Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐

@Demayfo Tebrikleer! Bu senenin öncülerinden oldunuz, çok uğraştınız, çok bilgi paylaştınız, muhtemelen sizden sonraki birçok kişi için de yolu açtınız. Umarım en yakın zamanda mülakat ve vize alırsınız :)

• @EzgiLera Güzel sözleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim efendim ^^. Emeklerimizin karşılığını almak çok güzel ^^. Esenlikler dilerim.

• @Demayfo HK çalısanları gerçekten cok iyi bir kere yazdım yer yok dediler günler sonra benı unutmayıp yer acıldı gelmek ıstersenız 3 gun ıcınde cevap yazın demıslerdı o sırada Ankaradan mulakat geldıgı için HK ya gitmedim.

• @Hanhun tebrikler sizin adınıza çok sevindim.

• @fahriakc Karadağ Green card için Sırbistan a gönderiyor biz hâlâ karadağ oturum izni ile dosya taşımak için Sırbistan'dan dönüş alamadık.

• Tebrik ederim arkadaşlar. Mülakat alacağınızı biliyordum içten içe Deniz’e de söyledim bunu. Bu iş cesaret işi geçmiş senelerde cesaretli, atılımcı ve çok isteyenlerin aldığını mülakat denetimlerinde hep okuduk çünkü :) @Demayfo @Hanhun

• @Demayfo Hocam merhabalar.Hafta sonu yoğunluğum sebebiyle yazamadım ancak şu an foruma girdiğimde gördüm dosya taşıdığınızı.Çok sevindim sizin adınıza.Hayırlı olsun her şey gönlünüzce olsun.Bizim de yolumuzu açtınız. Size çok teşekkür ederiz.Tekrardan hayırlı uğurlu 😄

• @Demayfo Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza.Her şey gönlünüzce olsun😄

• @Hanhun Hayırlı olsun 😄

• Kuala lumpur şu an mail dağıtımı yapmış ama bana mülakat maili gelmedi. Umarım ay sonuna kadar tekrar dağıtım yapar. Üzücü bir durum

• @Hanhun çok sevindim. Umarım başka bir sorun çıkmaz ve vizenizi alırsınız. Merakla detaylı açıklamanızı bekliyoruz.

• Dosya taşıyan öncü arkadaşlarımızı tebrik ediyor sürecinizde şimdiden başarılar diliyorum. Umarım dosya taşımak için çabalayan her arkadaşımız mülakat şansını yakalayabilir.

• Merhaba bende bugün hong kong'a geldim ulkede bulunduğumu mail olarak göndermek istedim fakat konsolosluğun us travel uzantılı mailine yazabildim eğer konsolosluğun doğrudan mail adresi varmıdır varsa benimle baylaşabilirmisiniz

• @Hanhun Hepimiz rahatladık. Çok tebrik ederim 👏

• ⭐⭐

@Hanhun hocam selamlar, oncelikle bu guzel bayram gununde guzel haberler duymak umut verici. Umarim mulakatinizdan da guzel haberlerinizi duyariz. Simdiki sureciniz nasil olacak. Geri mi doneceksiniz yoksa orada mi kalmaniz gerekiyor. Iyi bayramlar. Selamlar.

• Arkadaşlar merhabalar.Biz de bu hafta eşimle beraber Hong Kong’a gitmeyi düşünüyoruz.Bu hafta kurban bayramı tatili dolayısıyla belgelerimizi toplamamız biraz zor olacak.Bu sebeple. Hong Kong’a gidip dosyamızı taşıyabilirsek tekrardan Türkiye’ye gelip belgelerimizi toplamayı düşünüyoruz.Bu bir sıkıntı olur mu acaba diye endişelendik.Hong Kong’a gittiğimizde bizden belge ister mi konsolosluk? Hiçbir belge toplamadan Hong Kong’a gitsek, dosyamızı taşıdıktan sonra tekrardan türkiyeye gelip belgelerimizi toplayıp hong Kong’a gitsek bir sıkıntı olur mu acaba?

• Herkese selamlar, dosyasını taşıyıp mülakat alan arkadaşları tebrik ederim. Yurtdışındayım, herhangi bir bilgisayara erişimim yok o sebeple telefondan AIS kaydı oluştururken üyelik kısmında Diversity Visa seçeneğini işaretlemek yerine KCC olan seçeneği seçmişim. Forumdaki rehberi okumadan yapmaya çalıştığım için tamamen benim hatam oldu. Hesabı oluşturduktan sonra eşimin telefonundan rehberi okumayı akıl edip baktığımda hata yaptığımı anladım. Ais kaydı için başka bir ilerleme yapmadım.(Ds260 numarası vs.) Hesap oluştururken yaptığım bu hata bir sorun çıkarır mı? Yoksa yeni bir mail adresi ile en baştan düzgünce bir hesap mı oluşturmalıyım? Başka bir mail adresi herhangi bir sorun yaratır mı? Tüm KCC yazışmalarım, konsolosluk yazışmalarım, hatayı yaptığım mail ile gerçekleştirildi. Forumun arama kısmını kullanarak bu sorunu araştırdım ama bulamadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• @Hanhun tebrik ederim, bir an once mulakat mailinizi de almaniz dilegiyle ✌🏽

• @Demayfo dostum tebrik ederim, bir an once mulakat maili alman dilegiyle ✌🏽

• @Baris-Erdem Karadağ vizesi geçici olduğu için Belgrad ın mülakat vermekte zorluk çıkardığı ile ilgili yorumlar okudum bu forumda.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k