DV2025 Sohbet Odası
-
@gtx295 lütfen ama lütfen bir uzmandn destek alın 🙂 bu tip şeyler sıradan insanların yapma dostum etme dostum demesiyle kaldırılabilecek ya da iyileşecek psikolojik sorunlar değil. Bu cümleyi kurabiliyorsanız lütfen destek alın. Depresyon çok derin seyreden bir rahatsızlık lütfen ciddiye alın ve tedaviye başlayın. Umarım feraha kavuşursunuz 🙏🏻
-
@serel yazdıklarınızın altina imzamı atıyorum
-
@serel, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 lütfen ama lütfen bir uzmandn destek alın 🙂 bu tip şeyler sıradan insanların yapma dostum etme dostum demesiyle kaldırılabilecek ya da iyileşecek psikolojik sorunlar değil. Bu cümleyi kurabiliyorsanız lütfen destek alın. Depresyon çok derin seyreden bir rahatsızlık lütfen ciddiye alın ve tedaviye başlayın. Umarım feraha kavuşursunuz 🙏🏻
Abla kullandigim ilaçlar fayda etmiyor ki. Çok yoruldum artik..
-
@gtx295 İlaçla birlikte terapi de gerekiyor duruma göre yatarak tedavi…
-
@newbie97 aa siz deyince fark ettim Bursa'ya gelmişiz, herkese selamlar Bursa'dan :)
-
hesabimi silmek istiyorum arkadaşlar nasil silebilirim? Normalde çekilişten sonra girmiyecektim...
-
@brownanchor Bursa diyince aklıma iskender geliyor :) Porsiyon fiyatları uçmuş... Şimdi birde gıdada kdv zammı geliyor da bizim gıda işletmelerinin çoğu vergi bile vermiyor, zam için bahane olacak bu
-
@gtx295 sadece ilaçla olmuyor maalesef 🙂 iyi bir psikolog ile devamlı terapi görmek gerekiyor. Senin fark edemediklerini onlar görüp çözebiliyor...
-
@gtx295 Şurada yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 16 gün daha sabrediver sonra silersin :)
Bak dünyanın muhabbeti dönüyor son günde
-
Bu ileti silindi! -
@newbie97 Sormayın eğer Bursa'da eski, yerel iskendercilerden yenmek istediğinde fahiş fiyatlar ödenmesi lazım. 4 kişi ailecek gidildiğinde fiyat artık eski araba parasına denk geliyor. Diyecek çok şey var kdv, fiyatlar vs ama işte :)
-
Silindi.
-
@gtx295 eğer çok etkilenmiyorsan silme lütfen. Muhabbetinden keyif duyduğum insanlardansın 🙂
-
@celica, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Neredeyse 2 hafta arkadaşlar :) İnşallah kararsızlara değil Türkiye'den toz olup gitme isteği eşiğindeki kişilere çıkar.
Her sene kararsız kalanlara da çıkıyor. Tanıdıklara aslında gc başvurusu yapmasak bu böyle olmazdı :D
-
@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Atlantis00 muhteşemsin 😊 icon ✨✨ Slay girllll ✨✨
Sen ölmemişmiydin
-
Herkese iyi akşamlar… Şu üç günlük dünyada birbirimizi kırıp dökmeden yaşayalım bugün varız yarın yokuz 🌸
-
@brownanchor İşin garip yanı o mekanlar ağzına kadar dolu oluyor tüm gün
Halk ekmek kuyruğundan uzun mesela taksimdeki starbucks kuyruğu, İnşallah bizde konsolosluk karşısındaki starbucksta aynı kuyruğa gireriz :beaming_face_with_smiling_eyes:
Gelir dengesi alt üst oldu yada millet kredi kartlarına takla attırıp duruyor
-
@Darko hayırmcanım neden öleyim ? Nerden cıktı bu ?
-
@newbie97 Özellikle o ''konsolosluk karşısındaki starbucksta aynı kuyruğa gireriz'' dediğiniz kısım beni benden aldı İnşallah bu yıl konsolosluktan vize alındıktan sonra oradan alınan kahve ve kurabiyeyle kutlanır. :D
-
Vermiş olduğum rahatsızlık için özür dilerim, kendi sürecime bakıp bir daha bu sayfayı meşgul etmeyeceğim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum