DV2025 Sohbet Odası
-
yağmur sevenlere şöyle bir örnek vereyim. ücretsiz izindeyim bebek 1 yaşına yeni girmiş istanbul'da çok bunaldım dedim memlekete gideyim biraz hava alırım dağ bayır doğa iyi gelir. yaklaşık 40 gün kaldım 35 gün yağmur yağdı... evet 35 gün... tmm yağsın bereket ama haziran temmuz arası da 35 gün yağmazsın 🙄
-
@serel Karadenizli misiniz :)
-
@lawyergirl evet :))
-
@serel, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
yağmur sevenlere şöyle bir örnek vereyim. ücretsiz izindeyim bebek 1 yaşına yeni girmiş istanbul'da çok bunaldım dedim memlekete gideyim biraz hava alırım dağ bayır doğa iyi gelir. yaklaşık 40 gün kaldım 35 gün yağmur yağdı... evet 35 gün... tmm yağsın bereket ama haziran temmuz arası da 35 gün yağmazsın 🙄
Miami'yi andırdı :)
-
@hsn-kartal bahsetmiş olduğunuz '' direk dosya taşımak için mail atmaya başlayın diğer lokasyonlara ''
çekiliş sonucunda dosya numarası yüksek olduğunda dosya taşıma işlemi düşünülüyorsa öncesinde numaranın current olmasi gerekmiyormu ? -
Yok mu yer tanıtımı :)
Bugün bir yer tanıtılmadıysa benim kanım kaynıyor, araştırıp paylaşacağım galiba. -
@serel Öyle değil mi ama 😅
-
Her Yer çok mu sessiz?
-
Hey gidi DV2024 sohbet odasındayken 19 Nisan'da 1144. sayfaya yazıyorduk. Bu sessizliği konsolosluk önündeki kalabalığın sessizliğine benzetiyorum. Çok kalabalıktı ama bir o kadar sessizdi.
-
@AstamRua anladım malı yıl Başladığı zaman geçmiş yıllarda örneği var aktif olmadan taşıyanlar olmuş
-
@hasnotben sanirim herkes ben gibi bikkinlik var :D normalde son 2-3 ay onceden girip formda takilirdim simdi aklima bile gelmiyor artik
-
@akıf_turk Bu Çin'den verilen siparişlere benziyor. Unutunca geliyordu. :))
-
@Birgariphayat bi an bana da bi fenalık geldi ama olur öyle şeyler dedim güldüm 😅
-
@hasnotben haha umarim oyledir
-
@hasnotben Bende bugün 2022 den bu yana kaçar sayfa yazılmış ona bakıyordum , sahiden çok sessiz
-
Herkese Merhaba öncelik ile. Hazir green card çekilişine az kalmiş iken foruma üye oluyum dedim. Bizim ailecek 3. başvurumuz çok isteyene çikar inşallah
-
Yaklaşık 3-4 ay hiç girmedim buraya bu kış fakat huzursuzluk yaptı bende. Sanki girmeyince GC'a dair bişeyler hep eksik kalacakmış gibi hissettim. Kopmak istemiyorum ama fazla takılmak da istemiyorum. Çünkü burada olduğum müddetçe Amerika'ya göç etme isteği giderek büyüyor içimde. Bu da her geçen yıl hayal kırıklığına dönüşüyor.
-
@hasnotben şişesi açık kalmış gazoz gibi gittikçe gazı gazı kaçıyor selected gördüğünden bile gerçekten selcted olamıyor insanlar ondandır :(
-
@hdemircanusa gelmez burasıda kapandı yine odada lamba yaktım o kadar karardı
-
Aranızda metropol dışında küçük şehirleri veya kasabaları araştıranlar var mı? Düşündüğünüz bir yer?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum