DV2025 Sohbet Odası
-
Son 1,5 saat bakalım site kasacak mı geçen sene pek kasmamıştı😁
-
@JesusLord Ben yarım saat sonra bakabilmiştim sonuçlara geçen sene.
-
@Volkan-Aldemir, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Biraz moral bozucu ama bir söylenti var. Biliyorsunuz dvlottery çeşitlilik programı gibi bir şey. Ve bu çekilişe katılmaya hakkı olmayan ülkelerin katılamamasının ana sebebi son 5 yıl içinde çeşitli yollarla o ülkeden 50 binin üzerinde göç almış olmasıymış. Ve son yıllarda Amerikaya kaçak yollardan giren Türkler yüzünden Türk vatandaşlarının 26-27 çekilişine katılamayacakları falan söyleniyor. Çok üzücü bir durum gerçekten insanların bu kaçak yolları kullanması gidip orada düşük statülerde yaşamaları.
evet, boyle bir kural var... Turkiye'nin listeden cikarilip cikarilmayacagi onumuzdeki yillarda kac kisiye "Green Card" verilecegine bagli... neticede her basvuru yapanin (iltica basvurusundan bahsediyorum) basvurusunun kabul edilmeyecegine eminiz :)
Bunu gecen yil foruma aktarmistik, su an net hatirlamiyorum ama sanirim Turkiye'ye 5 yilda verilen GC sayisi ortalama 25-30 bin civarinda... bu sayinin ciddi sekilde artmasi durumunda dediginiz sekilde olacaktir...
-
@mehmet-bekar biz o işi 2021 de yapmıştık bende en son forma sanırım 2021 de gelmiştim
-
@ufuk1903 hangi işi burada trafik karıştı biraz 😄
-
@failunmefailun bilgi için teşekkürler. Yarım saattir uğraşıyorum hata veriyor sürekli. Ayrıca Uscis içinde giriş yapamıyorum. Orada da erişim engellendi hatası alıyorum
-
@mehmet-bekar canlı yayında beraber bakmıştık :)
-
@ufuk1903 anladım bakalım bu sefer neler olacak gerçi pek katılım olmadı umarım herkezin yüzügüler bu çekilişte
-
Üniversiteden kaydımı bu yıl yeniden sınava hazırlanmak için sildirmiştim, ds-260 formunda ne iş yaptığınız kısmına öğrenci yazamam bu yüzden.
"other"seçeneğini seçip mi devam etmeliyim?
Ayrıca "highest level education completed" kısmına "üniversity no degree" mi işaretlemeliyim yoksa yine "other" mı demeliyim?
Bundan hemen sonra ki soruda
yani; "Number of Educational Institutions Attended" kısmına sadece liseyi sayıp 1 mi yazayım yoksa bıraktığım okulu da mı yazayım?Adres kısmında da ne yapacağım konusunda kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
-
son 72 DAKİKA
-
@mehmet-bekar, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@ufuk1903 anladım bakalım bu sefer neler olacak gerçi pek katılım olmadı umarım herkezin yüzügüler bu çekilişte
bu sene ukraynalilar az katıldı onlardan dolayı şansı daha yüksek bekliyorum ben
-
Benim gibi confirmation number kaybeden var mı?
-
@Cycraft umarım dediğin gibi olur
-
-
@lawyergirl saat 19 dan sonra unuttum diyerek ulaşabilirsin
-
@mehmet-bekar Biliyorum ☺️
-
@lawyergirl :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@eray96, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba, bir ihtimal DV lottery çıktı diyelim, dosya taşıtmakla uğraşmamak için DS-260 formunu doldururken direkt başka ülkedeki Amerikan büyükelçiliğini seçmek mümkün mü? Hiç bunu yapanı duydunuz mu?
Merhaba, hazır vakit yaklaşıyorken bu soruyu tekrar sorayım. Arkadaşlar dün bunun mümkün olmadığını söyledi. Aksi yönde bilgisi olan var mı?
-
Sonuçlar açıklanınca görüşmek üzere, umarım çıkar forumdan bolca insana.
-
bana cikali 5 yil oldu, abd deyim suan sabah 8 bu heyecani sizlerle yasamak icin her sene buradayim , ilk günkü kadar heyecanlı 😁🗽🚀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum