DV2025 Sohbet Odası
-
@ozz birisinden vazgeçmen şart :)
-
Daha sonuçlar açıklanmadan Ds260 formunu nereden doldurucam diye oldumu, bu sene bu olayı kimseye kaptırmak istemiyorum :D
Nereden dolduruyorduk formu :) -
@ozz Biz yanmışız bro , bende geçen gün bunun mizahını yapıyordum arkadaşa , hem greencard dan has not hem fenerbahçe'den has not , yordu bizi ...
-
@gariban, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
bakıyorum herkes dönmüş foruma, hadi bakalım bu sene bari bikaç eski müdavime çıksın
benim en çok merak ettiğim kişi orlandogucu,o 2022 yılında baya aktifti o yıldan beri görmüyorum
-
@mehmetcan93 3 yaşına girecek ☺️ çamaşır makinemiz emekliliğe doğru emin adımlarla gidiyor bakalım ne kadar dayanacak 🤣
-
@hdemircanusa siz fenerbahçelilerin Greencard çıkma olasılığı daha yüksek yahu şampiyonluğa göre :) :)
hatta case no 00001 olur ama şampiyonluk olmaz :)
-
@SUAT-GUNAY hahahha :D Abi birisinden birisi olsun be artık , İsmail Kartal'a göre hala Şampiyon olmak bizim için çok yakınmış :D
-
@Cycraft aa bizim Orlando grubunun 2 nolu üyesi.
en son NJ'ye gidecekti geçen Ekim, ondan sonra ses seda çıkmadı -
@SUAT-GUNAY takım ayrı gc ayrı bitirdi bizi valla. Dediğiniz gibi gc çıkması daha büyük şans bizim için hahahaha
-
@hdemircanusa arap iyice saçmaladı.
kağıt üzerinde var de, matematiksel olarak var de ama yakın ne demek la :)
bu hafta bu iş biter gibi. -
@SUAT-GUNAY Evet abi biter bu hafta , İsmail'den Ersun'dan ve Aykut'tan kurtulamadık , birde üstüne Ali Koç , bataklıktayız
-
@hdemircanusa hocam Ali Koç'un derdi başkaydı. Başarılı olaydı arkasına aldığı rüzgarla TR'nin Trump'ı olacaktı. Keşke de olaydı. Her na kadar Trabzonsporlu da olsam, GS yerine FB'yi tercih ederim.
lakin bu iş şirket yönetmekle aynı değil. Futbolu bileceksin. O yüzden gelmiş geçmiş 2 Başkan bilirim, biri Ali Şen diğeri de Seba. (her ikisinin de karanlık tarafları ayrı bir konu elbette) -
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@SUAT-GUNAY hahahha :D Abi birisinden birisi olsun be artık , İsmail Kartal'a göre hala Şampiyon olmak bizim için çok yakınmış :D
GC kadar yakın bence :)
-
@mesut1905 yok yok, sana GC'den daha yakın şampiyonluk. kim bilir her ikisi de olur.
-
@SUAT-GUNAY Aynen öyle abi
-
4 mayıs akşamı açıklanıyor dimi?
-
https://www.sozcu.com.tr/getir-avrupa-ve-abd-pazarindan-cikacagini-acikladi-p42839
konu biraz ilgi alanım olduğu için taşıyayım buraya.
zaten baştan bir hataydı. asgari ücretin en az 12-15 USD olduğu yerde, ne bekliyorlardı anlamadım.
aynı iş planı, vizyonu ile geç bile kaldılar çıkmaktan. -
@serel Allah kolaylık versin bana 3 yaş bi gelse kreşe versem diye bekliyorum🫠
-
@SUAT-GUNAY Getirin girdiği o bölgelerden Türkiye'deki alıştıkları mantık ile başa çıkmaları zordu zaten. İş kanunları ve diğer bir çok alışkanlıklar farklı. Daralmaya gideceğini sektör içerisindekiler tahmin edebiliyordu. Ki bence doğru hareket yapmışlar. Kimi zaman daralmakta gerekir.
-
@selamibasaran onu diyorum ya, aynı iş modeli ile ABD ve Avrupa'da tutunmayı düşünmesi baştan yanlıştı zaten. hele ki ABD'de.
şayet burada da iş modellerini geliştirmezlerse 3-5 yıla kalmaz sıkıntı yaşamaya başlarlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum