DV2025 Sohbet Odası
-
@hdemircanusa ilk yıl mangal detaylarını sıralamıştık yahu Orlando'da. :)
Ama azıcık ayak uydurun, cahil geldiniz, cahil gideceksiniz, ruhunuz köylü sizin.
Mangal değil Barbekü lütfen yani :) :) :) hatta BBQ :) -
Fotoğraf yükleyemiyorum nedenini bilen var mı? Telefondan giriyorum
-
Herkese selam tüm forumun 23 Nisan ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım . 4 mayısta burada yazan herkesin havalara uçması dileğiyle 🙏
-
@hdemircanusa BBQ varsa bende varim. BBQ kırmızı çizgimiz :)))) Aklima şey geldi amerika li amcalar olur ya elinde bira BBQ başinda :))))) bizde mi öyle olacağiz yoksa
-
@SUAT-GUNAY hahahahahhah :D Ben bi karar almıştım oraya ayak basmadan Barbekü demeyeceğim diye :D
-
@hdemircanusa On numara tam bizim millet bahçeleri gibi yuvarlanmalık, ne mangal yellenir burada bee :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@hdemircanusa e tabi, sarı zarfı uzatıp, içeri girdiğin an BBQ olacak di mi? :)
-
@mehmetcan93 Aynen elde biralar önümüzde Mangal dumanı esil esil :D ne günler di bee diyip forum günlerini konuşuyoruz :D :D
-
@SUAT-GUNAY Aynen öyle abi :D
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@mehmetcan93 Aynen elde biralar önümüzde Mangal dumanı esil esil :D ne günler di bee diyip forum günlerini konuşuyoruz :D :D
Yanliz hala alişamadik.. Mangal değil BBQ :))))) Lütfen BBQ bilmeyen amerikaya gelmesin :D :D
-
@newbie97 valla şöyle bir yer terapi gibi gelir bana , çoçuk gibi yuvarlanırım ben çimlerde :D
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 valla şöyle bir yer terapi gibi gelir bana , çoçuk gibi yuvarlanırım ben çimlerde :D
bizi 2 günde deport etmeseler iyiydi :)
-
@mehmetcan93 bir üstte Suat abiye de söyledim ben Amerika'ya ayak basmadan barbekü demem :D
-
@SUAT-GUNAY Mangal mangaldır hocam, öyle dandik incecik BBQ lerde yapılan mangal değil mangalcık olur en fazla :D Mangal dediğin yellenir, o ne öyle BBQ de kapağını kapatıyorlar oluyor bitiyor, hiç tarzım değil :D
-
@SUAT-GUNAY hahah :D Mavi önü çatlak terlik , beyaz atlet , masada biralar , bu konsepte kimse karışamaz :D
-
@newbie97 sen herhangi bir TR takımı tur atladığında korna ile Manhattan turu da yaparsın.... Aaaa üstüme iyilik, sağlık, hep bu şark zihniyeti :) :)
-
@hdemircanusa Ben çıkarsa yuvarlanacağım klibi çoktan seçtim bile
Randomly selected yazısını gördüğüm an alttaki teyzenin vaziyetine bürüneceğim :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 vallahi abla uçmuş, koptum akşam akşam :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hdemircanusa Ben çıkarsa yuvarlanacağım klibi çoktan seçtim bile
Randomly selected yazısını gördüğüm an alttaki teyzenin vaziyetine bürüneceğim :beaming_face_with_smiling_eyes:
Kanım dondu :D Amcanın hareketlere , Sunucunun herşeye rağmen ciddiyetine , teyzenin aborjin kabilesine ait geleneksel dansına , şaka maka bunlar Tv tarihinde yaşanan şeyler :D
-
@SUAT-GUNAY Yok takım tutmuyorum hocam, ama hele bir evleneyim arkamda manhattan ı inletecek düzeyde korna basmalık araba ve davulcu konvoyu isterim, olmazsa olmaz kırmızı çizgimdir :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum