ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@justmansam aslinda anlamadim, @graffiti hocamizvar bizler gibi EB2 NIW PD 6 Ocak 2023. Hocam size randevu gelmedi mi henuz, 15 ocak ve oncesi 3 aydir bultende.
-
Bu ileti silindi!
-
@justmansam anladim, hayirlisi bakalim.
-
@justmansam hocam şimdi dikkatimi çekti, fakat hocanın PD si current değil hatta 1buçuk ay var arada. Bülten aynı tarihte kalır ilerlemezse sizlere gelmesi gerek randevunun eğer ilerlerse ve hoca current olursa ancak o zaman ona sizden önce gelir.
-
Bu ileti silindi!
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, mart 2024 ayında bir RFE geldi ve süreci bugün itibariyle tamamladım.
Yakın zamanda RFE gelen başka kişiler var mı? Ya da RFE süreci olumlu tamamlanmış kişiler deneyimlerini paylaşabilir mi?
Ne kadar sürede geri dönüş oluyor ve onaylanma oranı genel olarak nedir?Teşekkürler,
-
@microwave
önceki yanıtlarda bir kaç kişi görmüştüm. Süreci tamamlayan kişiler takip etmiyor olabilir bu başlığı. Lise diploması için verification istenen bir hocamız vardı. -
@microwave sizin PD tarihiniz ne zamandı acaba?
-
2024 Yılında başvuru yapanlardan approval alan oldu mu acaba?
-
@Feridun-Boylu approved'dan kastınız USCIS onayı ise evet var. Konsolosluktan vize alan var mı diye soruyorsanız 2022'ler yeni aldı daha.
-
@TOK Hocam I-140 onayı alan oldumu diye sormak istemiştim.
-
@Feridun-Boylu benim PD 31 Ocak 2024 , PP ile 6 şubatta I140 onaylandı. Ama sonrası beklemedeyiz. Welcome letter henüz gelmedi.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar 2024 yılı içinde I-140 onayı alan oldu mu sorusuyle ilgili ben de şüphelenmeye başladım. Benim PD 16 Kasım 2023, receipt notice 17 Kasım 2023'de geldi. Dosyam Nebraska'da işleniyor. USCIS sitesinde hala actively reviewing, nothing outstanding falan diyor. Şu an 6 ay 18 gün oldu. Sanıyorum müdahele etmeye çalışmak için erken çünkü processing time 9.5 ay gözüküyor. Zaten PD current olmaya da daha seneler var ama yine de merak ettim. I-140 approval sürecini mail atarak falan hızlandıran oldu mu? ve olduysa kaç ay bekledikten sonra iletişime geçmeyi tavsiye edersiniz. Tecrübelerini paylaşan olabilirse şimdiden çok teşekkürler.
-
@californiapostdoc Hocam processing time ile ilgili web sitesinde sizin PD tarihini girip get inquiry seçeneğini tıkladığımda;
"The earliest you can submit questions is December 09, 2024. Please do not contact us before this date."
Yani 9 aralık 2024 den önce bize yazmayın deniyor.
-
@californiapostdoc daha önce de yazdığım gibi benim bu yılın başında onaylandı ama hemen arkasından gelen mailde yıllık kota dolu o nedenle herhangi birşeyinizi satmayın ve mail bekleyin diye bir mail geldi. O nedenle sanırım ekime kadar bekleyeceğiz bir sonraki aşama için. Sizin premiumprocessing miydi?
-
@meli Hocam sizin başvurunuz PP olduğu için, sizin dosya onayınıza göre önümüzdeki süreç hakkında öngörüde bulunamıyoruz.
Regular başvuru yapan arkadaşlardan 2024 yılı itibarıyla başvuran ve onay alan bir arkadaşımız görünmüyor. En yakın tarihli; Kasım 2023 başında başvuran bir arkadaşımız sadece onayı gelmiş gözüküyor. Ama sonrası muallak.Bir de siz sanırım welcome letter bekliyorsunuz. Biz ise I-140 onayı.
-
@Feridun-Boylu Evet wellcome letter bekliyorum. En geç 3 ayda gelir denmişti ve malesef gelmedi. Bunun üzerine avukatım NVC ye mail attı ancak ona da dönüş olmadı.Duraksama olduğu kesin. Umarım klasik bir döngüdür bu ve hızlanma olur. Aksi halde belki yıllarca bekleyeceğiz .
-
@meli İnşallah Hocam. Sabırla güzel haberler bekliyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum