DV2025 Sohbet Odası
-
@lawyergirl Günaydın :)) Beni şuraya koyun ertesi gün alırsınız :)
-
@Riethian Günaydın, sizinle aynı fikirdeyim işte benim mekanım 🙂
-
@hdemircanusa Bende aynı şekilde :) Hatta bu konuyu @lawyergirl ile konuştuk hangi eyalet olsun vs gibi de Güneşsiz yerler bana göre değil :) Baba ıhh ıhh what's this :grinning_face_with_big_eyes:
-
Herkese günaydın keyifler nasıl umarım herkes iyidir İstanbul’da hava berbat bugün
-
@Riethian çok iyiymiş çatın evin sağlam olacak üç gün izeyebilirim herhalde ama tatillik temelli değil :)
-
@lawyergirl günaydın güzel mi :) benim bu havalarda içimde hiç bir heves kalmıyor
-

İstanbuldakiler Sakarya açıldı çok kapalıydı sabah açılıyor az sabır :) -
@olcay54 Karasu yu çok özledim … 🥹
-
Ankara da günlük güneşlik yalnız çok bulut var her an kapanabilir :)
-
@lawyergirl daha zamanı değil az daha sabır karasunun 2 ayı var daha :)
-
@olcay54 Evet şu an serin bi de orası yazın çok güzel oluyor ☺️
-
@Witch-Lilith Eyalet seçimimdeki en büyük etken iklim koşulları zaten benimde 😊
-
@olcay54 Bugün İstanbul’dan hayır gelmez hocam yarın dahada yağmurlu görünüyor
-
@AstamRua nasıl birsey?
-
@Witch-Lilith Bir inanışa göre lilith,adem(as)'ın ilk eşiydi sanırım ve efsanelerde ilk feminist olarak geçiyordu değil mi.İkinci planda kalmayı reddedip tanrıya ayaklanma gösteriyor ve adem'in ondan üstün değil aksine eşit olduklarını savunuyordu.Daha sonra tanri tarafından kovuluyordu.Bunun sonunda ise şeytanla evlenip şeytancıklar doğurarak kötülükleri başlatıyordu.Daha sonra tanrı adem as'ın yalnızlığını görüp ona ikinci bir eş olarak havva'yi yaratıyordu...
-
@Birgariphayat yazım yanlışlarımı görünce kendimden soğudum
-
-
@lawyergirl Herhalde kasvetli, yağmurlu havaları seven sadece ikimiziz
-
@Riethian Abi ne yaptın sabah sabah ya. Nasıl canımızı çektirdin bir bilsen 😄
-
@Atlantis00 ve @lawyergirl buyrun kapalı hava , her yer ıslak , omuzlarım ufaktan titriyor

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum