Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• Merhabalar,

DS-260 formunda 16 yaşından itibaren yaşanılan adres bilgisi soruluyor. Aklımı kurcalayan bir durum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• 16 yaşından beri ikametim aynı adres fakat Üniversiteyi bilecikte okuduğum için orada 3 sene farklı bir adreste kalmıştım. Fakat ikametimi aldırdım mı hiç emin değilim. Bu evin adresini de girmem gerekir mi?

• Üniversite zamanı 2 defa erasmusla Polonyaya gidip yurtta yaşamıştım yani 6 ay+6 ay bu bilgiyi de forma girmem gerekir mi?

• ⭐⭐

fark ettirmiyorlar ama tam araştırmamış kitle yine çoğunlukta bu sene. şansımız baya az hiç umutlu olmaya gerek yok. yüksek ihtimal çıkmayacak çok başka fırsatlar kovalamanızı öneriyorum

b2fc7320-8ac1-407b-9136-6ac4f43115e4-image.png
    c1a02379-1c0f-4403-8529-ad6cb3e5d071-image.png

• alt metni
    Greenville, South Carolina

• ⭐⭐⭐

@celica Hep diyorum hocam bunun gibilere cevap vermeyeceksiniz. Cevap alamadıklarında zaten sormayı bırakacaklar. Çekiliş sonrası da gelecek mesela bunun gibiler vermeyin cevap. Lafım bilmeyip bilgi isteyenlere değil. Hiç araştırmadan, zahmette bile bulunmadan gelip armut piş ağzıma düş misali sanki mecburmuşuz gibi soru soranlara. Dediğim gibi cevap vermezseniz bu şekil aptalca soru sormayı bırakırlar. Yoksa daha çoook görürüz '' ben kazandım napıcam, ben kazandım hemen gidiyor muyum, dayım kazandı bende gidebiliyor muyum, ben kazandım ama gitmicem sanırım'' cümlelerini :) Kusura bakmayın senelerdir doldum biraz bu konuda dostlar

• Son 9 gun gecen sene mayisda bir daha girmem bu kadar strese gerek yok demistim ama tabiiki dayanamyip katildik ikincide bu kadar stres olmam diyordum yok valla ayni heyecan ayni stres😊 Herkese bol sans🍀🍀🍀

• ⭐⭐⭐

@Atlantis00 Özellikle greencarda girinkart diyenlere çıkıyor

Napıyorlar kahvehanede takılırken benim oğlan girin karta başvurmuş çıkarsa amarigaya gidecekmiş sanada bi resim çekinek başvur diye ağızda sigarayla kahvehanede resim mi çekip başvuruyorlar acaba :beaming_face_with_smiling_eyes: Yüzbinlerce başvurunun izahı ancak böyle çıkar bence

• ⭐⭐⭐

@newbie97 Sanırım ciddi ciddi böyle oluyor artık inanmaya başladım :D

• ⭐⭐

@newbie97 Hepimiz milyonlarca rakibimiz arasından bir zafer kazanarak çıkmış insanlarız :) Umutsuzluk yok :)

https://www.youtube.com/watch?v=ienhTjUYtgs

• ⭐⭐

@salih-atilla Karagümrük semti bana çok yabancı değil. 7 yıl Çarşamba'da yatılı okudum. Semtin ortasındaki eski stadınızda çok bulundum. O sebepten az da olsa gönül bağım var sizin takıma.

• ⭐⭐

@newbie97 bende sıfır heyecan. hatta heyecandan çok gönülsüzlüğün getirdiği çekingenlik, korku var.

• Abd ankarada 9 mayıstan itibaren mülteci ofisi açacakmış.
    Bu demek iyice ortadoğunun mülteci üssü olacağız

• ⭐⭐

@Darko Bu homeless niye über DoorDash falan filan yapmamış acaba ?

• @celica Yaşınız kaç bilmiyorum ama umutsuzluga kapilmayin. Eşim hep şöyle söyler "Bunada şükür bazen şükretmekten başka yapabileceğimiz birşey yok" . Saglıgın yerinde ve genç isen inan bana ilk önce bunlar önemli. Gerisi bir şekilde halledersin illa lottery tarafına bel baglamaya gerek yok.

• @mehmetcan93 Bilmiyorum belki ben çok nankörüm ama şahsen şükretmeyi hiç sevmiyorum, ayrıyeten bence şükreden insanın kendi potansiyelinden çaldığını düşünüyorum. Hatta çok sevdiğim bir söz var arada sırada arkadaşlarımla bu muhabbet geçtikçe onlara da sıkça söylerim: "Fakire şükretmeyi öğret ki zenginin keyfi kaçmasın.". Malesef günümüze oldukça uyan bir söz :disappointed_face:

• @korki, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@mehmetcan93 Bilmiyorum belki ben çok nankörüm ama şahsen şükretmeyi hiç sevmiyorum, ayrıyeten bence şükreden insanın kendi potansiyelinden çaldığını düşünüyorum. Hatta çok sevdiğim bir söz var arada sırada arkadaşlarımla bu muhabbet geçtikçe onlara da sıkça söylerim: "Fakire şükretmeyi öğret ki zenginin keyfi kaçmasın.". Malesef günümüze oldukça uyan bir söz :disappointed_face:

Hocam bence neye şükretmeyi bilmemiz önemli. Çünkü körü körüne şükredip hiçbirşey yapmadan birşeyler beklemek olmaz. Bak benim ne annem var ne babam var şu yaşima kadar anne ve babasiz büyüdüm. hayatimda eşim ve çocuklarimdan başka kimsem yok. Ama şükrediyorum şükrediyorum ki ben çocuklarimin eşimin yanindayim. İyi bir baba oluyorum/olmaya çalişiyorum iyi bir eş olmaya çalişiyorum/oluyorum.

• @newbie97 hahaha aylar öncesinde burada yaptığımız konuşmalar geldi aklıma :) ben ameriga vatandaşı olana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum :D

• ⭐⭐

@SUAT-GUNAY eyvallah kardeş sağol sende bizdensin

• ⭐⭐⭐

@SYTSNGR Birine bi çıkmıştı akrabası nazar değdirmişti yoksa o siz miydiniz :)

• @tanerkaya yıllara göre çıkma olasılığı listesi derken nasıl bir listeden bahsettiğinizi tam anlayamadım. Bahsettiğiniz 2021e kadar olan listeyi atarsanız belki daha anlaşılır olabilir aklınızdaki liste

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k