Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @salihcak0 bende ikinciye başvurdum geçen seneki o malum yazidan sonra açıkçası o heyecanim yok

• @Sea insan düşünüyor işte dünyada 10 milyon civarı insan başvuruyor türkiyede 200 bin kişi öngörüyorlar fakat 3-4 bin kişi kazanan oluyor. 200 bin kişinin arasından ben mi felan seçilicem kafasında insanlar başvuruyor talih kuşu onlara konuyor :)

• @Riethian Evet böyle ornekler var

• @salihcak0 birde açıkçası sokakta geçen bir adamin secilecegini sanmiyorum örneğin bir ünlü veya önemli meslek sahibi insanlar seciliyor yani bence sadece "çekiliş" degil

• herkese iyi geceler,inşallah 2 gün sonra şu vakitler şöyle en iyisinden uyku çekmek için yatağa girebiliriz :D heyecan 0 hala i have two sides olayı gibi bir yanım diyor çıktı sana ondan strese bile girmiyorsun diğer taraf da erken mağlubiyeti kabullendin ondan rahatsın modu inşallah umursamaz tavır 1. sebepten dolayıdır

• @Sea başvurular rastgale. başvuru formunu doldururken benim mesleğim bu ya da ben tanınan kişi olarak bir seçenek veya yazı yazmıyoruz. sadece hangi dereceden mezun olduğumuzu belirtiyoruz. lise mezunu da seçiliyor doktora yapanıda. sizin dediğiniz gibi bir seçenek olsa herkes bişeyler sallar oraya "nerden bilicek ne yaptığımı" olanlar var türkiyedeyiz sonuçta

• @Sea peki dediğiniz gibiyse lise mezunu olmayıp scp puanını tutturmaya çalışan ve başarılı olamayıp mülakatta elenen kişiler nasıl oluyor. Dümdüz bir çekiliş işte yani altında pek bir şey aramaya gerek yok aslında. Her türlü meslek grubu, yaş, cinsiyet, boy farketmeksizin herkesin eşit şartlarda yarıştığı bir çekiliş

• ⭐⭐

@gncyysl Sayfaları geriden okuyarak gelirseniz bilgileri görebilirsiniz . 680. sayfayı kontrol edin , sevgili @ayvalik10 gerekli her şeyi paylaştı

• Son 1 gün diyebiliriz artık.Ben cumartesi'yi saymıyorum

• @ayvalik10 kardeşim öncelikle hoş buldum. Ben başka foruma üye olmadım. İlk üye olduğum forum burası. Bunu öncelikle bilinmesini isterim. (bir üstte bahsettiğim okuma kısmı google araştırmaları forumlar değil.) Bahsettiğin linke zaten gittim ve zaten o videoyu izledim. O videoda da aile bilgileri girilecek denilip geçilmiş olduğu için bu soruyu sordum. Sadece aydınlanmak için ekstra sordum. Cevabınızla aydınlandım. Sadece geçmişte yaşadığınız bazı durumları burada ilk defa bir şey sormuş birisine iftira atarak cevap vermeseydiniz daha hoş olurdu. Onun dışında teşekkürler.

• @Birgariphayat beklemek daha sıkıcı gelsin o günde has not been selectedi görelim rahatlayalım bitsin bu çile

• @salihcak0 öyle birşey yok , You Have Been Randomly Selected gorucez 😀

• @Onurfidan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@salihcak0 öyle birşey yok , You Have Been Randomly Selected gorucez 😀

ben bu gcden ümitliyim diğer 2 gc çekilişine göre nedense,kaçak gitme olayı olunca baya kişi gitti ukraynalılar da avrupadan kabulü aldı polonya filan olsun onların da şişkinliği yok bu sene bide pasaport şartı olsaydı tadından yenmezdi ama yapacak bişi yok,yine diğerlerine göre daha olumlu bakıyorum buna bana çıkmasa bile normalde 1 kişiye çıkıyorsa forumda aktif kişilerden bu sene en az 3 4 you have been randomly selected görürüz diyorum

• Greencard bir çıkabilir misin bir şey deneyeceğiz de

• Evet geldi çattı vuslat vakti vaziyet aldık mı ? Tamam mı bu sefer :)

• herkese merhaba.formu daha önceki yıllarda bir kaç kez okumuş olmama rağmen,hiç yazmamıştım.Bu yıl 5. kez şansımı deniyorum ve bu sene çıkacağını düşünüyorum.son 1 gün kala heyecan dorukta :)
    herkese bol şans

• Merhaba, bir ihtimal DV lottery çıktı diyelim, dosya taşıtmakla uğraşmamak için DS-260 formunu doldururken direkt başka ülkedeki Amerikan büyükelçiliğini seçmek mümkün mü? Hiç bunu yapanı duydunuz mu?

• Son 1 gün kaldı ve heyecan tavan :) :rocket:
    Gün gün takip edip çok isteyen kişilere çıkar inşallah.
    Özellikle forumdaki arkadaşlara daha çok çıkmasını diliyorum...

Windansea Beach, San Diego

Windansea-Beach-1600x800-1.jpg

• @Hakan-3 Öncelikle hoş geldiniz, aramıza katılmanıza sevindim. Burada herkes bir birine yardımcı oluyor, yeni katılan forum üyeleriyle bu birlik beraberlikte büyüyor :)

Sayın @ayvalik10 biraz sert micazlı gibi görünebilir aslında öyle değil, forumun değerli üyelerinden biri. Bir çok kişiye bildiğini aktarır, yardımcı olmaya çalışır. Çok kişiyede yol gösterir. Ve bu forum bildiğin kocaman bir aile gibi. Adeta bilgi deposu. Hepside sayın ayvalik10 gibi değerli insanların katkıları sayesinde. Bu sebeple kendisini yanlış anlamayın.

Haftanın son gününü keyifle kapatalım :hugging_face:

Veee umutla heyecanla bekleyen herkese selam olsun :)

• ⭐⭐⭐

@eray96 Mümkün değildir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k