DV2026 Sohbet Odası
-
sanırım 8-10 sefer başvurdum ama son 2 yıldır başvurmuyorum bu senede başvuramam.çünkü çıksa gidecek imkanlara sahip değilim.sanırım dv2030 a ancak başvurabilirim.şuanda yaş 39 oldu.ozamana kadarda 45 o saatten sonrada mantıklımı bilmiyorum.çok karışık duygular içindeyim.
-
@Sadık-Çağan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
sanırım 8-10 sefer başvurdum ama son 2 yıldır başvurmuyorum bu senede başvuramam.çünkü çıksa gidecek imkanlara sahip değilim.sanırım dv2030 a ancak başvurabilirim.şuanda yaş 39 oldu.ozamana kadarda 45 o saatten sonrada mantıklımı bilmiyorum.çok karışık duygular içindeyim.
Nasıl imkanlara sahip değilsiniz mesela?
-
DV2025 Sohbet Odasından bu sene kimler var burda el kaldırın görelim :)) Son bahar aylarında kahve alıp sohbetleri okumak veya katılmak gibisi yok cidden aynı zamanda o heyecanı birlikte yaşamamız :)
-
@Witch-Lilith Ne sonbaharı daha burada hava 32 derece yanıyoruz :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
18 yaşında olduğum için kabul alma ihtimalim düşer mi?
-
@hllasln, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Yaşın herhangibir sorunu yok. Yeterli maddi imkanlari ve gereksinimleri sagladiktan sonra.
-
@hllasln yaşınız, mesleğiniz, saç renginiz, göz renginiz vs hiç biri şansınızı etkilemez
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
maddi imkanlara
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
maddi imkanlara
Maddi imkan şu süreçte dert edeceğiniz en son şey olmalı bence. Kazanmak ayrı, mülakat almak ayrı sorun. Ama başvuru yapmazsanız zaten kazanamayacaksınız bile. O yüzden başvuruyu yapın, olmazsa yine olmaz. Zaten başvurudan sonra CN 1 ile bile kazansanız en az 1 yıl sürüyor gelmek. 1 yılda neler neler değişir…
-
Maddi sıkıntı yaşayanlar genelde kredi çekip gidiyor
-
@hllasln, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Lise mezunu olduğunuz sürece kabul alma şansınız da, seçilme şansınız da herkesle aynı.
-
Buralar öldü yine :beaming_face_with_smiling_eyes: 1 ay kaldı alooo uyanınnn
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Buralar öldü yine :beaming_face_with_smiling_eyes: 1 ay kaldı alooo uyanınnn
insanlar umutsuz. Hem umutsuz hemde hayat koşturmasi da eklenince başvurup kenara bırakıyor insanlar artik..
-
İyi bayramlar arkadaşlar
-
Zafer Bayramımız kutlu olsun 🇹🇷 ve herkese hayırlı cumalar olsun cümleten bugün cuma namazında önümüzdeki ay olacak olan çekiliş başvurusu için aklıma ne kadar dua 🙏 geldi ise Amerikan rüyasını bütün duaların hepsi okunmuştur isteyen herkese nasip olur inşallah 🙏
-
@muratalper55 Amin inşallah... Baya etkili dualar buldum hepsini teker teker deneyeceğim...
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@muratalper55 Amin inşallah... Baya etkili dualar buldum hepsini teker teker deneyeceğim...
Pes etmek asla yok çıkana kadar devam ✊
-
Ben de yerimi ayırtayım. Umarım tekrar yazdığımda "Ben kazandım umarım siz de kazanırsınız, Amerika'da görüşürüz." olur.
-
@newbie97 gecmis olsun dis zor valla ceken bilir
-
@muratalper55 kardes toplu dua etseydin ya bizi de dahil et lütfen :D :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum