DV2025 Sohbet Odası
-
@melihguney teşekkürler.
-
@Cycraft
geçenlerde instagramda yeni açılan bir sayfada motor kaskı çekilişine katıldım 320 kişinin katıldığı çekilişte bile 2 kazanan 2 yedeğe giremedim :)
Kaç Milyonluk Çekilişte Kazanacağımı Umut Edip Burdayım :)Yok Mu Akşam Aha Koyduk Yazıp Alıntılamak :)
-
Greencard çıkınca ilk ay masraflar, mülakat süreçlerini anlatan, market videolarını çeken youtuberlar Amerikan vatandaşlığını bile çoktan aldılar, bu yıl 9. başvurumuz inşallah o sene bu senedir. Allah herkesin gönlüne göre versin...
-
Gece rüyama ak sakallı bir dede girdi. Ver bi 500x dede dedim. Vermedi ama gc çıktı, 4 tane gc yan yana geldi . Jack pot yazdı ve basılı kartımı gördüm 😂😂😂
-
Cümleten selamün aleyküm. İlk kez bir foruma üye olup yazıyorum herkse bol şans diliyorum.
-
Hatira kalsin diye buraya bi mesaj birakiyorum. En son 2016 yilinda Work and Travel ile ABD'de bulunmustum. Ihtimallere bakarsak sansim oldukca az ama bakalim. Herkese bol sans!!
-
@doguStone, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Cycraft
geçenlerde instagramda yeni açılan bir sayfada motor kaskı çekilişine katıldım 320 kişinin katıldığı çekilişte bile 2 kazanan 2 yedeğe giremedim :)
Kaç Milyonluk Çekilişte Kazanacağımı Umut Edip Burdayım :)Yok Mu Akşam Aha Koyduk Yazıp Alıntılamak :)
benim tek kazandığım çekiliş 50000 kusur kişinin katıldığı film çekilişi kazanmak :D onun dışı bı Avrupa Birliği projesi çıktı bu sene ona da gidemedim vize retti yedim diye
-
@uzaklarr, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@doguStone vallahi selected efsanesi mi :)
bu arkadaşlar mülakat alıp amerika'ya gidebildi mi? o videodan sonra görmedim hiç
-
@Cycraft aynı çekilişten bende babayı aldım sıra yeşil kartta ondan da babayı alırsak yandık 😃
-
@arizmend imza kısmın beni çok korkutuyor :)
-
Bu ileti silindi! -
arkadaşlar onay numaramda I HARFİ var ve kabul etmiyor sonuca bakamıyorum yardım
-
Daha Akşam Çekilişi Kazanacağız Gelicek Olan Numaraya Bakmadan Viyanaya Vize Başvurusu Yapıp Onu Almaya Çalısacağız Dosyayı Viyanaya Gönderip Kabul Almasını Bekleyeceğiz Önümüzdeki Aylar Cok Hareketli Olacak :)
Tabi Öncelikle HNBS Yazısını Görmememiz Lazım :) -
BUu geri sayım sanırım saat olarak yanlış
-
@arizmend, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Cycraft aynı çekilişten bende babayı aldım sıra yeşil kartta ondan da babayı alırsak yandık 😃
diğer yakada "get the shaft" deniyor ondan olacak saat 7.15'de bu sansla :D İnşallah kazanırız da bari bu ev çekilişi diğerinin negatifligini kırdı deriz
-
Selamlar,
Çekilişin heyecanı bam başka :) Çıkar yada çıkmaz şans.
Bu heyecanı yaşamak çok keyifli. Bazılarımız bu heyecanı son kez yaşacak :) -
bu yıl forum çok sakin gibi geldi
-
@doguStone ahahahah alıştım hocam artık sıfır heycanla akşamı bekliyorum. benimki hobi oldu artık 😃
-
@arizmend imzanı görünce akşam bakasım gelmiyor
-
Son iki haftadır heyecanlıydım. Dünden beri tekrar çıkmayacak yine diye ümitsizliğe kapıldım. Hepimiz için aynı şeyi temenni ediyorum hayırlı olacaksa çıksın hayırlı olmayacaksa çıkmasın :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum