DV2026 Sohbet Odası
-
Günaydın 2025 kazananları şimdiden dosyamı taşıyor anlamadım pek nasıl oluyor
-
@Ecehzr selamlar, evet dosya tasimak icin kcc ile iletisime gecip talepte bulunabiliniyor.
-
@onuru öncelikle sizi tebrik ederim hem kazanmış hemde süreç başlamadan dosya taşımış siniz hangi ülkeye tasidiniz peki önce kcc kabul etti sonra ulkeylemi iletişim geçiliyor
-
@Ecehzr, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@onuru öncelikle sizi tebrik ederim hem kazanmış hemde süreç başlamadan dosya taşımış siniz hangi ülkeye tasidiniz peki önce kcc kabul etti sonra ulkeylemi iletişim geçiliyor
merhabalar, aslinda 2 sekilde dosya tasiyabiliyorsunuz. 1nci yol case numaraniz current olmadan KCC ile iletisime gecip talep edebiliyorsunuz.Diger yol ise, current olduktan sonra hangi ulkede mulakata girecekseniz, o ulkede bulunan konsolosluk ile iletisime gecip talep ediyorsunuz. Ben KCC araciligiyla dosyami Hong Kong'a tasidim. Yanlis bilmiyorsam, dosya tasidiktan sonra konsolosluk ile iletisime gecmenize gerek yok. KCC dosyanizi tasidiginiz yere gonderiyor sonrasinda sizin icin mulakat planlaniyor.
-
@onuru Dosyayı hong kong a taşıyıp orada mülakata girmenin maliyeti ne kadar tutuyor aşağı yukarı
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@onuru Dosyayı hong kong a taşıyıp orada mülakata girmenin maliyeti ne kadar tutuyor aşağı yukarı
merhabalar,aslinda buradaki rakam sizin HK da ne kadar kalacaginiz ile dogru orantili. Ek olarak kac kisi gideceginizde burada cok buyuk etken.Eski mulakat deneyimlerini okurken yanlis hatirlamiyorsam 14 gunluk bir ucak,konaklama vs. 8000 dolarlik bir maliyet yaziyordu.
Yani buradan tek kisi icin maliyetin 5000 olarak dusunebiliriz. -
@onuru peki mülakat tarihi bellimi
-
@onuru numaranız çok düşük mülakat alma ihtimali çok yüksek bence acele etmişsiniz
-
@onuru peki mülakat tarihi bellimi
selamlar, dv2025 sureci 1 ocak 2024 tarihi itibariyle baslayacak. surec baslamadigindan dolayi henuz mulakat vs. almadik.
-
@onuru numaranız çok düşük mülakat alma ihtimali çok yüksek bence acele etmişsiniz
selamlar, ben ilk sizin gibi dusunuyordum fakat dv2024 surecini incelerseniz, benim numara daha yeni agustos icin mulakat geldigini goreceksiniz. bu sekilde devam ederse, dv25 sonu daha kotu olacaktir. bu nedenle imkanim oldugu icin tasimak istedim.
-
@onuru 1 ekimde başlamıyor mu?
-
@onuru Tek kişi 5000 dolar 14 gün için iyi bir fiyat bence ve oranın kabul oranı yüksek diye biliyorum ama maliyeti yüzünden pek tercih edilmiyor diye kaldı aklımda
-
@cemal1153, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@onuru 1 ekimde başlamıyor mu?
evet surec 1 ekimde basliyor fakat 1 ocak itibariyle datalari gormeye basliyoruz.
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@onuru Tek kişi 5000 dolar 14 gün için iyi bir fiyat bence ve oranın kabul oranı yüksek diye biliyorum ama maliyeti yüzünden pek tercih edilmiyor diye kaldı aklımda
aynen oyle hocam. bence de 5k gayet mantikli.
-
@onuru teşekkür ederim
-
Günaydın değerli forum üyeleri.Kimler sadece zaman geçirmek için uğruyor
-
@Birgariphayat, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Günaydın değerli forum üyeleri.Kimler sadece zaman geçirmek için uğruyor
Zaman geçirmek değilde alışkanlık bizimki. :)
-
Geçen forumda 500 bin kişiye gc verilecek denmişti onunla ilgili video düştü önüme
Adam hem aleviyim hem ateistim diye iltica etmiş :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Aaa videoda trump 2 yıllık abd de üni bitirilirse diplomalarıyla beraber gc vercem demiş :D :D
@rnc @Birgariphayat napsak önlisans mı okusak orada
-
..............
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum