DV2026 Sohbet Odası
-
Günaydın değerli forum üyeleri.Kimler sadece zaman geçirmek için uğruyor
-
@Birgariphayat, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Günaydın değerli forum üyeleri.Kimler sadece zaman geçirmek için uğruyor
Zaman geçirmek değilde alışkanlık bizimki. :)
-
Geçen forumda 500 bin kişiye gc verilecek denmişti onunla ilgili video düştü önüme
Adam hem aleviyim hem ateistim diye iltica etmiş :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Aaa videoda trump 2 yıllık abd de üni bitirilirse diplomalarıyla beraber gc vercem demiş :D :D
@rnc @Birgariphayat napsak önlisans mı okusak orada
-
..............
-
@newbie97 Adamlar kaçak giriyor üstüne gc aliyor. Yasal yol ile gitmeye çalışanlarda gidemiyor bu nasil adalet ?
-
@pnktr konsolosluk aylık olarak planlama yapar o ay kaç kişiye randevu vereceğine karar verir. Ama tabii ki dosya taşınması ankarayı bekleyen arkadaşlar içinde şans arttırımı oluyor aslında önünüzde 40 kişi var diyelim mülakat almayı bekleyen ve konsolosluk 30 mülakat dağıtacağına dair planlama yaptı eğer önünüzden 10 kişi dosya taşımış olursa sizinde mülakat alma ihtimaliniz devreye girmiş oluyor.
-
@rnc Şu an tüm dünyada böyle maalesef.
-
Bu ileti silindi! -
merhabalar, DV2025 kapsamında dosyayı taşımak için mailde sizce nasıl geçerli bir neden sunmalıyım? Ankara'nın yavaşlığından bahsetmem uygun olur mu?
-
@rnc doğruluğundan tam emin değilim ama yapılan bu af benzeri daha öncedende galiba Çünkü bundan 4-5 sene öncede henüz amerikaya kaçak şekilde girmek, iltica etmek vs konuları bu kadar popüler değilken ortada dönen buna benzer konuların yazılıp konuşulduğunu gördüm internet ortamlarında. Önceden 10 sene statüsüz kalmış olsan bile eğer herhangi bir suç geçmişin yoksa, vergi vs gibi durumları kurallarına uygun hareket ettiysen greencard alabiliyorsun gibi laflar dolaşıyordu internette ama dediğim gibi doğruluğunu teyit etmedim
-
@asdf sorunuzu lütfen ilgili başlıkta sorun
-
..................
-
@newbie97 New York, Long island tayım. Hemen hemen 1 hafta oldu. İşleri halletmeye çalılıyorum. Bankadır, adres kaydıdır, tel nolur, siz nasılsınız.

-
@pnktr Detayı hiç bilmiyorum hocam valla ama muhtemelen kolaydır bu kadar geçip iltica eden olduğuna göre. Polis tutanağı vs kolay oluyor karakola gidince vs hemen veriyorlar. Davalar zaten yıllar sürüyor malum tıkalı hukuk sistemi biri beni tehdit etti ben polise verdim dava geç sonuçlanacaktı bende can güvenliğim olmadığından kaçtım gibi bir sebep kabul edilebilir mi bilmiyorum dediğim gibi
-
@mcvk Oo hayırlı olsun ses soluk çıkmayınca forumca merak ettik, siz hangi sebepten iltica ettiniz özel değilse :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 Teşekkür ederim.muhalif kişilik, birde inanç baskısı dedim.. Geldiniz mi şu akıp yolunu buluyor. Tanıştığınız insanlardan kulağınıza bir yol yöntem geliyor :)
-
Günaydınlar, nasılsınız? 😊
-
@hashirama günaydın iyidir siz ?
-
@Harpy-Eagle iyilik sağlık. Uzun bir süre yoktum buralarda. Çok vaktimde olmadı okumak için. Bir şeyi merak ediyordum. Türkiyenin GC ye başvuramama gibi bir durumu söz konusu olabilirmiş, bu konu konuşuldu mu acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum