DV2025 Sohbet Odası
-
@kelala var onun formülleri, hem forumdan da yardımcı oluyorlar kazan da gerisi çözülür ben 20 senedir bekliyorum
-
@gariban ben de 18 yaşından 26 yaşına kadar başvurdum toplam 8 sene olmuş çıkmadı. bu sefer içime doğdu nedense :)
-
@Tugba54 ve @kelala her ikiniz de anlaşılan yazılmış sayfaları okumak yerine en son sayfaya gelmişsiniz belli oluyor. Yoksa tüm forum ailesi ile birlikte bizler zaten ds 260 yardımcı kılavuzunu hazırladık. Bu formun boş halini yazılı ve videolu nasıl dolduracağını paylaştık. Ondan dolayı oraya giderseniz aklınızda ki soruları çözebilirsiniz. Bu arada adres kiralama olmuyor. @kelala hoşgeldin de öncelikle bu forumu diğer forumlarla karıştırma bizler burada aile gibiyiz. Her birimiz birbirimizin sıkıntılarını sorunlarını çözeriz. Ondan dolayı adres için kiralama olmaz burada gideceğin eyalet belli ise orada yaşayan aile üyelerine mesaj atarak sana yardımcı olacaklardır. O kişileri de en yukarıda siyah renkli dünya işareti var oradan tıklayarak bulabilirsin. Ds260 için gideceğiniz sayfa 680 dir. En sonunda 2 adet link var oradan bahsettiğim dosyayı indirebilirsin
-
@rasmus önce GC çıksın ve talihlilerden birisi olun, case numaranız belli olsun HBS yazan mektubun altında, çıkarsa şimdiden fikir edinmenizi tavsiye ederim en az hata ile mümkün olan kısa bir sürede case numaranız kaç olursa olsun DS260 formunu doldurun, 2025 mali yılı başlasın (01.10.2024 tarihinde başlayacak) ve ona göre Ankara - AOS - dosya taşıma seçeneklerini değerlendirirsiniz. Forumdaki deneyimli kullanıcılar da durumunuz ile ilgili yorumlar yapar, sizde o sırada geçmiş yıl tecrübelerini okursunuz sahip olduğunuz case number doğrultusunda. Her şeyi adım adım planlayın, bol şans...
-
Tüm foruma Günaydın, güzel günleriniz olsun 🙏🇺🇸❤️

-
@rasmus her zaman amerika da işlemleri yürütmek daha kısa sürer. Ancak bu süre zarfında sen amerika da geçinebilecek kadar maddi durumun var mı çalışırım deme çünkü çok zor iş bulamazsın. Ayrıca ülke dışına da çıkamazsın. Ondan dolayı maddi durumum en az 6 ay bana yeter dersen orada aos yaparsın.
-
@TREYSTOOM Malum istanbullu bir motorcu olarak heryerde mobilize balık tutabılıyorum . Ama kıyıdan en son paşabahceden palamut cekmıstım , sonra bıraktım çünki artık boğaziçine balık girmiyor , bilinçsiz avlanma yüzünden .
Galata köprüsünde ilk balığa başladıgımda amatörken gidiyordum . Orasınında muhabbeti güzel ama malesef malzemeciler değnekçi gibi yer tutup , racon kesiyor bu yüzden orayada gitmiyordum .
Uzun bir süre küstükten sonra bu hobiye arkadasımın vasıtasıyla dürüst namuzlu bir kaptan bulduk burdan devam ediyoruz :)
Tabi bununla bitmiyor . İyide bir kanarya yetistiricisiyimdir . Yarısma vasıflı kanarya ve egzotik kuslarda besledim bir süre , şimdi 1 kac cift ile evde oglumla birlikte hobi amaclı devam ediyoruz :)
insanın birseyler ile ugrasması ve emek vermesi kadar güzel birsey yok , hayatın ve ozellıklede ulkenın ıcınde bulundugu durumu unutturuyor bir nebze :)
-
ben ankarada yasıyorum arabamın bagajında kesinlikle oltam duruyor :) hiç kullanamıyorum :)
-
@kelala henüz bir adresinizin olmadığını belirtebilirsiniz formda. Daha sonra mülakat esnasında adresinizi görevliye ileterek güncellemesini sağlayabilirsiniz
-
@rasmus ds formunu doldururken amerikada mı olacaksınız?
-
@shadow-sharks-0 Güzel baraj ve gölde tatlı su balıgı avı yapılır oralarda , tabi ülkenin heryeri bittigi gibi dogasıda bitti maleaef , dere göl baraj kaldıysa 😞
-
@SYTSNGR denizlerde bile balık kalmadı dostum
-
Selamlar arkadaşlar.
DS260 formu dolduruyorken zaten eşimin bilgilerini giriyorum. Videolarda veya okuduğum yerlerde her bir aile bireyi için DS260 formu doldurulur diyorlar.
Ben kendi DS260 formumu doldururken ilerleyen sekmelerde eşimin bilgilerini girdim ve formu tamamladım diyelim. Daha sonra eşim için bir daha form mu doldurmam gerekiyor bu sefer eş bilgisine kendimi yazarak.
cevaplar için şimdiden teşekkürler. -
@SYTSNGR zaten Galata'ya gideceksen sohbet muhabbete akşam 9'dan sonra gidip sabah 7 gibi eve döneceksin. Kuleli ve Beykoz'a sallamaya gidiyoruz. Teknede gayet zevkli olur pahalı gelmişti bana bir ara bizim Kartal Pendik tarafında sormuştum. Ama benim için balık tutup yemek dışında sohbet muhabbet birazda meditasyon tarzı dinlenmeye gidiyorum şehirden ayrı kalmak güzel geliyor.
-
@SYTSNGR @treystoom Bizim meslek belli oldu desenize gidince bir tekne alıp tur düzenleyelim :face_with_tears_of_joy:
-
Son 2 :) ♥
-
herkese merhabalar, sağlık durumlarından ötürü bir müddettir giremiyordum siteye. neredeyse 700e geleceğiz ve son iki gün. heyecan basmadı desem yalan olur.
-
@newbie97 iyi bir çıkrık kamıs makine kombinasyonu ve aynı anda 4 kişinin birlikte balık tutacagı bir sistem olursa , ordada yeşilkart fishing clup kurarız 😀 Akya , Köpek balığı , dev kalamar artık Allah ne verdiyse Amerika korksun bizden 😀
-
@SYTSNGR Ben geçen bunu izlemiştim, böyle kılıç avlıyorlar aşırı sarıyor izlemesi :D
-
Geçen yıl planlanan mangal partileri bu yıl balık avına dönüşmüş 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum