TS2023 OWP aldiktan sonra aile ve kariyer icin yapilmasi gerekenler nelerdir?
-
Merhaba; TS2023 kapsaminda OWP aldim sonra aileme turist vizesi aldim simdi Kanada`ya gidebiliriz. Ama,
- Cocuklarimi okula yazdirmak icin hangi adimlari izlemem lazim
- Esim icin OWP
ye mi basvurmam lazim benim OWP bitis suresine kadar Kanadada ikamet edebilmesi icin - Tum bunlar ne kadar surer ona gore Kanada`ya gitmek lazim
- Dogru NOC kodunda is bulmak icin link nedir ve devlet yardimci oluyor mu?
- OWP bitisinde devlet sureyi uzatmaya destek olacak mi?
Bu sorulardan herhangi birinin cevabini biliyorsaniz yazabilirseniz sevinirim
Tesekkurler
-
@Barış-1 detaylı olarak kaynaklara bakmak lazım
-
Merhabalar. Barış bey in sorusuna yanıt gelmemiş. Ben de TS2023 programına kabul edildim fakat eşim in turist vizesi olmadığı için o da gelip başvuramadı , pek tabiiki başvuruda evli olduğumu belirtmiştim. IRCC de bilgi bulamadım acaba eşimi nasıl getirebilirim? İyi günler.
-
@bdrhn83 Herşeyden önce sanıyorum kanadaya seyahat etmesi için trv- visitor vize alması gerekir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum