eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-

-
@eb3vize-com azeri biri yapmış bu sahtekarlığı
-
@btek14 Teşekkür ederim hocam inceleyeceğim
-
@cinoxil fırma ıle ırtıbata gecın .muracatların bıtmesını beklıyorlardır bence
-
@cinoxil Hayırlı olsun, aynı şehirde koli taşıyacağız :) bu arada baştan cadillac için açılan kontenjan şimdi grand rapids olarak görünüyor. sebebi nedir @eb3vize-com ?
-
@Ephedra iletişime geçelim, tanışalım hocam. Traverse city ufak yer 😀
-
@cinoxil, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@Ephedra iletişime geçelim, tanışalım hocam. Traverse city ufak yer 😀
Koli taşıma işi ne oluyor tam? :)
-
@rnc mcdonalds subesine basvurdugumuz icin, dondurulmus patates olur nugget olur 😀
-
@Ephedra oraya çok talep olmadığı için başka ülke vatandaşlarını almaya karar verdik.
-
-
@Ephedra Koli taşımak sadece ufak bir kısmı :)) Team member genelde joker gibi her işi bilen ve supervisor tarafından nerede boşluk veya eksik varsa oraya kaydırılan çalışanlar oluyor. Koli taşımak işin en kolay kısmı olabilir :)
-
@Riethian böyle şeylere de katlanmak gerekiyor :) herkes ona göre kendini hazırlamalı.
-
@Riethian en zor kısmı ne olabilir? wc temizlemeyi de hesaba katıyorum :)
-
@Ephedra Müşteri iletişim ve drive-thru bana göre :)) Diğerleri kolay.
-
@Riethian küstah müşteriler diyorsunuz sanırım. artık yaşayıp göreceğiz :)
-
@Ephedra Bakalım istediklerim olur ise artik. Kediyi de götüreceğim tabiki evladim sonuçta :)
-
@rnc biz 8 tane götüreceğiz :) gerçekten evlat
-
@Ephedra, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@rnc biz 8 tane götüreceğiz :) gerçekten evlat
8 çokmuş hocam :) bende 1 tane var belki ileride yerleşeceğim zaman alırım. Kediler harikadir ben çok seviyorum kedileri. İnsanin moraline de iyi geliyor. Mutluluk kaynagi gerçekten :)
-
S serel bu başlıktan bahsetti
-
Ödeme yapan arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz acaba bizim için en avantajlı yöntem nedir?
-
@nbbyr parayı nasıl transfer ettiğimizi mi soruyorsunuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum