DV2026 Sohbet Odası
-
@rnc Ben şu anlık tek ülke düşünüyorum valla çokta umutlu değilim çıkarsa çıkar çıkmazsa tekrar denerim
3 sene eb3 beklenmez şahsen daha hızlı yolları var mesela son dönemde katar moda oldu gençler katar a gidiyor 6-7 ay ayak işi yapıyor bir yerde bir temizlikçi dahi olsalar 6 ayın sonunda oradan abd turist vizesine başvuruyorlar ve genelde kabul alıyorlar oranın konsolosluğu bizimkinden farklı olduğundan veriyorlar. Geçen bir arkadaşım hollanda ya gitti orada 1-1,5 sene kadar yaşadı oradan turist vizesine başvurdu çıktı mesela. Sorun tamamiyle bizim konsolosluklarda
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc Ben şu anlık tek ülke düşünüyorum valla çokta umutlu değilim çıkarsa çıkar çıkmazsa tekrar denerim
3 sene eb3 beklenmez şahsen daha hızlı yolları var mesela son dönemde katar moda oldu gençler katar a gidiyor 6-7 ay ayak işi yapıyor bir yerde bir temizlikçi dahi olsalar 6 ayın sonunda oradan abd turist vizesine başvuruyorlar ve genelde kabul alıyorlar oranın konsolosluğu bizimkinden farklı olduğundan veriyorlar. Geçen bir arkadaşım hollanda ya gitti orada 1-1,5 sene kadar yaşadı oradan turist vizesine başvurdu çıktı mesela. Sorun tamamiyle bizim konsolosluklarda
İşte gidilecek birsürü ülke/vize çeşidi var. :beaming_face_with_smiling_eyes: Gitmek isteyen her türlü gidiyor :)
-
Herkese iyi geceler... Geceyi şu şarkı ile kapatmaya çalişalim.. Her daim herkesin mutlu olmasi dileği ile iyi geceler^^
-
@newbie97 diye diye ömür geçti biliyorsun değil mi :)
-
e yani bu haftayı da devirdik gibi yakında haziranda biter desenize :)
-
@debbieLA77 Valla birde benimki boş geçiyor o sıkıntı :)
-
Herkese gunaydinn .)
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@newbie97 diye diye ömür geçti biliyorsun değil mi :)
Newbie ye 77 yaşında green card çıkacak 😂 777 misali bu gidişle 77 yaşında çıkar 😂
-
Sayfalar yürümemiş daha :)
-
@doguStone, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Sayfalar yürümemiş daha :)
3 kişi var yok tabi yürümez. kendi kendime konuşuyorum burda :face_with_tears_of_joy:
-
Herkese iyi akşamlar
-
-
Hayallerime bir adim daha yaklaştim. :) Herşey umarim hesap ettiğim gibi ilerliyecek^ Hayallerinizden vazgeçmeyin ve asla pes etmeyin.! iyi geceler herkese :)
-
@rnc nasıl yaklaştınız :)
-
@Harpy-Eagle, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Hocam ben trade yapiyorum büyük hesaplar ile. Bunun bir adımı var o adimlari tek tek uyguluyoruz tabi batabiliriz de. Ama hayatımızda herşey risk artik ekonomik olarak saglam olmak istiyorum.
Bir yandan geleceğe sürekli yatırım yapmak lazim. :) Aylik 30000$ kazandıgınızı ve bunu sadece bilgisayar başında yaptıgınızı düşünün. Yada dünyanin herhangibir ülkesinde tatile gittiğinizi tatil yaparak para kazandıgınızı düşünün :). -
@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Hocam ben trade yapiyorum büyük hesaplar ile. Bunun bir adımı var o adimlari tek tek uyguluyoruz tabi batabiliriz de. Ama hayatımızda herşey risk artik ekonomik olarak saglam olmak istiyorum.
Bir yandan geleceğe sürekli yatırım yapmak lazim. :) Aylik 30000$ kazandıgınızı ve bunu sadece bilgisayar başında yaptıgınızı düşünün. Yada dünyanin herhangibir ülkesinde tatile gittiğinizi tatil yaparak para kazandıgınızı düşünün :).düşünemedi BE 😂
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Bir yandan geleceğe sürekli yatırım yapmak lazim. :) Aylik 30000$ kazandıgınızı ve bunu sadece bilgisayar başında yaptıgınızı düşünün. Yada dünyanin herhangibir ülkesinde tatile gittiğinizi tatil yaparak para kazandıgınızı düşünün :).düşünemedi BE 😂
Hocam imkansız diye birşey yok :) zamanında kazanıyorduk zaten daha fazlasınıda inşallah bundan sonrada kazanacağız diyelim :) Allah/Zeus/Tanrı sizlere daha çok versin :)
-
Hocam imkansız diye birşey yok :) zamanında kazanıyorduk zaten daha fazlasınıda inşallah bundan sonrada kazanacağız diyelim :) Allah/Zeus/Tanrı sizlere daha çok versin :)
Çok para, çok sıkıntı. Güzel güzel yiyebileceğimiz kadar olsun yeter be.
-
Çok para, çok sıkıntı. Güzel güzel yiyebileceğimiz kadar olsun yeter be.
Ya zaten milyar$ kazanamayız :) bizde kendimize göre güzel bir hayat kurmaya çalışıyoruz maksat zaten o değil mi? yaşlanıyoruz usta gezip keyif yapmak lazim :)
-
selamlar ahali nasıl gidiyo bekleyiş 😀
Forumdan birilerine çıktı mı bu yıl hiç haberi olan var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum