Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• GC çıktığı an CN'a bakmadan ilk işim hemen Avrupa'da kısa bir turistik tatil planlamak olacak. Maksat Schengen vizesi olsun.. En kötü doğduğum ülke İsviçre'ye akrabalarıma davetiye çıkartıp kendimi birkaç günlüğüne de olsa oraya atmak.. İsviçre vizesi olursa her ülke schengen verir diye düşünüyorum, özellikle kardeşi Avusturya..

• @Onurfidan Ben yazın tattillerde gitmek için başvurdum turits vizesi çok uğraştırıyor jsjfsjjfsj :D

• ⭐⭐

@SUAT-GUNAY bence ele geçen fısatı kullamadık zeten kupa işi aynı benim green kart gibi zor asıl bu hafta antalya maçı kritik kupa rovanşa kaldı bizim takım öncelikle kümede kalmalı klüplerin yanlış idare savrulan paralar ile batak içinde olduğu böyle bir dönemde borçsuz asla bonservis ödemeyen denk bütçe yapan benim semtimin takımı gibi takımlara çok ihtiyaç var ben sadece doğup büyüdüğüm semtimin takımının başarılı olmasını istiyorum saygılar

• Arkadaşlar Merhaba,

Yıllara göre çıkma olasılığını gösteren bir tablo var mıdır ? Nette araştırdığımda 2021'den sonra veriler yok. Elinde olan varsa özelden veya buradan benimle paylaşabilir mi acaba ?

• ⭐⭐⭐

@SUAT-GUNAY Son 160 gün varken ben heyecanlıydım herkes dingindi, şimdi son 9 gün var ben heyecanlı değilim herkes heyecanlı.

Ya ben çok garip biriyim ya da nazar değdirdi kem gözler :)

• merhabalar bir şey merak ettim de,mesela greencard çıkarsa neye göre ret veriyorlar tam,bende ne üniversite ne askerlik var normalde uni Avrupa'da okuyacağım eğer yüzde 0.50 şans vuracak kadar şanslıysam ABD'de üni okurum direk lakin konsolosluk çalışanı ikna olur mu bu duruma

• @Cycraft DS260 formunda aileden birini eksik göstermeniz elenme sebebi mesela.. Bulaşıcı hastalık taşıma durumu da keza öyle..

• ⭐⭐⭐

@Cycraft Çıkarsa ister okumaya ister çalışmaya gidebilirsiniz ret verme durumları çok değişkenlik gösterebiliyor örneğin isminizi soyisminizi yanlış yazdıysanız vermeyebiliyorlar yada fotoğrafınız felan size ait değilse. Yada karınız vardı ama eklemediniz başvuruya gibi

• @Yıldıray81, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Cycraft DS260 formunda aileden birini eksik göstermeniz elenme sebebi mesela.. Bulaşıcı hastalık taşıma durumu da keza öyle..

aile derken evlilik mi yoksa güncel abi anne baba gibi kişiler mi

• @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Cycraft Çıkarsa ister okumaya ister çalışmaya gidebilirsiniz ret verme durumları çok değişkenlik gösterebiliyor örneğin isminizi soyisminizi yanlış yazdıysanız vermeyebiliyorlar yada fotoğrafınız felan size ait değilse. Yada karınız vardı ama eklemediniz başvuruya gibi

ben dikkatlice başvurdum öyle problem olmaz herhalde diye düşünüyorum çıksa

• @newbie97 totem yapmaya başladım günde sadece 5 dakika ayıracağım buraya yoksa heyecan ve stresten patlama yaşayacağım ahahah

• ⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐

@iamatakank Hocam bir oturduğunuz yerde derin derin nefes alın, düşünün o ekranı o submit tuşuna bastığınızı. Her iki senaryoyu da kazanan/kazanmayan ekranlara baktığınızı düşünün o anı kafanızda canlandırıp yaşayın, yaşadığınız zamandaki halinizi düşünün. Bunu defalarca yapınca artık normalleşmeye başlıyor :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @newbie97 iş gereği salı gecesi istanbul'dan sivas'a gitmek üzere otobüse bindim yaklaşık 13 saat otobüste bunu düşündüm ve izlediğim videoları tekrar tekrar izledim, sivas'ta olan 1 saatlik işimi bitirdikten sonra bi 13 saat daha otobüs yolculuğu yaparken izlediğim videoyu tekrar izledim yani siz düşünün son 9 günün heyecanını

• @Atlantis00 amerika bayraklı çoraplarımla ve şapkamla oturdum rafet el roman dinlerken sonuçların açıklanmasını bekliyorum :grinning_face:

• @Cycraft evlendiğin kişi ailen olmuyor mu? :)

• ⭐⭐⭐

@iamatakank Benim de geçen elektrik gitti 3-4 saatlik, orada düşüne düşüne hiçbir şey kalmadı valla :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @newbie97 umarım bu kadar düşünmemize değecek bir sonuç alırızda zaman zaman gelip burada yazdıklarımızı okuruz..

• @Yıldıray81, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Cycraft evlendiğin kişi ailen olmuyor mu? :)

evlendigim kişi yok ondan :DDDDDD
    çıkarsa eğer ds260 kendimi yazıyorum değil mi o zaman başka aile bireylerin hakkında soru yok(kardeş vs)

• ⭐⭐⭐

@iamatakank İnşallah hocam gerçi çıksa bile buraya girip çıktı felan yazacağımı düşünmüyorum ben, millete çıkmamış oluyor üzülüyorlar ondan bana çıktı yazmam. Sadece imzamı güncellerim ve açılan yeni odaya giderim

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k