Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?
-
Merhaba arkadaslar çok merak ediyorum, Greencardı çıkan arkadaşlar kaçıncı başvuruda ve kaç yaşındayken çıktı, bir de hangi ilden başvurdular? İtiraf edin bence hepimiz merak ediyoruz:))
-
Hocam ilk başvuruda çıkan da var, 10 15 sene deneyip hiç çıkmayan da var , arka arkaya 2 sene çıkan ama gitmeyen de var . Şans işi tamamen
-
@mr-hakan evet nasip işi, ama insan merak ediyor, hem sohbet hem bilgilendirme oluyor :)
-
Çekilişe Antalya'dan katıldım. 58 Yaşındayım. İlk başvurumda çıktı. Sanırım şansım yerindeymiş. Bence Türkiye deki Milli Piyango ve Sayısal loto çekilişlerinden çok çok daha güvenilir.
-
@zafery Zafer Bey zaten Milli Piyango, Sayısal loto vb. şans oyunlarındaki hile haberlere bile taşındı ancak herkes aynen devam ediyor.
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/can-atakli/milli-piyango-halki-kandiriyor-2155141/
-
@sametbelli valla ona rağmen oynamaya devam ediyoruz en büyük ikramiye olmasada orta karar birşeyler belki çıkar mantığıyla.gerçi amortide bile hile varken hiç bir ikramiyenin bize çıkmaması çok olağan.
-
4 sefer başvurdum hiç çıkmadı.1999'da mektup usulü 2008'de aracı firma ile 2009'da aracı firma ile 2017'de kendim başvurdum gene çıkmadı 2018'de gene kendim başvurdum inşallah bu sefer çıkar.çıkmazsa'da devam başvurmaya.çünkü hayalim oraya gitmek.belki bir gün çıkar umuduyla başvuruyorum başvurmaya'da devam edeceğim.yaşım 34.istanbuldan başvuruyorum.
-
İkinci basvurumda kazandim. 22 yasindaydim.
-
ilk başvuruda bana çıktı yaş 37 idi
-
mayısın ilk haftası buraya ilk başvurumda kazandım diyebilecekmiyim acaba :)
-
umarım 7 mayıs günü buraya ilk başvurumda kazandım yazabilirim diye umut ediyorum :))
-
51 yasında 13. başvurumda çıktı Bu konuda en istikrarlı olanınız benim sanırım. Ocak son günleri Miami'den yazmaya başlarım.
-
@aayhann hakkımızda hayırlı olacaksa inşallah çıkar
-
@zafery umarım yolunuz açık olur
-
@dancing-queen hayırlısının gerçekten bu olduğuna inanıyorum..umarım gönülden isteyen herkese çıkar
-
@redsat2000 tebriklerrr :)
-
Pedere 4 veya besinci seferde cıktı. Ben 21 yasından beri basvuruyorum 9 sene oldu hala cikmadı
-
@redsat2000 yolunuz açık olsun
-
9.cu başvurum sanırım. ABD’yim son 1 senedir ve halen çıkmadı. Neyseki iş aracılığı ile GC işlemi başladı.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum