Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Murat-4 Kesinlikle öyle, yaparsam net tezsiz yaparım. Forumda eski kullanıcılar da kalmamış gibi ya da hepsi pusuya mi yattı bilmiyorum ancak ciddi derecede azalma mevcut. Sen neler yapıyorsun kankam görüşmeyeli bir hayli oldu

• @Uçan-hollandalı kim söylemişti hatırlamıyorum eskilerin çoğusunun Amerikaya gittiğini söylemişti birisi, green card harici yollar ile, bazıları da benim gibi aynı kısır muhabbetlere girmek istemiyordur, sadece okuyordur (pasaport kalkarmı kalkmazmı, forumda şunu yazmayın bunu yazmayın, ay stres oldum gibi gibi) ben yeni bir şoförlük işi buldum şimdilik oraya devam ediyorum, başka bir iş bulursam çıkıcam ama şimdilik zor görünüyor, forumu da boşladım bu aralar.

• ⭐⭐⭐

@Murat-4 Ben bir kanal buldum onu izliyorum daha geçen ay girmişler sınırdan. Girer girmez ücretsiz otelde 2 gün konakladılar. Oradan shelter var diye new york a uçmuşlar shelter ücretsiz konaklama imkanı sağlıyor diye günlerdir orada kalıyorlar vergi numaralarının çıkmasını bekliyorlar. Bu süreçte de times meydanının önüne tezgah açıp bileklik vs satıyorlar. Sattıklarına polis karışmıyor öyle harçlık çıkarıp vergi numaralarının gelmelerini bekliyorlardı. Ama girenler cidden iyi insanlardı önceden ben de suçlardım kaçak gidiyorlar vs diye ama gördükçe iyilerin gittiğini helal olsun diyorum valla. Güzel bir Türk dayanışması sergiliyorlar

• @Murat-4 Kişisine bağlı ama şöförlük zor iş hocam. 5 sene yaptım parası iyisi ama ne gecem ne gündüzüm vardı. Sonra çıktım askeri ücretle anestezi de çalıştım 🙂

• @EzgiLera kendisi foruma üye. Süreci takip ediyorlar. Bangkok a dosya taşıdılar mail bekliyorlar sıralaması 19xxx

• @mcvk bende çıkmak istiyorum ama önce farklı bir iş bulmam lazım, önceden asgari ücret ile eve yakın bir yerde çalışıyordum az çok idare ediyordu, burada birde kira vermem gerekiyor, karın tokluğuna çalışmış oluyorum.

• @vecihi Zaten bizzat kendileri hakime konuşmuyorlar, biraz parası olan avukat tutuyor, parası olmayana da baro avukat ataması yapıyor.
    CA'dan girmelerinin önemli sebeplerinden biri de gönüllü avukatların buradan dosya alıyor olması.

Sırf ekonomik sebeplerden dolayı bi ülkeye kaçak gitmek hiç mantıklı değil gerçekten.

• Herkese merhaba yakın zamanda Amerika turist vizesi başvurusu yapan varsa bana özelden yazabilir mi?

• DV2025 sohbet odasında 73. sayfa 2-3 haziranda yazılmış. DV2026 konusunda biz temmuzdayız ağustos olmak üzere...

• @simurg9492 DV2024 Sohbet odası 1500 küsür ile efsanedir, sonraki gelenlerin hepsinde sayı giderek azalacak gibi görünüyor.

• Cunku artik alternatif cok fazla olmaya basladi... DV seceneklerin en zayifi hatta. Ben de insallah birkac aya kanada yolcusu oluyorum... Burada sadece DV kovalamayi bize aslinda CESARETSIZLIGI OGRETEN egitim sistemimize borcluyuz...

• ⭐⭐⭐⭐

@simurg9492 alternatif artmadı aslında yeni açılan vize türleri yok çünkü ama dvye olan beklenti azaldı bence

• Aslinda evet dogrui, orda hep vardi alternatifler ama biz goremiyorduk. Artik ogrendik diyelim...

• ⭐⭐⭐

Valla benim bu sene son... Dv ye de başvururum turiste de başvururum vermezlerse ben gider alırım 😁 Ya seve seve ya da zorla

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Valla benim bu sene son... Dv ye de başvururum turiste de başvururum vermezlerse ben gider alırım 😁 Ya seve seve ya da zorla

Başvuru için mi son?

• ⭐⭐⭐

@rnc Evet

• ⭐⭐⭐

İn cin top oynuyor buralarda herkes tatilde sanırım 😁

İn cin top oynuyor buralarda herkes tatilde sanırım 😁

Sıcagı sevmiyorum mümkünse beni soguk yerlere atin 😂

• ⭐⭐⭐

@rnc Şu an odanın içi 29.8 derece ama hissedilen net 35

Öğleden sonra odaya bir güneş vuruyor düşman başına

@rnc Şu an odanın içi 29.8 derece ama hissedilen net 35

Öğleden sonra odaya bir güneş vuruyor düşman başına

Hava sıcak benim kedi de ferah yerlerde yatmaya çalışıyor dibimden de ayrılmıyor ama 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |