DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@JesusLord Algoritma zaten bir çıkana bir daha çıkarıyor önümüzdeki senelerde. Bir sebepten ötürü onları seçiyor neden acep
Evet bununla çok karşılaştık hatta bir tanesi dalga geçmişti geçen sene de çıktı şimdi de çıktı zaten biliyordum çıkacağını yine gibisinden
-
@JesusLord Neyi farklı yapıyorlar acep belirgin bir şey vardır gece tam 00:00 da başvurmak gibi
-
@JesusLord Neyi farklı yapıyorlar acep belirgin bir şey vardır gece tam 00:00 da başvurmak gibi
İnan ki o manyaklığıda yaptım bir zamanlar tek tek çıkan kişilere hangi zaman diliminde başvurduğunu sordum ortalama çıkartmak için :) ABD bilse halime acıyıp gel derdi😆
-
@JesusLord Acep turist vizesine mi başvursam derim müzik festivaline gitcem. Ama başvururken otel/uçak bileti felan almış olmak gerekiyor mu
-
@JesusLord Acep turist vizesine mi başvursam derim müzik festivaline gitcem. Ama başvururken otel/uçak bileti felan almış olmak gerekiyor mu
Amerika için mi? Onunla ilgili Amerika’ya turist vizesiyle gelmek odasına bakabilirsin ben turist vizesinden red yiyeceğimi bildiğim için denemedim
-
Bu ileti silindi! -
@newbie97 merhaba, uçak ve otel/kalacak yeri göstermeniz gerektiği için en azından rezervasyonununuz olması gerekiyor. ben 2017 de turist vizesi aldım, rezervasyon yaptırdım. vizeyi aldıktan sonra uçak biletini satın aldım.
-
@obrimabi, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@JesusLord Bu durumda mükerrer başvuru yaparsak farkedilmeyecek ve şansımızı arttırmış hatta garantilemiş olacağız. Farklı renk t-shirt ve farklı saç sakal kombinasyonlarıyla 10-15 adet başvuru yapıp denemek isteyen cengaverler neticeye ulaşabilirler mi acaba? Bir arkadaş soruyor da...
Bu sefer tutsa bile mülakatta elenirsin çünkü isim bilgin ve diğer bilgilerin uyuşmadığı için ama sadece gc kazanım sayfasını görebilirsin
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Sayaç yok , bekleyecek başka bişey yok , heyecan bitti , bu ne biçim pazar günü be 😒
en azından başvuru tarihinin sayacı falan mı konulsa diyorum
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
İnan ki o manyaklığıda yaptım bir zamanlar tek tek çıkan kişilere hangi zaman diliminde başvurduğunu sordum ortalama çıkartmak için :) ABD bilse halime acıyıp gel derdi😆
Ben 2 senedir başvurunun açıldığı ilk gün ve ilk dakikalar yapıyorum. Sanki ABD diyecek ki ''Bu herif çok istekli alalım bunu''. Belki de şöyle düşünüyordur; ''Bu kadar telaşlıysa kesin TR'de bir halt yemiştir almayın bunu!'' 😀
-
@JesusLord muhtemelen aynı doğumlu ve aynı isim soyisim olan kayıtların hepsini drop ediyorlar diye düşünüyorum
-
Herkes offline bu çok koydu bana
-
@obrimabi, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Sayaç yok , bekleyecek başka bişey yok , heyecan bitti , bu ne biçim pazar günü be 😒
en azından başvuru tarihinin sayacı falan mı konulsa diyorum
adminim yapabilir miyiz @admin
-
@Cycraft, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Chromium, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Meksika üzerinden ABD'ye geçebilecek kadar cesaretim olsaydı da çekilişten medet ummasaydım..
aynısı, arkadaşlarım gitti öyle ben çekindim şuan hepsi araba çekmiş altına
O sınırı kaçak geçmeye cesaret edemem. Cesaret edebilen başarırsa karşılığını alıyor işte.
-
@newbie97 Uçak biletine gerek yok ama bir plan sunmanız gerekeceği için ücretsiz rezervasyonlu bir yer ayarlayıp onu sunabilirsin. Tutarsızlık olmayacak şekilde tarihleri ve senaryoyu belirlemeniz gerekiyor. Hatta ilk başvuru ise bir danışmanla ilerlemeni tavsiye ederim.
-
@Chromium Ustam ya geçemezsek sonrasında yasal bir şekilde de gidemeyiz ona çok korkuyorum
-
Yavaştan yerimizi alalım
İlk başvurusu en çok etkileyen oluyormuş insanı sanki kesin bana çıkar düşüncesinde oluyor insan -
Green karta başvuranlara turist vizesini zor veriyorlar diye biliyorum umarım yanılıyorumdur, bunun hakkında bilgisi olan var mı ?
-
Bu sene de olmadı, DV2026 için buradan REZ alalım bakalım. İnşallah gerçekten çok isteyen ve hakkını verecek olanlara çıkmıştır, 2026 için de inşallah gerçekten çok isteyen ve hakkını verecek olanlara çıkar. Bize durmak yok, mücadeleye devam
-
Youtube'da Evrim Ağacı adında bir kanal var. İstatistik ile ilgili uzun bir videosu vardı bulabilirsem atarım. İstatistik bir bilimdir. bence mantık şöyle;
Greencard a başvuranlar genellikle ABD ile ilgili ya hayatının bir noktasında kesişmiş, ya orada bulunmuş ya da bir şekilde bağı olan insanlar. Algıda seçicilik mantığıyla o insanlar zaten düzenli olarak bu lotoya başvuru yapıyorlar. Bir diğer grup popüler kültürden etkilenip ilk başvuru furyasına katılanlar. Burada mantık; Bir torbada aynı renk ne kadar çoksa o rengi seçme olasılığın o kadar fazla. Yani popüler kültürden dolayı ilk kez başvuru yapıp şansımı deneyeyim diyen kesimin sayıca fazlalığından dolayı ilk başvurulara çok çıkıyor. Aynı durum İstanbul, İzmir ve Ankara nüfusunun fazla olmasından dolayı her sene hatrı sayılır oranda kişiye bu şehirlerden çıkması ile açıklanabilir. Ne kadar başvuru oranı artarsa o kadar seçim oranı artar. birbiriyle doğru orantılı. İlk gün ve son gün başvuranlara daha fazla çıkıyor mantığı da bu şekilde. Heyecanlı ve süreci takip eden kesim ilk güne yüklenirken; işini son güne bırakan veya son anda haberi olan, totem yapan vs insanlar son güne yükleniyor. Bizim toplumun vergi yapılandırmasının son gününü bekleyip kuyruklar oluşturmasına hepimiz alışkınız. Yani kısacası ne kadar çok seçenek belli bir grupta varsa; o gruptan seçim oranı o doğrultuda artar.
Bir diğer konu; evet ABD her önüne geleni ülkesine almayı zaten istemez. Ancak bunun için algoritma oluşturup yazılım yazıp veya insan işgücüyle hatta ve hatta istihbarat birimleriyle zaman ve para harcamaz. (bknz: vakit nakittir) Kapitalist adam hiç zaman ve para harcamak ister mi? Taktikleri çok ama çok basit. Hatta gözümüzün önünde. 55 bin kişi için 80 bin kişiye numara dağıtıyor. Mülakat esnasında eğitim durumu, sabıka durumu, maddi durumu vs. uymayanları eleyip diğerleriyle yola devam ediyor. Fazla kişiye sıra dağıtmasındaki temel mantık bu zaten. Her bir sıra numarası bir fert. her ferdin ailesi de sürece dahil olursa istediği sayıya çok kolay erişebiliyor. Hatalı kayıtlar, gitmek istemeyenler, troller, durumu uygun olmayanlar vs çıktıktan sonra zaten çağırdığı insanların 3 te 1 i gelse aileleri ile birlikte neredeyse kotasını tamamlamış oluyor. ABD iş göçünden ziyade beyin göçünün olduğu bir ülke. istisnalar ve troller harici lotoya da genel anlamda eğitim durumu yüksek veya kendi durumunu eğitmiş, maddi manevi rüştünü ispatlamış insanlar, gelecek planı yapabilen ve bunu hayata geçirecek kapasitede insanlar başvurduğu için istedikleri kitleye çok kolay hitap edebiliyorlar.''Ne anlatıyor lan bu değişik?'' diyenler için; Sensin değişik.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum