@gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 kardeşim öncelikle hoş buldum. Ben başka foruma üye olmadım. İlk üye olduğum forum burası. Bunu öncelikle bilinmesini isterim. (bir üstte bahsettiğim okuma kısmı google araştırmaları forumlar değil.) Bahsettiğin linke zaten gittim ve zaten o videoyu izledim. O videoda da aile bilgileri girilecek denilip geçilmiş olduğu için bu soruyu sordum. Sadece aydınlanmak için ekstra sordum. Cevabınızla aydınlandım. Sadece geçmişte yaşadığınız bazı durumları burada ilk defa bir şey sormuş birisine iftira atarak cevap vermeseydiniz daha hoş olurdu. Onun dışında teşekkürler.
-
@Birgariphayat beklemek daha sıkıcı gelsin o günde has not been selectedi görelim rahatlayalım bitsin bu çile
-
@salihcak0 öyle birşey yok , You Have Been Randomly Selected gorucez

-
@Onurfidan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@salihcak0 öyle birşey yok , You Have Been Randomly Selected gorucez

ben bu gcden ümitliyim diğer 2 gc çekilişine göre nedense,kaçak gitme olayı olunca baya kişi gitti ukraynalılar da avrupadan kabulü aldı polonya filan olsun onların da şişkinliği yok bu sene bide pasaport şartı olsaydı tadından yenmezdi ama yapacak bişi yok,yine diğerlerine göre daha olumlu bakıyorum buna bana çıkmasa bile normalde 1 kişiye çıkıyorsa forumda aktif kişilerden bu sene en az 3 4 you have been randomly selected görürüz diyorum
-
Greencard bir çıkabilir misin bir şey deneyeceğiz de
-
Evet geldi çattı vuslat vakti vaziyet aldık mı ? Tamam mı bu sefer

-
herkese merhaba.formu daha önceki yıllarda bir kaç kez okumuş olmama rağmen,hiç yazmamıştım.Bu yıl 5. kez şansımı deniyorum ve bu sene çıkacağını düşünüyorum.son 1 gün kala heyecan dorukta

herkese bol şans -
Merhaba, bir ihtimal DV lottery çıktı diyelim, dosya taşıtmakla uğraşmamak için DS-260 formunu doldururken direkt başka ülkedeki Amerikan büyükelçiliğini seçmek mümkün mü? Hiç bunu yapanı duydunuz mu?
-
Son 1 gün kaldı ve heyecan tavan

Gün gün takip edip çok isteyen kişilere çıkar inşallah.
Özellikle forumdaki arkadaşlara daha çok çıkmasını diliyorum...Windansea Beach, San Diego

-
@Hakan-3 Öncelikle hoş geldiniz, aramıza katılmanıza sevindim. Burada herkes bir birine yardımcı oluyor, yeni katılan forum üyeleriyle bu birlik beraberlikte büyüyor

Sayın @ayvalik10 biraz sert micazlı gibi görünebilir aslında öyle değil, forumun değerli üyelerinden biri. Bir çok kişiye bildiğini aktarır, yardımcı olmaya çalışır. Çok kişiyede yol gösterir. Ve bu forum bildiğin kocaman bir aile gibi. Adeta bilgi deposu. Hepside sayın ayvalik10 gibi değerli insanların katkıları sayesinde. Bu sebeple kendisini yanlış anlamayın.
Haftanın son gününü keyifle kapatalım

Veee umutla heyecanla bekleyen herkese selam olsun

-
@eray96 Mümkün değildir.
-
@Hakan-3 kaale almayın kendisini Hakan bey, kendisi her konuda üst perdeden konuşur mekanın sahibi gibi ve doğru yanlış karışık bilgiler verir. Sorularınıza illa ki olması gerektiği şekilde cevap verenler çıkar aramızda merak etmeyin, hoş geldiniz
-
@eray96 senin başka ülkeden de vatandaşlığın var mı eğer varsa o zaman gidip ülkede girebilirsin ancak sen ilkbaşvuru zamanı yaşadığın ülkeyi Türkiye seçtiğin için ondan dolayı sadece dosya taşıma yapabilirsin kaldı ki bunun için de schengen vizesi olmadan da sakın deneme
-
@Hakan-3 öncelikle ben 80liyim yani sen benden yaşça büyüksen kardeşim diyebilirsin yazılı metine baktın mı dosya da hem yazılı metin var hem de videolu metin var Google araştırma yaptığın her bir sayfa zaten otomatik olarak forum oluyor insanlar fikirlerini yazıyor bildiklerini yazıyor kaldı ki bu forum da 2021 -2025 sohbet odalarının açıklanmadan önce ki son 2-3 güne bakarsan senin gibi başka yerlerden bilgileri araştırıp ki bunların çoğu yanlış hatalı bilgiler gelip burada pat diye yazıyorlar. Forum da arama butonu kullanmak yerine yada bahsettiğim sayfaları okumak zor geliyor direk son sayfaya yazıyorlar. Mesela bir örnek var yazıyım sana @gncyysl 695 sayfa da yazdığı yazı şuanda burada yazan paylaşım yapan vakit geçiren kişilere ayıp ettiği bir durum 695 sayfayı okumadan direk sorduğu soru sorulur mu hiçbir bilgi bulamadım ne demek sorduğu soruyu yüzlerce kez cevaplandı zaten kaldı ki kendisi 2022 yılından beri üye birisi
-
son 1 gun be. kazanirsam farkli eyalete giderim ama California - LA icimde hep ukte kalacak
-
@Hakan-3 Hocam madem yeni geldiniz ilk tavsiyem kendisini engellemek olur gelecekteki sinir harplerinden korunmak adına. Koğuş ağası gibi konuşmayı sever kendileri.
-
Sanırım artık "Şafak Doğan Güneş!" diye bağırabiliriz :))
-
@eray96 Yasal ikametiniz belirteceğiniz yerde değilse zor.
-
Merhaba. Ben F1 vizesinden redd almıştım önü ds 260 formumda nasıl yazmalıyım? Bir şablon var mı?
-
Guten Morgen.. İch liebe auch alle dostlar
Enerjimizi yüksek tutuyoruz ve çekilişi kazanıyoruz hayde bakalımm 
Benzer Başlıklar
123
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k