ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@meli peki benim işlemlerim Amerika’dan devam ediyor konsolosluk üzerinden ben Türkiye deyim avukatım Amerika’dan başvuru yaptı yine mi 2 sene
-
-
-
@u2rem mayos ayinda randevu alan kimseyi goremiyorum. Randevu dagitimi durdu mu acaba?
-
Ellis porter bana da olumlu dönüş yaptı hocalarım. Para iade garantisi de verdi. Biz ABD’deyiz, eşim yazın TR’ye gidecek.
Benim başvurum için gerekmesi muhtemel hangi belgeler aklınıza geliyor? Eşim gitmişken getirsin bir daha uğraşmayalım. Askerlik belgesi, vukuatlı nüfus kayıt belgesini vs edevletten alırım. Türkiye’den bire bir alınması gereken bir belge olur mu acaba? -
Bu ileti silindi!
-
@Duygu-Çelik hiç bilemiyorum . Ben sadece PD ile mülakata girenlerin tarihlerine bakınca 2 yıl gibi gördüm . Ancak geçmişte 3 yıl bekleyen de var hiç beklenmeden current zamanları da var . Umarım bir an önce biter yığılma . Mexica üzerinden 1 günde giren kişi kadar yıllık kontenjan açılıyor . Ama beklemekten başka çare yok .
-
@meli
Referans mektubu için hocalara yazdığımda kabul etmeyen bir hoca; "amerika ya gelmenin en kolay yolu meksika sınırını geçmek bence" demişti. Haklı sanırım :D -
@graffiti, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem mayos ayinda randevu alan kimseyi goremiyorum. Randevu dagitimi durdu mu acaba?
Hocam nisan randevularında en son Temmuz 2023 DQ lular var, şu an en yakın size randevu verilmesi gerekiyor. Tabi Ağustos-Eylül 2023 de çok fazla DQ olmuş olan yoksa.
-
@chemistontheroad kesinlikle haklı 😃
-
@mutlu234 forumda bir arkadaş lise diplomasını onaylatmak zorunda kalmıştı. NVC isteği doğrultusunda .
-
@justmansam
8. Ayda DQ'yum Henüz randevu gelmedi.
Her ne kadar kategoriler farklı olsa da anladığım kadarıyla mülakat için aynı sırayı bekliyoruz. O sebeple paylaşmak istedim. -
Bu ileti silindi! -
@meli, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@mutlu234 forumda bir arkadaş lise diplomasını onaylatmak zorunda kalmıştı. NVC isteği doğrultusunda .
Degerli bilgi icin tesekkurler hocam.
-
Merhabalar, ben de sürece yeni dahil oldum. Chen ile çalışmaya başladık. Doktora diplomasi için denklik istiyor benden. Bu aşamadan geçenler bu denklik olayını nasıl hallettiler acaba? Denklik için İERF ye başvurdum ama o da diplomanın alındığı enstitüden mail istiyor bizden. Deneyimli arkadaşlar siz bunu nasıl cozdunuz?
-
okulunuzun bu konu için anlaşmalı olduğu bir kurum olabilir. Ben bu şekilde hallettim. O kurum ile çalışırsanız okul direk onlara gerekli belgeleri gönderiyor.
-
@chemistontheroad doktora diplomasi aldığımız enstitünun mu anlaşması olacak acaba?
-
@chemistrysen
evet hocam, mesela itü için aşağıdaki sayfada yönergeler var. Anlaşması WES ile. Bu yüzden WES ile çalışmak daha kolay oluyor.https://www.sis.itu.edu.tr/TR/ogrenci/egitim-dogrulama/egitim-dogrulama.php
-
@chemistrysen Ben de chen ile çalıştım ve onun önerdiği firmalardan biri ile diploma denkliği aldım. 100-150 usd arası ücret talep ediliyor. Firma bilgisi aşağıda verilmiştir.
Academic Evaluation Services, Inc. | 9385 N. 56th St., Suite 201 | Tampa, FL 33617
www.aes-edu.org | [email protected] | +1-813-374-2020 -
@Feridun-Boylu diplomalarını onaylı bir şekilde mi gonderdiniz? Enstituden mail gibi birşey istediğini yazmış firma tam anlayamadım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum