Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR1 gocmen vizesi sureci hakkinda (ABD vatandasi ile evlilik)

Benzer Başlıklar

• ABD ye taşınma sürecinde TR deki 2. El eşyaların satımı

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17
    3 Oy
    17 İleti
    1k Bakış
    C
    Ben tum esyalari letgo uzerinden sattim. Tutmak istediklerimi , annemin ve kayınpederimin evine koydum. Aceleniz yoksa letgo uzerinden gidiyor esyalar , ayrica ihtiyaci olan insanlar vardi, bir kisim yatak , mutfak esyasini bagisladim. Yeni alinmis bazali yatak takımı hediye ettik mesela. Bunlari satın alacak insan bulmak da zor, bazı esyalar hemen satilirken bazisi duruyor oyle. Spot satanlara da ugrayıp, evdeki esyalara fiyat bictirebilirsiniz. Zor iş, kolay gelsin herkese.
  • J1 vizesi ile ogrenci iken GC sureci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    680 Bakış
    T
    Sayin @crazycells post'u belirttiginiz konuma tasidim. Ilginiz icin tesekkur ederim.
  • IR1/CR1 surecinde DS260 eksik form

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    1 Oy
    7 İleti
    2k Bakış
    B
    Merhabalar, doğru yerde mi soruyorum emin değilim. Yanlış yerdeysem kusura bakmayın. Eşim ABD vatandaşı. Evlendikten 5 ay sonra sürecimizi başlattık. Şu an dosyamız NVC'de. Eşim ABD'de ben Türkiye'deyim. Dosyamız incelendi. İki dosyada revize istendi onları da tamamladık. Revize dosyalar submit edilme tarihine göre mi inceleniyor yoksa dosyamızı incelemeye devam edip bizim de beklememize gerek kalmadan nihayete mi eriyor? Teşekkürler.
  • 0 Oy
    35 İleti
    8k Bakış
    crazycellsC
    @dygzcn su konuda cevap verdim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik/210 Bu tur konulari linkteki baslikta konusmak daha uygun olur.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k