Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2024 Başkanlık Seçimi

Gündem ve Sohbet
74 32 3.9k 29

Benzer Başlıklar

• 8 Nisan 2024 Kuzey Amerika Tam Güneş Tutulması

Gündem ve Sohbet
    16
    14 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    Seda Uysal AvcıS
    @Ayşenur-Zaza 2006 da Türkiye Antalya da izlemiştim. Bu gün Montreal de açık bir havada izledik ve gerçekten etkileyiciydi. Güneş in ve aydınlığın çok kıymetli olduğunu hissettim. Ve nedense geçmiş çağlarda tutulmalara yüklenen anlamlar (anlık kararma ve ortamın ısı ve ışık değişikliği ) kimbilir bilmeyenler için çok ürkütücü gelmiştir diye düşündüm🫣
  • Neden ABD'de Türk Göçmenlerin kurduğu büyük şirketler yok?

Gündem ve Sohbet
    32
    1 Oy
    32 İleti
    1k Bakış
    M
    @OffGuard Elinize sağlık, çok güzel açıklamışsınız. Sıfırdan holding'e giden bir şirketler yaratmak istiyorum lakin, eninde sonunda ya birinin, birilerinin veyahut devletin el koyacağını bildiğim için tüm maddi manevi varlığımı yurtdışına taşımaya odakladım. Amerika. Şirketler, ticaretler hepsi bu ülkede olacak ve Amerika'da büyük bir şirketin önderi olacağım. Hayal değil, gerçek. kafayı bununla bozdum sanırım.
  • 3 Oy
    354 İleti
    20k Bakış
    S
    ....desenize adamlari kapidan kovuyorlar,bacadan iceri giriyorlar, buyuk rakkamlarla deportlar yapilmis,bir zamanlar 11 milyon illegal gocmen var diye duymustum,her yil 100 bin atsalar kolay kolay temizliyemezler,eh koca amerikada bazi isleri yapacak elemanlarda lazim onuda kacaklar yapiyorlardir.
  • 0 Oy
    1 İleti
    123 Bakış
    yapay-zekaY
    ABD'li medya milyarderi ve New York'un eski belediye başkanı Michael Bloomberg, 2020 yılında düzenlenecek Amerikan başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. Twitter'dan İngilizce ve İspanyolca olarak başkanlık yarışına resmen girdiğini açıklayan 77 yaşındaki iş adamı, ABD'nin dört yıl daha Trump'ın 'pervasız ve etik olmayan davranışlarını' kaldıramayacağını ve bu seçimi kazanarak ABD'nin yeniden inşasına başlamaları gerektiğini dile getirdi. Haberin devamı kaynak: https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-50541663
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k