Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Bana bu sene yine tatil nasip olmadı yazlığa gidemedim yine, gidenlerden bir aile büyüğümüzün vücudunda kanser çıkmış, ameliyatla aldılar neyse ki kötü huylu değilmiş. Toparladı her şeyi halloldu şu an durumu iyi. Yalnız benim ailede kanser vakaları aşırı arttı, özellikle kadın tarafında sürekli bir şeyler çıkıyor

• ⭐⭐

@newbie97 Geçmiş olsun allah acil şifalar versin o zaman sık sık kontrolleri yaptırmakta fayda var erken teşhis hayat kurtarır. Tatili başka zaman da yapılır

• @Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Günaydın Günaydınnn. Ben geldimmm. ✨ Bu ayın sonunda pasaport çıkarıcam 10 yıllık.İster istesinler pasaport şartı ister istemesinler 10 yıllık pasaportu biraz doldurmak istiyorum turist vizesi ile @lawyergirl ile belki gezeriz 🙂 ✨

10 yıllık 8600 lira... biran önce çıkart zam gelir gene yılbaşında

• @serel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc 😃 yok canım maalesef öyle bir durum değil bu... şuan bülten nerdeyse 3 sene geride (tam hatırlamıyrm tarihi yanlış olmasın şimdi) eylülde ki bülten inşallah güzel ilerler de delirmeyiz beklerken :)) para gelir gider bence bekleme bekledikçe zaman kaybediyorsun. kararlıysan başvur bir şirket üzerinden sonra o parayı çıkarmaya çalış hem de motivasyon olur

Şimdi sizin durum ne kadar ilerledi.? 3 yıl ortalama sürse kaç yılınız kaldi 2 yıl mı? 🙂

• şimdi kendi dosyamızdan bahsedelim biraz uzun olacak kusura bakmayın... eb3 ün ilerleme sürecini her ay yayınlanan bülten ile takip ediyoruz tıpkı dv de olduğu gibi her ay aynı bültenle açıklanıyor... bizim kategori other workers.bültene bakınca şuanda 01DEC20 tarihinden önce lc girişi yapılanlar dosyalarını içeri verip mülakat bekleyip kartlarını alacak... bizim lc girişi ekim 2023... bir yıldır lc girişinin onaylanmasını bekliyoruz. o da şuanda en iyi ihtimalle 13-14 ay civarında sürüyor. yani bizim bir yılımız bitti sayılır ekstra incelemeye kalmazsak kasım aralık gibi onaylanır 🙂 ne kadar kaldı dersen şuan ki bültene göre düz hesapla ocak 2021 desen ve her şey tıkırında giderse bülten gerilemezse zeki müren de bizi görürse 3 yıl var gibi duruyor... tabi bunların hepsi beklenti bülten ne gösterecek kimse bilmiyor bir anda all current olablr ya da gerileme gelebilir 4-5 seneye çıkabilir... bilemiyoruz... eb3 ü aslında abd ye gidip yaşamaya kesin karar verdikten sonra kendini garantiye alacak bir can simidi gibi görmek lazım. uzun bir süreç çünkü ama her şekilde GC verilecek sana. bu sürede gidip orda başka şeyler denemek ya da burda kalıp nasıl olsa alıcaz diye bekleyip birikim yapmak sana kalmış bir şey... herkes kendi dinamiklerine göre zamanı yönetiyor... ben o kadar bekleyemem benm sabrım yok diyene uygun bir seçenek değil eb3... o yüzden ısrarla diyorum ki zaten kendi dinamiklerinde uzun süren bir durum bu, madem kafaya koydunuz başlatın siz hayatınızı yönetirken o da kendi kendine ilerlesin...

• @T-C-Kubilay-Dikici şimdiki muhabbet aslında işin nazı niyazı . İnşallah fırsat gelirde isteyen herkes gider

• ⭐⭐

@AstamRua Umarım hayatıma senin de dediğin gibi bir renk gelmesi gerekiyor 😃

• 2024:Has been selected.
    2025: xxx
    2026: Tekrar başvuracağım maalesef.

şimdi kendi dosyamızdan bahsedelim biraz uzun olacak kusura bakmayın... eb3 ün ilerleme sürecini her ay yayınlanan bülten ile takip ediyoruz tıpkı dv de olduğu gibi her ay aynı bültenle açıklanıyor... bizim kategori other workers.bültene bakınca şuanda 01DEC20 tarihinden önce lc girişi yapılanlar dosyalarını içeri verip mülakat bekleyip kartlarını alacak... bizim lc girişi ekim 2023... bir yıldır lc girişinin onaylanmasını bekliyoruz. o da şuanda en iyi ihtimalle 13-14 ay civarında sürüyor. yani bizim bir yılımız bitti sayılır ekstra incelemeye kalmazsak kasım aralık gibi onaylanır 🙂 ne kadar kaldı dersen şuan ki bültene göre düz hesapla ocak 2021 desen ve her şey tıkırında giderse bülten gerilemezse zeki müren de bizi görürse 3 yıl var gibi duruyor... tabi bunların hepsi beklenti bülten ne gösterecek kimse bilmiyor bir anda all current olablr ya da gerileme gelebilir 4-5 seneye çıkabilir... bilemiyoruz... eb3 ü aslında abd ye gidip yaşamaya kesin karar verdikten sonra kendini garantiye alacak bir can simidi gibi görmek lazım. uzun bir süreç çünkü ama her şekilde GC verilecek sana. bu sürede gidip orda başka şeyler denemek ya da burda kalıp nasıl olsa alıcaz diye bekleyip birikim yapmak sana kalmış bir şey... herkes kendi dinamiklerine göre zamanı yönetiyor... ben o kadar bekleyemem benm sabrım yok diyene uygun bir seçenek değil eb3... o yüzden ısrarla diyorum ki zaten kendi dinamiklerinde uzun süren bir durum bu, madem kafaya koydunuz başlatın siz hayatınızı yönetirken o da kendi kendine ilerlesin...

4-5 yıl çokmuş 🙂 Bendeki bu şans ile tabi fazla bile sürer 😅 Ama düşünülebilir en azindan o sırada green card da denenir. Tr deki durumlardan dolayi 4-5 yil dayanabilir miyim bilemiyorum orasını.

• @rnc işte o noktada e2 statü değişikliği devreye giriyor... önden gidip işini kurabilirsin... çok seçenek ve ayrıntı var yani herkes kendine göre bir yol hartası çiziyor...

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Ben genel olarak beslenmeden kaynaklandığını düşünüyorum hocam tüm sülale sebzeye karşı, çok iyi beslenme tarzlarına sahip değiller benim gözümde. Özellikle son yıllarda gıda sektörü çığrından çıktı, marketten bir kek alsanız bile içerisinde tonla kanserojen katkı maddesi vs oluyor. Bunları sürekli tüketenlerde muhakkak bir hastalık çıkıyor, herkes şeker-tansiyon hastası artık

• ⭐⭐⭐⭐

@beko, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@ssedoshee Bana ilk basvurumda cikti. Fakat yinede gidemiyorsun ve sureclere takiliyorsun. Tekrar basvurdugumda cikar mi artik bilemem, bu sans bir daha gelmeyecek diye dusunuyorum.

Çıkabilir. Geçen sene DV25 için başvuru yapmış mıydınız?

• @Witch-Lilith Karadağ’a gidip pasaport doldururuz çok güzel bir ülke hem de ucuz

• @lawyergirl evet

• ⭐⭐⭐

@lawyergirl Karadağa en son 2 Türk gitti tanıdığım rüşvet istemişler, havayoluyla değil ama karayoluyla gittiler. Bizim pasaportla yakında doğu avrupa ülkeleri bile hayal olacak bizim için. Genelde bosnadan kaçak giriyorlar avrupaya ondan sırt çantalı tiplere karşı bir ön yargı oluyor

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@ssedoshee Bana ilk basvurumda cikti. Fakat yinede gidemiyorsun ve sureclere takiliyorsun. Tekrar basvurdugumda cikar mi artik bilemem, bu sans bir daha gelmeyecek diye dusunuyorum.

1. de de çıkan birisi gerçekten çok şanslı olur... Böyle şansım olsa 100k$ da harcardim 😅 Ama malesef yok 🙂

@rnc işte o noktada e2 statü değişikliği devreye giriyor... önden gidip işini kurabilirsin... çok seçenek ve ayrıntı var yani herkes kendine göre bir yol hartası çiziyor...

Açıkcasi hayattan çok fazla artik zevk almiyorum. Yada alamiyorum bilemiyorum.... Eskisi gibi bendeki ne hayecan var nede yaşama sevinci. Boşa yaşıyorum sanki... Sorun para değil çünkü para birşekilde hallediyorum istediklerimi alabiliyorum alışveriş yapmak hoşuma gitsede biryere kadar artik mutlu ediyor... Bilemiyorum hayatimda birtek kedim kaldi onada birşey olsa artik hiçbirşekilde kalkamam. Birşey yapmak istiyorum ama çok çabuk vazgeçiyorum canım artik istemiyor...
    Çok seçenek oldugunu biliyorum hayati sanki ipligin üstünde yürüyormuş gibi hissediyorum...

• ⭐⭐⭐⭐

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

1. de de çıkan birisi gerçekten çok şanslı olur... Böyle şansım olsa 100k$ da harcardim 😅 Ama malesef yok 🙂

Ben mesela 👀 ?

• @EzgiLera O zaman o şansınız hep olsun ve hayatınızda her daim mutlu ve güleryüzlü olun... 🙂

• ⭐⭐⭐

@EzgiLera Yalnız çok fazla denk geldim 2 sene başvurup 2 sinde de çıkana burada. Acaba sistemde bir seçilim mi var örneğin resimlerden mi seçiyor acaba

Örneğin koyu tenli sakallı biri yerine daha çok nur yüzlü insanları mı seçmeye yöneliyor merak ediyorum doğrusu

Siz 2 sene üst üste aynı fotoğrafla mı başvuru yaptınız

Hani psikolojide vardır şu adam daha çok suça meyilli gözüküyor daha çok potansiyeli var diye. Aslında başkanlık seçimlerinde olsun ülkemizdeki seçimlerde olsun fotoğraflar buna göre ayarlanıyor aslında görsellik üzerine

Benzer Başlıklar

• 4
  • 30813
  • 4035
  • 21391
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |