DV2026 Sohbet Odası
-
@C0mmander, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@justozkan lütfen buna bir çözüm getirsinler pasaport şartı olursa numaradan validate etsinler eşleşiyor mu diye abi bu kadar da olmaz artık ya
Pasaport şartı çok güzeldi işte, bakalım tekrar gelecek mi, sanmam..
-
@JesusLord ibrahim abi bıraktımı en son geçen yıl görmüştüm forumda bu yıl göremedim.
-
@justozkan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@JesusLord ibrahim abi bıraktımı en son geçen yıl görmüştüm forumda bu yıl göremedim.
2025 odasında veda etti kaçıncı sayfa hatırlamıyorum ama dün akşam saatlerine gelirsen görürsün mesajını
-
@JesusLord 760. sayfadaymış okudum şimdi
-
@JesusLord Aynen yasal yollar dışında Amerika rüyası kocaman bir hayal.
-
@Riethian, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@JesusLord Aynen yasal yollar dışında Amerika rüyası kocaman bir hayal.
Kaçak olmaz peki Amerikan rüyası gerçekte var mı acaba? Acaba Amerikan rüyası bir hayalden mi ibaret :))
-
@JesusLord amerikan ruyasi amerikanlara ozgu adi uzerinde :D biz turkiye'nin fersah fersah ustu gelismis bir ulkeye gidince otomatik turk ruyasini gerceklestirmis oluyoruz, gerisi bize kalmis.
-
@JesusLord Yalnız değilsin :)
-
dv2026 ya inşallah tr den başvurular halen açık olur da başvururuz..
-
Herkes yerini aldı,bizde alalım...
-
@JesusLord Amerikan rüyası çok çalışana var. Amerika Avrupa gibi değil. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Savaşçı olmak lazım Amerika rüyası için bence. Hiç kolay olduğunu sanmıyorum.
-
Sayaç yok , bekleyecek başka bişey yok , heyecan bitti , bu ne biçim pazar günü be 😒
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Sayaç yok , bekleyecek başka bişey yok , heyecan bitti , bu ne biçim pazar günü be 😒
Tanıdık aşina olduğumuz kimseyede çıkmadı hatta ben 2 kişi gördüm çıkan forumda.. şöyle güzel uzun uzun bana çıktı mesajları bile göremedik
-
@JesusLord evet maalesef öyle aslında yıllardır da böyle ben forum’da çok aktif olup da çıkan birisine daha denk gelmedim doğru düzgün
-
Ülkenin ekonomik durumu başvuruları doğrudan etkiliyor, önüne gelen dolduruyor, yıllarca bende başvurmadım baktım her yıl bozulmaya başladıkça en son bu kervana bende katıldım.
-
başvuru sayısı yaklaşık 22 m bunun ne kadarı avrupadan nerden bakabiliriz
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@JesusLord evet maalesef öyle aslında yıllardır da böyle ben forum’da çok aktif olup da çıkan birisine daha denk gelmedim doğru düzgün
Evet üstelik artık Ankara mülakat vermiyor insanlar deli gibi dosya taşımak için uğraşıyor nereden nereye eskiden 25 binli case no’ları alıyordu şimdi 10 binliler bana sıra geliyor mu diyor çok ilginç
-
Forumda bile eskisi gibi bir heyecan yok.
Kimse de artık heves kalmadı
-
@Kesinİzmirli 3. başvurudan sonra olay kopuyor sanırım, bugün dünle alakalı boş yere yaptığım heyecan için kendime kızıyorum, sonuca bak geç işte çıkarsa çıkar çıkmazsa niye dertleniyorsun diyorum ama elimde değil o kadar vurdumduymaz olamıyorum. Çekilişin son günlerinde yine istemsizce hayal kuruyorum.
-
ohaa yaa 22m cok değilmi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum