DV2025 Sohbet Odası
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Motorla Ducati Panigale v4S - Araba ile Toyota Supra ile yol yapmak isterdim burada
Valla bisikletle de yaparım ben 😂😂 Tek olmayayım yeter 😁
-
@JesusLord Geçen sene anlık 950 gördük. Bunu baz alabilirsiniz.
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE resmen adrenalin salgıladığımı hissettim 😄
Forumun en güzel zamanları 😊 Ben de heyecan yaptım azıcık 😂
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE geçen senelerdeki eski heyecan yok hırsa kapılmak yok sonuçlar belli dv2026ya hazırlık falan :D

Kesinlikle aynı heyecan yok da şimdi işte bir kıpırdanmaya başladı. 🥳
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Ver alttan odunu, ver alttan odunu 🔥🔥🔥
Santa Monica, California
📷 hpenasa
Mrblar nasılsın görüşmeyeli, bu arada fotoyu gta 5 ten sandım 😅
Valla dün aklıma geldin. Dedim vardı ama gitti. Sonradan farkettim sen geçen seneden arkadaşsın. 😂 Bıraktığın gibi. Foto paylaşmaya devam. 😊
-
Forumdaki ilk mesajım olsun. Çıkmazsa başka seçenekleri değerlendireceğim. Green Card'ın güzel tarafı sıra numaran küçükse vb. direk gidiyorsun. Dil bilmene gerek yok. İş bulmana gerek yok. Gününü bekliyorsun ve bir bakmışsın Amerika'dasın.
-
@Tarık-Bozkurt evet hocam
-
@Birgariphayat Mancınıkla aya da fırlatabilirsiniz
-
Çekiliş heyecanı devam ederken, güzel bir kare daha paylaşalım :)
Los Angeles, CA

-
Amerikanın o sessizliğine ihtiyacım var, koskoca sitenin bahçesinde her gün sabahtan akşama kadar oturup dedikodu yapan teyzeleri görmekten bıktım, şöyle Amerikalı komşumla evlerinden bahçesinden hi diyip evlerimize girmek istiyorum, ben gerçekten Türk kültürüne ait değilim dostlar
-
Selam arkadaşlar.
Bu sene kesin seçileceğimi düşüyorum.Çünkü 4.5 yaşındaki günahsız kızıma bu konuda dua ettirttim, bu dua kabul olur heralde diye düşüyorum :)))
Çok kolay oldu, California’daki DisneyLand’ın videosunu izlettim, kızım GC çıkarsa götüreceğim seni söz dedim, dünya kadar dua etti hahaha
-
@dubude81, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Selam arkadaşlar.
Bu sene kesin seçileceğimi düşüyorum.Çünkü 4.5 yaşındaki günahsız kızıma bu konuda dua ettirttim, bu dua kabul olur heralde diye düşüyorum :)))
Çok kolay oldu, California’daki DisneyLand’ın videosunu izlettim, kızım GC çıkarsa götüreceğim seni söz dedim, dünya kadar dua etti hahaha
Kıyamam.. Allah bağişlasin benimki de 4 yaşinda gülüp koşup oynadigi zamanlari oturup izliyor insan. Ve hayatta bütün stresi atiyor yahu kafamdaki bütün stres biran yokoluyor gülmesini görmem ile. Allah yavrularimizi korusun.
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Amerikanın o sessizliğine ihtiyacım var, koskoca sitenin bahçesinde her gün sabahtan akşama kadar oturup dedikodu yapan teyzeleri görmekten bıktım, şöyle Amerikalı komşumla evlerinden bahçesinden hi diyip evlerimize girmek istiyorum, ben gerçekten Türk kültürüne ait değilim dostlar
Maalesef bende konuşunca, ailem bana Türk düşmanı diyor 😅 ama gerçekten bıktım,
Tek derdim huzur... -
Tek derdim huzur...Doğuştan amerikalıyız demek ki😎 Türk düşmanı olmakla alakası yok maalesef bu kültür bize ağır geldi
-
Merhaba arkadaşlar. Daha önce soruldu mu emin değilim ama önceki sayfalara göz attım göremedim. Yarın sonuçlar Türkiye saati ile kaç gibi açıklanacak?
-
Yine geldi çattı malum gün:)Dv2020 mağduru olarak sözümü tekrarlayayım. Kazanırsam kuzu çevirme benden:) @crazycells
-
@Olası-Jonny, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar. Daha önce soruldu mu emin değilim ama önceki sayfalara göz attım göremedim. Yarın sonuçlar Türkiye saati ile kaç gibi açıklanacak?
Yarın akşam 19:00’da açıklanacak, bekliyoruz
-
@JesusLord Teşekkürler. Peki bu siteden mi duyurulacak?
Şu an bu siteyi açmıyor.
-
@JesusLord https://dvprogram.state.gov/ olacak. https ile başlamalı.
-
Tek derdim huzur...Doğuştan amerikalıyız demek ki😎 Türk düşmanı olmakla alakası yok maalesef bu kültür bize ağır geldi
Kesinlikle, benim ruhumdaki eksik puzzle parçam orada biliyorum, yani kendimi bildim bileli oraya beni çeken bir şey var..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum