DV2025 Sohbet Odası
-
@hasnotben Valla hocam denk gelmezse o konulara bakmıyorum bile, çıksın yerli yabancı ne kadar kaynak varsa hepsinin altını üstüne getiririm, zaten aylarım olacak araştırmak için, şimdiden heves etmiyorum o yüzden ama yer imlerine eklediğim 1-2 yazı var sadece
-
@serel Bu yazıları keşke bir yayıncıyla anlaşıp kitap haline falan getirse, sayfalar dolusu yazı var.
-
@gtx295 :))) ah be. dv24 öncesi foruma üye olunca her gün yazıyordum muhabbet de sarıyordu. Ama şimdi de sürekli forumdayım ama uzaktan muhabbetleri izlemek daha sarıyor. Ayrıca fazla muhabbet edince muhabbetin ucu bazen kaçabiliyor. Ondan bi müddet izleyiciyim :))
-
@newbie97 inşallah kazanırsın da elin ayağına dolaşır :)) tatlı telaş :))
-
@serel, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4355/avustralya-da-bir-ömür-böyle-geçti/124?page=7 boş vakti olanlar için baştan başlayıp roman gibi okumalık başlık iliştiriyorm :)
Abla buney :))) işi gücü biraktim bunu okuyorum :D
-
@gtx295 bir hafta falan takıldım bende altan abimiz maşallah destan gibi yazmış okudukça okuyor insan :)
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Çok zengin bir ortam. Sonuna kadar kullanalım kıymetini bilerek ve sonunda tecrübelerimizi buraya aktararak. :))
Gerçekten öyle, para versen buradaki bilgi ve deneyimleri satın alamazsın. Kıymatini bilmek lazım.
Foruma sadece soru sorup, bir güzel faydalanıp sonra sadece işi düşünce geri gelenler var. Bu kişilere çok kıl oluyorum yaw. -
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 Ankara'da mülakata girecek kadar şanslı hissediyorsan bunları düşünme bence o kadarı çekilir :) Bu arada mülakat deneyimi okurken Dosya Taşıyanların deneyimlerinin işine yarayacakları kaydetmeni öneririm. CN numaran büyük olursa lazım olacaktır ve oturup baştan okumazasın :))
Abi merhaba uzun zamandir yoksun özlettin. Şimdiden bavullari hazirlamaya mi başladin. Şu mülakat mailini alsaydin da öyle hazirlasaydin :)))
Aslında bu kısım daha zor. Dv2024 loto aşamaları konusunu takip ediyorum. Adamlar stresli bir bekleyişte. Mülakat gelecek mi, bu hafta kimler mülakata girdi, şuan sıra kaçta. Asıl iş green card kazandıktan sonra başlıyor valla :D
-
@hasnotben doğru valla, böyle ortam başka yerde yok. En sevdiğim konu başlığı burası :) heyecanı, enerjisi bambaşka buranın.
-
@gtx295 :D ben de okuyabilmek için özel vakit ayırıyorum. biraz da meraklı bi insan olduğum için çok hoşuma gitti. belli bir yaşın üstündeki insanlarla muhabbet etmek her zaman hoşuma gitmiştir okurken sanki beyefendi ile sohbet eder gibi hissediyrm :))
-
@serel, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 :D ben de okuyabilmek için özel vakit ayırıyorum. biraz da meraklı bi insan olduğum için çok hoşuma gitti. belli bir yaşın üstündeki insanlarla muhabbet etmek her zaman hoşuma gitmiştir okurken sanki beyefendi ile sohbet eder gibi hissediyrm :))
O bendede öyle. Arkadaşlarimin büyük çogunlugu 35 yaş ve üzerinde insanlar. Hatta 60+ olanda var diyebilirim.. :)))) Sohbet etmek ve hayat hikayekerini dinlemek güzel oluyor gerçekten :)
-
Aslında bazıları var nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama sohbet odasını baştan okuyanlar var. Aslında onu yapacaklarına farklı ülkelere atılan mail taslaklarını not alsınlar. Cidden okuduğum tecrübeler şunu gösteriyor. Çok stresli günler ama önceden hazırlık yapılırsa iyi yönetilir ve stres minimuma indirilebilir. Dosya taşıma gibi sıkıntılı işlemlerin ön hazırlığı bile son aylara bırakıldığı için stresli hale geliyor bence
-
@hasnotben Kazananların bir çoğu foruma yeni üye, hiç biri süreci bilmiyor birazda bunun etkisi var. Sudan çıkmış balığa dönüyor insan, bunu her yıl gördüm şu forumda. Haliyle daha fazla gergin ve stresli oluyorlar. Önceden bu işlemleri bilmiş olsalar dediğin gibi süreci biraz daha az stresli geçirebilirler.
Loto aşamaları konularını ve deneyimlerini okumak çok faydalı, sürekli yeni bilgiler oluşuyor. -
@Darko Galiba sudan çıkmış balığa dönen kitle, tecrübe biriktirmiş tayfadan fazla her yıl :)) Buna benden daha fazla şahit oldunuz :))
-
1 yılı aşkın süredir burada çok şey okumama ve öğrenmeme rağmen talihlilerin stresini gördükçe "acaba aynısını yaşar mıyım?" diye soruyorum kendime. Ve sordukça da strese giriyorum. Bazen tecrübe de geriyor insanı. Arkadaşımın teyzesi hiçbir bilgisi olmadan gitti mesela. Kimseden yardım almamışlar, sadece maille gelen istekleri yaptık dediler. No detay no stres yani 😁 En büyük avantajları CN düşük olmalarıydı tabi.
-
@Yıldıray81 Sınava çok çalışmak bazen olumsuz etki yaratırdı öğrencilik zamanlarında bu öyle bir şey olmalı:))
-
@Yıldıray81 Benim akrabalarımdan birine çıkmıştı, o da herhangi bir yardım&forum vesaire olmadan gittimişti. Açıkçası çıktıktan sonra zaten görevliler yeşilkartı vermek için elinden geleni yapıyor bence. Klavuzu okumak ve gönderilen talimatları yerine getirmekten fazlası gerekmiyor kanımca.
-
@hasnotben Hiç bişey bilmeyen arkadaşlarıma sınavda kopya vermiştim üniversitede. 90 aldı ikisi de, bense 85 😀 Bilmemek bazen iyi hissettirir ama şans faktörü de olacak..
-
@Yıldıray81 Bazıları kervan yolda dizilir düşüncesiyle hareket ediyor ☺️
-
@serel bizdede durum aynı :) Herşey onların geleceği için , Mutlu huzurlu ömürler dilerim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum