Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

TS2023 OWP aldiktan sonra aile ve kariyer icin yapilmasi gerekenler nelerdir?

Kanada
4 3 243 3

• Merhaba; TS2023 kapsaminda OWP aldim sonra aileme turist vizesi aldim simdi Kanada`ya gidebiliriz. Ama,

• Cocuklarimi okula yazdirmak icin hangi adimlari izlemem lazim
    • Esim icin OWPye mi basvurmam lazim benim OWP bitis suresine kadar Kanadada ikamet edebilmesi icin
    • Tum bunlar ne kadar surer ona gore Kanada`ya gitmek lazim
    • Dogru NOC kodunda is bulmak icin link nedir ve devlet yardimci oluyor mu?
    • OWP bitisinde devlet sureyi uzatmaya destek olacak mi?

Bu sorulardan herhangi birinin cevabini biliyorsaniz yazabilirseniz sevinirim

Tesekkurler

• @Barış-1 detaylı olarak kaynaklara bakmak lazım

• Merhabalar. Barış bey in sorusuna yanıt gelmemiş. Ben de TS2023 programına kabul edildim fakat eşim in turist vizesi olmadığı için o da gelip başvuramadı , pek tabiiki başvuruda evli olduğumu belirtmiştim. IRCC de bilgi bulamadım acaba eşimi nasıl getirebilirim? İyi günler.

• @bdrhn83 Herşeyden önce sanıyorum kanadaya seyahat etmesi için trv- visitor vize alması gerekir.

Benzer Başlıklar

• TS2023-OWP ile kanada'da (pr) kalıcı oturum alma yolları

Kanada
    75
    0 Oy
    75 İleti
    6k Bakış
    burak 7B
    permanently residence- PR
  • TS2023 ile Alınan Çalışma İzninin Schengen Vize Sürecine Etkisi

Kanada
    4
    0 Oy
    4 İleti
    351 Bakış
    PicassoP
    @mr-brad Gene aynı standart şekilde schengen vize başvurusu olur sadece referans olarak work permit belgenide evraklara eklersin yararlı olur elbette. Kanada içindende schengen vize başvurusu yapılıyor
  • TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

Kanada
    1k
    -4 Oy
    1k İleti
    45k Bakış
    burak 7B
    OWP means that open work permit
  • Askerlik yaptıktan sonra Kanada'da college eğitimi almak

Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    141 Bakış
    LABL
    Merhaba ben aranıza bugün katıldım, Kafama bir soru takıldı ve sormak istedim. Bu haziranda lisem bitiyor ve askerde kalmayı planlıyorum (sözleşmeli er ya da sözleşmeli astsubay olarak) 5 yıl boyunca gönüllü asker olmayı istiyorum eğer mümkün olursa NATO askerliğine kadar gitmeyi planlıyorum, ama eğer yapamazsam gazi veya psikolojim el vermez ise bırakıp Kanada'da yaşamak istiyorum hayatımın devamında. Ama asker olursam bu benim geçmişimde gözükecektir ve bu durumun Kanada'da eğitim almama veya yaşamama engel olup olmayacağını merak ediyorum. Ve bu askerlikten sonra yaşım hayli geçmiş olacak yani 25-26 yaşında olacağım, o yaştan sonra college başvurum kabul olur mu, Çünkü insanlar 25 yaşında yüksek lisans eğitimine başlar iken ben ön lisans eğitimine başlıyor olacağım için vize reddi yeme ihtimalim oluyor. Şu anda Almanca öğreniyorum, İngilizce bilmiyorum fakat sanırım yabancı dilleri hızlı öğrenebiliyorum, Almanca öğrenme sebebim NATO için. Sizler düşünebilirsiniz hani askerlikle Kanada'nın nasıl bir alakası var diye düşünebilirsiniz fakat ben doğayı ve şehir hayatını seviyorum Kanada bu iki isteğimi birden karşıladığı için Kanada'yı tercih ediyorum. *Not1 : Ben asker olmak istiyorum ama örnek veriyorum hiç bir ülkenin insanına karşı düşmanlığım yok. *Not2 : Kanada yazdım fakat görüntü kirliliği olmaması için siz onu Kanada ve Amerika olarak okursanız çok memnun olurum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k