamızı kavuracağız başvuru günü gelip çattığında
-
@datanist, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@newbie97 DV2025 kilavuzunda, ineligible ülkeler ile ilgili 50k sayısının geçtiği yerde ülkeye giren mi yoksa göçmen olan mı diyor? DV 2026 kılavuzu daha yayınlanmadı sanırım.
Edit:
For DV-2025, natives of the following countries and areas are not eligible to
apply, because more than 50,000 natives of these countries immigrated to the United States in the previous five years:Ben bu açıklamaya göre iltica başvurusu yapanları da kattıklarını düşünüyorum. Eğer direkt GC alanların sayısı ise daha iyi.
-
@rnc silah genellemesi çok doğru değil bence. Yaşadığınız eyaletteki kurallara göre değişir çünkü bu, hırsızlık noktasıda öyle hatta daha dün akşam işten dönerken yol üstünde bir Safeway market var tam yanından geçerken arka kapısından bir kadın elinde 2 sepetle kaçarak çıktı. Hırsızlık gayet yaygın diyebilirim özellikle california için
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc silah genellemesi çok doğru değil bence. Yaşadığınız eyaletteki kurallara göre değişir çünkü bu, hırsızlık noktasıda öyle hatta daha dün akşam işten dönerken yol üstünde bir Safeway market var tam yanından geçerken arka kapısından bir kadın elinde 2 sepetle kaçarak çıktı. Hırsızlık gayet yaygın diyebilirim özellikle california için
Demek istediğim kişisel savunma. Eh insanin oldugu yerde herşey olabilir... Ama en azindan kendini savunabilirsin aileni savunbilirsin.
-
@newbie97 Remzi Kulen, 2 hafta önce bu istatistiklerle ilgili bir video yayınladı youtube da
-
@Müberra-Dikici arjantinin red oranı %8 miş şaşırtıcı, oraya gidip başvurmak epey ucuza patlar gibi ekonomik krizde birde bizim para birimimize göre bile aşırı ucuz... Bu kadar düşük red oranı neden acaba
-
@newbie97 Bu amazonu seviyorum ya.... Gece sipariş ettiğim ürün ayni gün teslimat yapiyorlar .)

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum