DV2026 Sohbet Odası
-
@Birgariphayat, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc kıza mesajla açılmasına açıldım ama böyle bir niyetim bile yoktu ki.Kızı daha 1 aydir taniyorum😅ah saf kalbim iyi niyeti bana nelere yol açtı.Ama dediğim gibi mesele o değil mesele soğumuş olması.Bunlari yazdığımı görse bana kızardı bu yüzden daha fazla uzatmanin anlamı yok bence
1 aydir tanidigin birisi hocam bu aslinda birazda kizdan hoşlanman ile alakali. :^) Kizdan etkilendin ve açildin. Bilemem ama belkide ilk goruste asik oldun :) bazen tarif edilemiyor ilk konusmada etkilenebiliyorsun ve bu genelde kiz ilgiyi gorunce hemen sogumaya basliyor. Muhtemelen kiz ilgiyi aldi :^) hoşlansaydi zaten kabul ederdi :^)
-
@rnc Kıza ilgim vardı ama hoşlanma derecesinde değildi.O beni anlıyordu ben onu durum sadece bundan ibaretti...tartıştığı adam için eğer ona ilgin varsa ona göre tavsiye de bulunayım demiştim.Hoşlanan birisi böyle bişey söyleyemez
-
@rnc Özel değilse neden ayrılmışlar
-
Bu arada kızla yüzyüze görüşmedik sanaldan tanıştık bu da işin ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.Ama bana olgun cümlelerim olduğunu söylüyordu.Bana genelde böyle şeyler söylerler.Kimisi yaşıma göre olgun olduğumu,kimisi çocukça davrandığımı(sevdiğimin yanında 10 yaşında ki çocuktan farkim yok) söylüyor.En son konuştuğumda edebiyat mi okuyosun ne kadar güzel konusuyosun demişti djekekdkkek
Tabi kizlarla her konuştuğumda heleni arıyorum karşımda bu yüzden aradığımı bulamadığım için iletişimim pek uzun sürmüyor ne yazik ki.Sanırım onu unutmalı ve yoluma bakmalıyım artık çünkü o beni çoktan unutmuş,mesajlari ve numaramı silmistir bile hatirlamiyordur bile belki -
@paw-of-eagle Merhaba 3 yıl baya olmuş, her sene yeni birileri geliyor gidiyor, döneminizdeki arkadaşlar greencard ile mi vatandaş oldular yoksa diğer vize türlerini denedilermi bilginiz varmı
-
@rnc gtx senmisin
-
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@paw-of-eagle Merhaba 3 yıl baya olmuş, her sene yeni birileri geliyor gidiyor, döneminizdeki arkadaşlar greencard ile mi vatandaş oldular yoksa diğer vize türlerini denedilermi bilginiz varmı
Merhaba hocam. Şu ana kadar iki kişi gördüm. Greencardla vatandaş olmuşlar.
-
Silindi.
-
Bu arada kızla yüzyüze görüşmedik sanaldan tanıştık bu da işin ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.Ama bana olgun cümlelerim olduğunu söylüyordu.Bana genelde böyle şeyler söylerler.Kimisi yaşıma göre olgun olduğumu,kimisi çocukça davrandığımı(sevdiğimin yanında 10 yaşında ki çocuktan farkim yok) söylüyor.En son konuştuğumda edebiyat mi okuyosun ne kadar güzel konusuyosun demişti djekekdkkek
Tabi kizlarla her konuştuğumda heleni arıyorum karşımda bu yüzden aradığımı bulamadığım için iletişimim pek uzun sürmüyor ne yazik ki.Sanırım onu unutmalı ve yoluma bakmalıyım artık çünkü o beni çoktan unutmuş,mesajlari ve numaramı silmistir bile hatirlamiyordur bile belkiEn kötüsü bu... yüzyüze görüşmemek... Seni begenmez diye mi görüşmedin? yoksa farkli birşeyler mi vardi? Genelde ya bir erkek ilgi göstermiyordur ya karşidaki insanin onu begenmemesinden korkuyordur :^).
Bendeki durum ise sevgili olmadiğim birisi ile görüşüp uzun soluklu konuşamam. İnternet ortaminda konuşmak farkli real da sürekli oturup konuşmak çok farkli. :^) Bu yüzden oturup birisi ile konuşmuyorum. ki genelde bu durumda %98 kızın sadece vakit geçirmek için birisine ihtiyaci oldugunu sezdiğim için görüşmüyorum. Ve genelde haklı çikarim :^) -
@rnc Bu kız da öyleydi zaten kendi ağzıyla söyledi hatta.Sevgiye ilgiye ihtiyacım var dedi ama diğer kızlardan farklıydı, bende yanılmam bu konuda.O kimseyi hisleri için kullanmaz işin içinde farklı bişey var ama dediğim gibi bazen umursamaz olmalı insan.1 ay konuştuk sadece bişey kaybetmedim ha gel sana ihtiyacım var dese giderim.Kızla yüzyüze goruşememin nedeni bana uzak olması 1000km mesafe var:( telefonda falan konuştuk ama.Dedigim gibi bunlari okusa üzülür belki de bana kızardı belki de silmeliyim hepsini emin değilim
-
@rnc Bu kız da öyleydi zaten kendi ağzıyla söyledi hatta.Sevgiye ilgiye ihtiyacım var dedi ama diğer kızlardan farklıydı, bende yanılmam bu konuda.O kimseyi hisleri için kullanmaz işin içinde farklı bişey var ama dediğim gibi bazen umursamaz olmalı insan.1 ay konuştuk sadece bişey kaybetmedim ha gel sana ihtiyacım var dese giderim.Kızla yüzyüze goruşememin nedeni bana uzak olması 1000km mesafe var:( telefonda falan konuştuk ama.Dedigim gibi bunlari okusa üzülür belki de bana kızardı belki de silmeliyim hepsini emin değilim
Vakit geçirmek için birisi ile konuşmasi=Yedeksin anlami var hocam. Kadinlarin her yaptigini anlamlandirmamak gerek. Çünkü yaptiklari çogu şeyin bir anlami olmuyor.
Sana güzel şeyler söylemesi seni aramasi merak etmesi bunlari her kız yapar ama içinden anlam taşimamak lazim. Çünkü genelde bir anlami yok. Ve genelde böyle oluyor :^)
"Diğer kızlardan farklıydı" Ah be hocam keşke farkli olsa... hepsi farklidir zaten ama genelde anlami hepsi ayni oluyor... Azicik ilgi gören hemen kendisini birşey zannediyor :^)
Çoguna sorsak biz duygusuzuz ama en çok kalp krizi geçiren erkekler oluyor... -
@rnc Ne yani burda olsan sana kahve yapardım, kitap ödünç verirdim tatlı yerdik sözleri vs de mi yalandı sürekli yanında olmamı istiyordu🙄en son senle konuşmak istemiyorum dedi gitti
-
@rnc Ne yani burda olsan sana kahve yapardım, kitap ödünç verirdim tatlı yerdik sözleri vs de mi yalandı sürekli yanında olmamı istiyordu🙄en son senle konuşmak istemiyorum dedi gitti
hahahah evet hocam aynen öyle :^). Aynisini bana diyen de oldu merak etme :) Çokta anlamlandirma yani. Sanki ayni kişi ile konuşmuşuz gibi hissettim haha :) Ama benimkinin Baş harfi bile farkli :face_with_tears_of_joy:
-
@rnc Valla merak etmedim değil şimdi 😅desenize oltaya geldik ahahaha
-
@rnc Valla merak etmedim değil şimdi 😅desenize oltaya geldik ahahaha
Malesef öyle. :) Emin olun kızlar bu sözleri 50 kişiye söylüyordur kesinlikle istisna felan değiliz. ya neyse burda yazmiyim gene depresyona giricem yoksa. :^)
-
@rnc Kendime mi üzüleyim şimdi size mi bilemedim😁bu kızlar bizi mahvedecek
-
@rnc Kendime mi üzüleyim şimdi size mi bilemedim😁bu kızlar bizi mahvedecek
:) Üzülmeye gerek yok. Gerçekten sana deger veren birisi açip sorar "unutmaz"... Arkadaş olarak seviyorum diyen bile hal hatir sormuyor hocam. Bunun anlamini ben benim onu sevdiğimi düşünmesi oldu :D yalan yok bende olsam bende o anlami çikartirdim. :face_with_tears_of_joy:
-
@rnc Doğru hiç değerimiz yokmuş.Arkadasi ona kaldıramayacağı şaka yapmasina rağmen peşinden gitti defalarca.Bense onu korumak istememe rağmen bir çırpıda silindim.Demek ki sadece arkadaşı değilmiş o kişi... öyle söylese ona göre tavsiye verirdik canım bizde.Gönül eğlendirmek bana göre değil kızlar 50 kişiye aynısını söyleyebilir ama bana yakışmaz bu yüzden doğru insanı beklemeye devam.Tabi öyle birisi varsa🙂Bu arada bana ismini bile yalan söylemişti ahahahhs belki söylediği bu isimde yalandır çıldırıyorum şuan.Bi de sözde 'arkadasina' ulaşamadığı için bana "şu an yanimda olmanı çok isterdim 🥺 tam da şuan"yazıyor bende üzülüyorum.Kendimi enayi gibi hissettim sayenizde teşekkürler efendim
-
@rnc Doğru hiç değerimiz yokmuş.Arkadasi ona kaldıramayacağı şaka yapmasina rağmen peşinden gitti defalarca.Bense onu korumak istememe rağmen bir çırpıda silindim.Demek ki sadece arkadaşı değilmiş o kişi... öyle söylese ona göre tavsiye verirdik canım bizde.Gönül eğlendirmek bana göre değil kızlar 50 kişiye aynısını söyleyebilir ama bana yakışmaz bu yüzden doğru insanı beklemeye devam.Tabi öyle birisi varsa🙂Bu arada bana ismini bile yalan söylemişti ahahahhs belki söylediği bu isimde yalandır çıldırıyorum şuan.Bi de sözde 'arkadasina' ulaşamadığı için bana "şu an yanimda olmanı çok isterdim 🥺 tam da şuan"yazıyor bende üzülüyorum.Kendimi enayi gibi hissettim sayenizde teşekkürler efendim
Gerçekler acidir malesef. :) Dedigim gibi ben genelde yanilmam o kişi kesinlikle arkadaşi felan değildi. O kişiye ulaşamadiği için sana yaziyordu sende teselli oluyordun. Tabi sende garibim onunla konuşmaktan mutlu oluyordun değil mi? Sana huzur veriyordu seni rahatlatiyordu? ah dostum ah.. Bunlar hep tecrübe işte. Bunlari söylüyen kizlardan uzak dur. Arkadaş olarak görüşüyorum diyen kızlardan da uzak dur.
Sana belki aci gelicek ama bir kızın eğer "kız" arkadaşindan çok "erkek" arkadaşi var ise o kızdan uzak dur... Kendi cinsleri ile anlaşamiyan kızlardan uzak dur. Bu kızlar hiçbir zaman seni mutlu edemez. :^)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum