DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 hocam 4 gun sonra cogu kisi depresyona girecek. ben elimden geldigince umutlari kirip beklentiyi dusurmeyi denedim bu odada. size de aynisini tavsiye ediyorum hocam gercekten umut vermeye gerek yok insanlara
-
@celica Özellikle böyle insanları derken ? sorun nerede anlayamadım ben , burçlar ile alakalı yorum yapıyor , inanır yada inanmazsınız o sizin fikriniz ama paylaşılan içeriğin Din,dil,ırk,renk gibi önemli konuları hedef almıyor , ne videoyu paylaşan nede videoyu forumda paylaşan arkadaşında bir reklam çabası da yok , Forum kurallarına aykırı bir durumda söz konusu olmadığı için yok yere tartışmaya yol açacak konular üretmeyelim lütfen
-
@Cycraft kaybeden USA olur brom çıkmazsa yapacak bişi yok 😬🫡 başarılar dilerim sınavında
-
🔥 İyi geceler 4 gün sonrası aklına geldikçe yüreciği pır pır eden insanlar 😊
Tabi ki California. Bay Area 🔥🔥🔥

instagram / flightlevelfoto
-
4 mayısta içimde bir his var bakalım ne olucak :)
-
formu submit ettiğim saatte sonucuma bakacağım bakalım totem tutuyor mu :D
-
@Eyup 13. basvurumuzda cikti . Yilmak yok , yola devam . Bol sans
-
@Figen Tebrik ederim , Bolca mutluluklar diliyorum
-
Bu ileti silindi! -
@Ozkan-aksan calisma izni alındıktan sonra mümkün
-
@Eyup, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Cycraft kaybeden USA olur brom çıkmazsa yapacak bişi yok 😬🫡 başarılar dilerim sınavında
çok teşekkürler, şükür geçen senelere göre elimiz güçlü en azından alternatif oluşturduk bu sefer
-
.......... ....
-
@celica Valla hocam ben çok heyecanlanırım ama pek umursamam geçen sene ilk başvurumdu bir arkadaşla beraber canlı bakmıştık çıkmadı diye gülerek söylemiştim en fazla verebileceğim tepki budur ne ben ne de o arkadaş çıkmadı diye depresyona girmedik en fazla üzüldüğümüz max 5 dk olmuştur bu hayatta o kadar çok üzülecek şey var ki inanın gc çıkmaması o kadar etkilemiyor zaten bende şans olsa bu kadar 777 takınmam şans gelsin diye :beaming_face_with_smiling_eyes: Bu arada youtube dan 777 frekanslı müzik açıp öyle bakıcam bu sene sonucuma o durumdayım valla :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@mcvk ısırır mı 😁
-
-
@Figen tebrikler azmin elinden ne kaçmış ki :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
-
-
Ömrüm ve sağlığım yettikçe her yıl başvuracağım. Umarım uzun yıllar beklemeyiz. Farklı vizeleri de denemek istiyorum bu süreçte. Sanırım bu çekiliş hakkında önemli olan tüm hayatınızı bunu bekleyerek geçirmemek. Hayat devam ediyor ancak yılın bu dönemlerinde sonuçlar için heyecanlanmamak elde değil :D
-
@mcvk 2 dakikacık katlanıvercem yapacak bir şey yok :beaming_face_with_smiling_eyes: düz 777 frekansını da deneyebilirsiniz o stabil dümdüz ses çıkarıyor
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum