Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

green kart çıkma ihtimali az çıktımı mülakat alma şans ve zahmetli mülakat aldın abd hayat mücadelesi baştan sona zor bir süreç ama vazğeçmeyin şans ne zaman kapıyı çalar belli olmuyor

• ⭐⭐⭐

@sevdemimi İsminizi ilk defa gördüm tebrikler, yaşta ilerliyor benim artık bu sene son defa başvuruyorum çıkmazsa bavulumu alıp kendim gideceğim başka çarem yok

• ⭐⭐⭐⭐

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Her sabah girip mesaj yazanlar bile kayboldu valla, elinde çayıyla mesaj okuyanlardan da ses kesildi

İnsanlar çok fazla umut bagladi. Ama ihtimali zaten düşük baksana odada kimseye çıkmadi...

Geçen seneye göre daha çok kazanan var halbuki 🙂

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Her sabah girip mesaj yazanlar bile kayboldu valla, elinde çayıyla mesaj okuyanlardan da ses kesildi

İnsanlar çok fazla umut bagladi. Ama ihtimali zaten düşük baksana odada kimseye çıkmadi...

Geçen seneye göre daha çok kazanan var halbuki 🙂

Dogrudur. Ama genede çok fazla bel baglamamak lazim. Netice de "lotterry" belirli ölçüde bırakırsak üzülmeyiz. İlk başvuruda bende heyecanlıydım ama 2. den sonra artik pek birşey hissetmiyor insan.... Tabi bazi arkadaşlar İlk başvurudaki heyecan gibi kendilerini kaptırabiliyor 🙂 Bana sorarsan ben zaten şanssiz bir adamım hayatımda herşeyi kaybetmişim çekilişin çıkacağını da düşünmüyorum sadece "belki" diyerek başvuruyorum....

• ⭐⭐

Geri sayım sayacını artık görsek 😃

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Başvurular bitince sayacı ekliyorlar 160 dan felan saymaya başlıyor çok can sıkıcı bir şey o aslında 😁

• ⭐⭐

@newbie97 tam tersi en azından sayaç çıktığında bu senede başvuruları açtılar diyerek seviniyorsun hatta zaman azaldıkça hayaller kuruyorsun araştırmalar yapıyorsun zaman daha hızlı geçiyor 🙂

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Her şeyi geçtim onlarca kişiyiz şu odada 2 senedir hiçbirimize çıkmıyor anlamadım. Şurada görüp konuştuklarımızdan biri de desin ki bana çıktı şaşırcam ama yok

Şans 🙂 Belkim o sene bu sene olacak.... :p Günaydin bu arada^

• @lavender para tek sorun olsaydı insanlar hallolur deyip, çok önemsemezdi, idare etmeye çalışırlardı, fakat bizim durumumuz da acaba İranmı oluruz Afganistan mı düşünceleri kafada dolaşıyor (diğer sorunları saymıyorum) yani dediğiniz gibi tek derdimiz para değil.

• ⭐⭐⭐

@rnc Günaydın, bu sene kesin olması lazım şu forumdaki şanssızlığı bir kıralım

@rnc Günaydın, bu sene kesin olması lazım şu forumdaki şanssızlığı bir kıralım

Ülkenin hali ortada iken bu sene olmasi lazim yoksa işimiz yaş. Keşke 2016 da felan başlasaydim o zamanlar para boldu düşünmüyordum bile 😂

• ⭐⭐⭐

@rnc Benim de pasaportum vardı ah keşke başlasaydım ta o zamanlardan

Ben paralı diye biliyordum başvurmayı bu kadar kolay olduğunu bilsem çoktan başlardım

@rnc Benim de pasaportum vardı ah keşke başlasaydım ta o zamanlardan

Ben paralı diye biliyordum başvurmayı bu kadar kolay olduğunu bilsem çoktan başlardım

2015/2019 iyiydi. 2020/2022 başı kötü sayılırdı. 2022 sonlara dogru batmadan önce altin çagıydı😂 Şimdi tekrardan altin çağlara geri dönmeye çalışıyoruz 🙂 Bol sıfırlı banka hesaplara 😁

• ⭐⭐⭐

@rnc Doları bir bıraksalar uçacak valla gerçi sonbahar yaklaşıyor uçması yakındır. 2 tl den 30 a 15 kat arttı eğer bi 4-5 kat daha artarsa artık gidemeyecek duruma geliriz ama artmaması için de bir sebep yok hala dolar baskılanıyor memlekette düzelen hiçbir şey yok aksine her şey daha kötüye gidiyor

• Herkese selamlar

@rnc Doları bir bıraksalar uçacak valla gerçi sonbahar yaklaşıyor uçması yakındır. 2 tl den 30 a 15 kat arttı eğer bi 4-5 kat daha artarsa artık gidemeyecek duruma geliriz ama artmaması için de bir sebep yok hala dolar baskılanıyor memlekette düzelen hiçbir şey yok aksine her şey daha kötüye gidiyor

Valla herşey kötüye gidiyorda ben saldim. Umrumda değil artik kendimi kurtarmaya odaklaniyorum fazla değil 7 rakamlı banka hesabim olsun yeter... 😑

• ⭐⭐⭐

@rnc Kaçak gidenleri izliyorum youtube dan 1 ayda arabalarını aldılar doordash yapıyorlar kaçak biçimde. Arabada felan yatıyorlar ama benden mutlular vallahi. 2 aya kalmaz evde kiralarlar toparlarlar baya. İşte bulmuşlar saatlik 40 dolara ama SSN leri yok onu bekliyorlar

@rnc Kaçak gidenleri izliyorum youtube dan 1 ayda arabalarını aldılar doordash yapıyorlar kaçak biçimde. Arabada felan yatıyorlar ama benden mutlular vallahi. 2 aya kalmaz evde kiralarlar toparlarlar baya. İşte bulmuşlar saatlik 40 dolara ama SSN leri yok onu bekliyorlar

Valla ben kaçak yapamam. Hele araba da uyumak vs kesinlikle yapamam. 🙂 Ben akşam işten çıkmışım evime girmişim yemegimi yapip yemişim sonra yatagımda rahat rahat yatmışım... 🙂 Kendi evim kadar huzurlu biryer yok benim için... Başkasının evini geçtim ben akrabalarımın evinde bile 1 geceden fazla kalmam... onuda kalmam da mecburi oldugu zamanlar. İnsanın gece evinde yatmasi kadar harika birşey olamaz 🙂

• ⭐⭐⭐

@rnc Valla o durum senin için öyle... Malum benim bulunduğum konumu ve durumu biliyorsun ahırdaki inekler bile daha huzurlu bir uyku çekiyor benden 🙂

@rnc Valla o durum senin için öyle... Malum benim bulunduğum konumu ve durumu biliyorsun ahırdaki inekler bile daha huzurlu bir uyku çekiyor benden 🙂

Valal ben çatı katındayim. 2 masaüstü bilgisayar + klima çalışıyor sese alışkınım... 🙂 Ahırda olsa insanın kendi evi gibi olamaz hiçbirşey ya.. İnsan wc sini bile özlüyor evinin... 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |