DV2025 Sohbet Odası
-
@serel ay inşallah ya gerçi bi gülüyorlar bitin herşey uçup gidiyor
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim ben sizi anladım. Ben de zaten sürecin ilerleyişinde avukat vb gibi durumları merak ederek sordum. Yani dosya açtırma vs gibi işlemlerde daha profesyonel olur mu yani ters düşülmesin diye 🙏
-
@Riethian Maşallah Allah bağışlasın 🧿🧿🧿💫
-
Arkadaşlar 4 Mayıs'ta ama saat kaçta açıklanacak?
-
Bugün sabah ofis dışında idim sonra ofise dönünce yoğunluktan yazıyı ve bilgileri koyamadım yarın sabahtan eklicem bir aksilik olmazsa
-
@kahramanbey Türkiye saati 19.00
-
@siraysessiz Hepimizinkini inşallah. Ayaklarına taş değmesin.
-
@kahramanbey 4 Mayıs 19:00'da.
-
@ayvalik10 sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum💫 şimdiden teşekkürler emeklerinize
-
@kahramanbey Turkiye saati ile 19.00 da kontrol edebilirsiniz . Bol Sans
-
Bu sene heyecan yapmıcam demiştim ama yavaş yavaş heyecan başladı 😂
-
selamlar, case number yüksek numaraysa zaten ankaradan almak imkansız bir rakam gelirse ds 260 formuna direk hızlı veren bir yerler yazılsa ne olur ilk dolduruken ille ankara mı yazılmak zorunda acaba.
-
@arizmend saat 7 gibi
-
@T-C-Kubilay-Dikici b1/b2 için bugün başvursanız en iyi ihtimalle 1 sene sonraya randevu veriyorlar.
-
Amerikadaki kaçaklar ehliyet alabiliyomu?
-
Herkese iyi akşamlar.
Miami, florida'dan bir gün batımı.
-
@Darko, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Herkese iyi akşamlar.
Miami, florida'dan bir gün batımı.
İnşallah çıkarsa Tallahassee gideceğim, burayı görmek isterim çıkma şansına erisirsem
-
herkese iyi akşamlar,dün abd plakası gördüm bugünde gc plakası denk geldi bakalım sonuç ne olacak :)
-
@SUAT-GUNAY Allah seni bildiği gibi yapsın senin yüzüne haber okumayan ben o ne bu ne derken yarım saat gazete okudum :)
-
@newbie97 hocam böyle burç yorumcularını forumda paylaşıp prim vermezseniz daha iyi olmaz mı? sohbet geyik yaparsınız ama özellikle böyle insanları paylaşıp istatistiklerini arttırmayalım bence.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum