Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.7k 874
  • ⭐⭐⭐

@semavi Hocam inanın bir türkün yanında asgari ücretten az çalışmaya bile razıyım ssn gelene kadar artık ne olursa olsun, inanın buradaki durumumu bilmiyorsunuz. Benim tamamiyle bu ülkeden kurtulmam gerek, ingilizcem de var en az yabancılık çekebileceğim yeri abd olarak görüyorum o yüzden bu düşüncemden vazgeçmeyeceğim, tabi önce yasal yollar turisti deneyeceğim eğer olmaz ise son çare bu

• ⭐⭐⭐

@JesusLord Valla hocam forumda yasak mı değil mi bilmiyorum yasaksa kusura bakmayın, ben kimseyi kaçağa yönlendirmek istemem herkesin kendi hür iradesi var, ben sadece kendi yapacağımı diyorum, önce gc sonra turist, olmaz ise artık kendi yoluma bakacağım

• ⭐⭐⭐

@JesusLord Geleceği bilemiyoruz malesef son anketlerde trump un rakibi öne geçmiş diye gördüm, bakarsınız o kazanır ve işler kolaylaşır abd kapılarını açar herkese. Tabi seçim öncesi vaatler ile seçim sonrası ne kadar doğru olur bilemiyorum

• 39 gün kaldı 39. Eyalet olan North Dakota araştırmalara göre en düşük suç oranlarında ve vergi sistemi en düşük eyaletlerinden biri olduğu için hemde havası soğuk olduğu için New Hampshire ve Minnesota dan sonra listeye yazıldı 🖋

• @muratalper55, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

39 gün kaldı 39. Eyalet olan North Dakota araştırmalara göre en düşük suç oranlarında ve vergi sistemi en düşük eyaletlerinden biri olduğu için hemde havası soğuk olduğu için New Hampshire ve Minnesota dan sonra listeye yazıldı 🖋

Iş var mı? Asıl durum bu...

• @JesusLord beklentilerini karşılayamayıp geri dönenler yüksek ihtimalle youtubedan herşey şahane buraya kaçak gelmek çok kolay vs hikayelerini izleyip gelmişlerdir.
    San franciscoda kaçak türk sayısı fazla 1-2 kişiyle muhabbet etmişliğimde var. Mesela daha önce avrupada ilticayı denemiş bir kaç sene orada yaşamış işlemleri sonuçlanmayınca buraya gelmiş veya bazıları evli ama eşi burada değil ve bunların asıl motivasyonu para ve gösteriş değil bence ama birde youtubedan izleyip gelen tayfa var Semavi çok güzel bahsetmiş aslında hemen tırcı olurum para yapmaya başlarım altımda arabalar vs gösteriş yaparım.
    Youtubede çok bilinen o tırcının videolarına bakın mesela geneli genç daha 20lerin başında çocuğun videolarını izleyip gaza gelip geliyorlar sonra 15 kişi 1 evde yaşıyorlar

• ⭐⭐⭐

Uzun bir aradan sonra 20 derece havaya uyandım çok şükür

• Başvuruya kaç gün kaldı ?

• @Witch-Lilith 02.10.24 Çarşamba günü itibariyle başvuruların başlayacağını düşünürsek, bugün itibariyle tahmini 1 ay 5 gün gibi bir süre kaldı...

• Anlamıyorum gerçekten. Ablam ABD vatandaşı 12 senedir ailesi ile oradalar. Yasal olarak gitmek için çok yol aradım bulamadım :) , ama araştırıyorum. Formdan bazı insanlardan bilgi aldım. İnsanlar nasıl hemen işlerini halledip hemen gidebiliyorlar çok şaşırıyorum :)

• @ATS16 -Teşekkür ederim.

• @T-C-Kubilay-Dikici Teşekkür ederim.

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Uzun bir aradan sonra 20 derece havaya uyandım çok şükür

Bende dişçiye gittim.. pazartesi bizim çile başlıyor:face_with_tears_of_joy:

• @tanerkaya Eşimin iş yerinde çalışan bir bayan vardı kızı amerikada yaşıyordu eş durumundan dolayı vatandaşlığı dahi yoktu kızı doğum yaptığı için çocuğuma annem bakacak diye vize almışlardı

• ⭐⭐⭐

@rnc Ben en son 1 dişi 4700 öbürüne 4800 vermiştim kanal için, dur bakalım öbür 2 taraf daha var cepten en az 10 bin gidecek... Diş kanallarım da çok derin iyi ki devlete gitmiyorum dişte yoksa kanal ekipmanı felan olmazdı yarım yamalak hallederlerdi diye düşünüyorum aynısını dişçi de söylemişti devlette yeterli ekipman yok diye

Bu arada diş kistim hala kaybolmadı en az 6 ay süre geçmesi lazımmış küçülürse daha da küçülmesi beklenecek yoksa diş köküne kesik atılıp çıkartılacakmış

• ⭐⭐⭐

@tanerkaya Çok iyi bir plan ve bahaneyle turist vizesi denenebilir bence, en azından gc çıkma ihtimalinden daha yüksek şu an turistin çıkma ihtimali

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@tanerkaya Eşimin iş yerinde çalışan bir bayan vardı kızı amerikada yaşıyordu eş durumundan dolayı vatandaşlığı dahi yoktu kızı doğum yaptığı için çocuğuma annem bakacak diye vize almışlardı

En kolay yolu evlilik yolu ile gitmek ama zor iş. Aşık olucaksın seviceksin karşındaki seni sevicek zorluklara beraber katlanicaksınız. Zor iş... sevecek birisini bulmak. Yabanci avrupalı bir arkadaşım ile konuşurken bana dediği en büyük yaptigim hata siteler araciligi ile date e çıkmam olmuştu demişti... :) gerçekten de öyle bu hayatta o kadar iyi kalpli gibi görünen ama gerçek yüzü şeytan olan insanlar tanıdım ki. İnternete güvenemiyor insan. Eh internet dışında bulmak da zor olacağı için :grinning_face_with_sweat:

• ⭐⭐

@rnc Bekar olmadığım için hiç bu düşüncelerin içine girmedim sadece bir adım atarken eşimi düşünerek adım atıyorum genellikle :)

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Bekar olmadığım için hiç bu düşüncelerin içine girmedim sadece bir adım atarken eşimi düşünerek adım atıyorum genellikle :)

Eh hocam siz bulmuşsunuz hayatınızın aşkını :grinning_face_with_sweat: Bizimki 80 yaşında da olsa bulamayiz :) O yüzden pekte takıntılı oldugum konu değil :grinning_face_with_sweat: Seveni bulmak zor hele bu yüzyilda hepten zor. Evleneceğin kişi cebine bakma olasılıgı %98 başıma hep geliyo o yüzden gerekte yok kedim ile mutluyum :grinning_face_with_sweat:

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k