Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Iltica sureci devam ederken yatirim vizesi ile GC basvurusu


Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    4 İleti
    349 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @neoapolitik, içinde söyledi: Deport Süreci veya Sonrasında İltica Başvurusu @Claudia-J-Muslu Bu ilticam kabul olmuyor anlamına mı geliyor? Deport sürem bittikten sonra tekrar sınırdan girip iltica etsem süreç nasıl işliyor? Sayin @neoapolitik, ilticaniz ilk talepte kabul edilmemis. Genelde, ilticaniza hangi mahkemenin baktigi basari oranini cok artirip azaltabiliyor. 2024 yili istatiskleri icin buraya bakabilirsiniz. https://www.docketwise.com/blog/asylum-statistics/ 2024te en cok iltica kabulu New Yorkta olmustur. Iltica nedeniniz ayni ise birinci kere red aldiginiz icin ikincide de red alma sansiniz cok yuksektir. Durumunuzda ciddi bir degisiklik olmadi ise (dondugunuzde sizi hapse atmislar, tutuklamislar, caniniza kastetmisler gibi ) yeni bir talep sonucu degistirmez. Yasak surelerine uydugunuz surece tekrar deneme durumunuz olabilir. Mutlaka FOIA( Freedom of Information Act Request) yapip gocmenlik kayitlarinizi almaniz durumunuzun detayini bilmek acisindan onemlidir. Surecte hatalar yapildi ise yeni bir basvuru yapilmadan gecmis surecte yapilan hatalari ve sonucu duzeltmek uzere gerekli basvurularda ve islemlerde bulunabilirsiniz. FOIA ile alacaginiz gocmenlik kayitlariniz bundan sonraki butun ABD gocmenlik basvurularinizda gerekecektir.
  • N400 Basvurusu

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    235 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @greenati, içinde söyledi: N400 Basvurusu Merhabalar N400 basvurusunu submit yaptiktan sonra fark ettim ki Turkiye de acilan davalarimi yazmamisim. Davalarim 15 sene icinde yasanmis ve hepsi kapali durumda. Bir tanesi miras hukuku davasi , digeri gorevi kotuye kullanma davasi (kurumsal bir dava). Herhangi bir ceza almadim. Davalar kendiliginden dustu. N400 uzerinde bunlari eklemem gerekli mi? Evet ise nasil gunceleme yapabilirim? Sayin@greenati, davalari yazmaniz gerekebilir. Gorusmeden once bir mektup yazarak yazili olarak bunlar degismistir diyebilirsiniz. Eger online basvuruda bulundu iseniz online ekleme ihtimaliniz de olur. Gorusmeden once mutlaka bu konuyu yazili olarak USCIS gorevlisine iletin.
  • Vatandaslik sureci

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    252 Bakış
    C
    Tesekkurler
  • 0 Oy
    3 İleti
    390 Bakış
    EylemE
    @claudia-j-muslu çok teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum