@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Sallamış olabilir. Arkadaş kendisi konuyu aydınlatması lazım
@yusufalak evet var
@ssoydan88, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba, eşime green card çıktı. Ailecek gideceğiz kısmet olursa. Sıra numaramız ikibinlerde o nedenle mülakatlar başladıktan sonra kısa bir süre içerisinde çağrılacağımızı öngörüyoruz. Sormak istediğim çok önemli bir soru var. Eşim bipolar bozukluk tanılı. Bu durum bizim vize almamıza engel teşkil eder mi? Ds260 formunda mental durum hakkında soru mevcut bu soruda dürüst mü olmak gerekir? Yaşam kalitesini etkileyen çalışmaya engel bir durumu yok. Schengen vizesi vs çok rahat alabiliyor. Düzenli lityum kullanarak normal bir insandan farksız yaşıyor çünkü.
Merhaba umarım bunu görürsünüz eşinizin bipolar durumu sağlık kontrolü yada vizede bir sorun teşkil etti mi? ne şekilde ilerlediniz?
Hadi bakalım bu akşam güzel dağıtım olacağına dair evrene güzel mesajlar gönderelim
8xxx kere gelse keşke
@melikemim hadi inşallah, evrene tüm güzel dileklerimizi, isteklerimizi gönderiyoruz, istiyoruz. 
@yusufalak hocam DV2024 Türkiyede 3500 kişi kazanmış ve bizim sıralarımız 50.000 kişi içerisine örneğin 2000 - 7800 - 22400 vs diye dağınık bir şekildeyiz değil mi . şimdi mülakat a çağırılma sırası Türkiyeden örneğin 7000. den sonra 15000. var biz sadece Türk vatandaşlarını mı bekliyoruz yoksa arada ki o yabancı vatandaşları mı bekliyoruz yani bir süreç bu kadar yavaş olamaz. şimdiden teşekkür ederim
@Yusuf-Soydaş Merhaba. Mülakata çağrılan CN'ler her konsolosluk için ayrı ilerliyor. Ankara'da işleme alınan kişiler içinde EU, AS, AF bölgelerinden kişiler mevcut. Daha iyi anlayabilmeniz için linkten bütün konsoloslukların istatistiklerine ulaşabilirsiniz. Viyana hangi bölgeden hangi CN'ye mülakat vermiş, Ankara kime vermiş görebilirsiniz. https://savediversityvisa.org/dv2024/ Ayrıca bu linkten hangi dosya numarasının önünde (bölgesel olarak) kaç kişi var onu da görebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba. Ceac Datasında 4900lerin yarısı ready yarısı issued olarak görünüyor. Ready mülakata hazır, issued ise mülakat olmuş ve kabul almış olarak biliyorum. Bu konuyla ilgili bir yorum göremedim. Neler düşünüyorsunuz?
@igzumi aynı yazdığın gibi
arkadaşlar ne zaman mail almaya başlarız acaba bilgi ve tecrubelerinize dayanarak tahmini bir şey söylemek mümkünmü acaba?
@Mehmet-ynd Merhaba. Öncelikle 2025 mali yılı başlamadan mail alamazsınız, o da Ekim ayında başlıyor bildiğiniz üzere. Sizin numaranıza ne zaman mail geleceğini kimse bilemez çünkü adminlerin birçok kez söylediği gibi her yılın kendine göre dinamikleri vardır. Ancak, kendiniz önceki yılların excel tablolarını veya ceac datalarını inceleyerek aşağı yukarı bir fikir sahibi olabilirsiniz. Bol şans.
@Mehmet-ynd merhabalar sizin süreciniz 1 ekim tarihinde başlayacak o zamana kadar alamazsınız. ekim ayının bülteni ağustos ayında yayınlanıyor. ve en küçük cn o tarihte almaya başlayacak . gecmiş yılların excel tablosunu incelerseniz az çok kendi numarınıza göre bi çıkarım yapabilirisiniz.
@mrt-gkce
cevaplarınız için çok teşekkür ederim inşallah herkes hayallerine kavuşur.
@MMT
cevaplarınız için çok teşekkür ederim inşallah herkes hayallerine kavuşur.
@mrt-gkce merhaba siz dosyanızı taşıdınız mı?
Merhaba Sayin @merveozdemir , lütfen merak ettiğiniz deneyimleri kişilerin progfillerinden bularak okuyunuz. Genel olarak bu tip konuları DV talihlileriyle ilgili olmayan "Sohbet" başlıklarında aramayınız. Deneyim başlıklarında arayınız....paylaşıldı, paylaştık, paylasiyoruz, paylaşmaya da devam edeceğiz ama burada değil!
@lumos kusura bakmayın yeni giris yaptım fırsat buldukça okumaya çalışıyorum sayfayla ilgili bilgim yok..
Iyi gunler hepinizi saygiyla selamliyorum. Ilk başvuruyu evli olarak girdim ancak resmi evrak yok çekilişi kazandım ds 260 i nasıl doldurmam gerekiyor Ben Kazakistan vatandaşı yim. Şu an İstanbulda çalışıyorum Mülakat zamanına kadar çalışıp biraz para biriktirmem lazım bana yol gosterebilirmisiniz lutfen. Teşekkur eder sağlıklı günler dilerim
@merveozdemir Tabii anlıyorum, durumu da fark ettim, aciklama yapmak istedim üst üstte benzer mesajlarınızı görünce. Bol şanslar.