DV2025 Sohbet Odası
-
@Emre-Kurtulmuş kusura bakmayın yavaş yavaş öğreniyorum forumu , teşekkürler .
-
Günaydın güzel insanlar, Has not ben Selected oldum bu senede. Çıkan arkadaşları tebrik ederim vize sürecinden her şeyin olumlu olması dileğiyle
-
DV2025 çekilişini kazanan bütün arkadaşlarımızı tebrik ederim. Allah bahtınızı da yolunuzu da açık etsin. Ayağınıza taş değmesin.
-
600*600 olmasımı gerekiyordu arkadaşlar bilen biri cevap verebilirmi acaba
-
bizim fotoğraflar 720*1500 müş bu sorunmu
-
Seçilemedik ,kazanan arkadaşları tebrik ederim şansları ve bahtları açık olsun. Her sene yeni şans denemeye devam
-
Şöyle garip bir istatistik var galiba
Çıkanların çoğu başvurularında gmail kullanıyor, outlook kullanıp çıkana denk gelmedim (çıkma ekranlarına bakarak)
Sürekli başvurup çıkaranlar ne kullanıyor acaba gmailden outlookdan farklı hangi mail sağlayıcısı kullanıyordu çıkanlar aydınlatırsa sevinirimyandex mail mi, mynet mail mi, proton mail mi en çok çıkma oranı neyde acep
-
Günaydın. 1 yıl daha beraberiz, eşim ve bana da çıkmadı.. Hayırlısı olsun, elbet bir gün çıkacak inanıyorum.
-
@newbie97 ben gmail kullanıyordum ama bu oranın fazla görmenizin nedeni gmail kullanımının yaygın olması. Outlook vs diğer mail uygulamalarını kullanan sayısı yok denecek kadar az gmail kullananlara göre
-
yeni talihlileri tebrik eder hayallerinin gerçekleşmesini dilerim
-
@SYTSNGR Bilindiği üzere hasnotbeenselected :))
-
@fikret-çağan maalesef :))
-
@bencilDNA çok tebrik ederim...vizenizi de hızlıca almanız dileğiyle 🤗 Sevgiler
-
@nvrgbck her senenin ilerleyişi farklı olabiliyor. Şu anda henüz yaklaşık 5000. kişide 2024 için. Yaz aylarında hızlanmasını ümit ediyoruz. Tebrikler
-
Ankaranın bu kadar yavaş olmasının bir sebebi açıklaması var mı? Bu seneki durum gelecek sene için endişe yaratıyor ben de resmen sevincim kursağımda kaldı. Yurtdışı iş bakmaya başladım sırf konsolosluğu taşımak için
-
Yeni bir HNBS ile süreci tamamlamış bulunuyorum , çıkan herkese bol şans :)
-
ısrarla..
bu başlık dururken, ısrarla bu başlıkta DV2025 ile alakalı soru soranların bizlerden alacağı cevap;

-
merhaba ben submit yapmakta biraz acele etdim. kendimin ve eşimin eğitim bilgilerimi girmedim universite falan. cunki o soruyo no basmisim. formu acdira bilirmiyim?ne yapmaliyim sizce? actirmak icin mail yazarsam kac gun icinde acarlar?
-
Merhabalar 2025 talihlilerindenim ancak ad yerinde soyadım, soyadım yerinde ise adım var. Sanırım başvuru sırasında böyle bir hata yapmışım.Vize almama engel olur mu acaba? Bilgisi olan birisi cevaplayabilirse çok mutlu olurum,teşekkürler.
-
Merhabalar ds260 formunu doldurduk sıralamamda 300 lerde bu saatten sonra napmamız gerekiyor bi danışmanlık şirketine gerek varmı yoksa maillerde detaylı bilgi verip bunu kendi başımıza halledebilir miyiz yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum