DV2025 Sohbet Odası
-
@Riethian ilk bir saatte girebildilerse bravo, ben kaç saat sonra bakabilmiştim :)
-
@K-ardenadam teşekkür ederim ben yavaş yavaş partiyi kurayım :)) evet geçirilen zamanın niteliği çok önemli :ok_hand:
-
@korki Son zamanlarda ben de böyle düşünmeye başladım maalesef
-
@Murat-4 Geçen yıl saat 10'da bakabilmiştim.O secilmediniz yazisini görünce uzunca bir zaman boş boş duvarı izleyip keşke hiç bakamasaydım demiştim
-
@salih-atilla Teşekkür ederiz 🙏🌸
-
herkese selamlar,
18 güncük kalmış.
Buranın pozitif enerjisini seviyorum. Gününüzün de güzel , bol keyifli geçmesini dilerim :) -
@Darko Sohbet odasından çıkınca insanın morali bozuluyor, bundan sonra arada belki mülakat odasına uğrarım o kadar :grinning_face: Bu sohbet odasındaki insanları ve forumdaşları gerçekten seviyorum, artık her gün yaza yaza varlıklarına alıştım. İnşallah buradaki insanlara çıkar hep beraber gideriz :statue_of_liberty:
-
@lawyergirl Bu kadar negatif olmanıza gerek yok.Belki gidebilecek o şanslı kişi sizsinizdir🙂
-
@Darko Hiçbir platformda
siyasetinkonuşulmadığı (bu denli gündem olduğu halde) ve herkesin ortak paydada saygı duyarak toplandığı ve karşılıksız fayda sağlandığı ortam yok. -
@siraysessiz Hala var kupon olayı ama programı çekilmiyor
-
@korki, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Darko Sohbet odasından çıkınca insanın morali bozuluyor, bundan sonra arada belki mülakat odasına uğrarım o kadar :grinning_face: Bu sohbet odasındaki insanları ve forumdaşları gerçekten seviyorum, artık her gün yaza yaza varlıklarına alıştım. İnşallah buradaki insanlara çıkar hep beraber gideriz :statue_of_liberty:
bende çok merak ediyorum acaba kimlere çıkıcak diye :)
Ben biraz şansızım bana çıkmaz büyük ihtimalle, o yüzden başka planlar yaptım :D hem o kadar bekledim biraz daha beklerim ben.
Çok isteyen herkese nasip olur inşallah -
@olcay54 Bendeki pintilik değil hocam bir şeyin fiyatı neyse ona göre almayı tercih ederim. Misal örnek veriyorum portakal tarlada 1 liraysa markete gelince 50 lira oluyorsa almayı tercih etmem ama tarlada 15 liraysa markete gelince 20 oluyorsa alırım tabi. Bazı şeylerin ederi vardır mesela 1 tavuk dürüm bir kola 250tl eder mi kesinlikle etmez, maliyeti ne onun artık ekonomi bozuldu diye 1 e mal edip 5 e satıyorlar e ben alır mıyım almam... Herkesin kendi tercihi tabi kimisi de her gün cafede kahve içmeden kendine gelemiyor :)
-
Forumun toplam kaç üyesi var
-
@Birgariphayat 40.6k
-
40.6 bin kullanıcı yazıyor altta sanırım kayıtlı kullanıcı sayısı
-
-
Çok zengin bir ortam. Sonuna kadar kullanalım kıymetini bilerek ve sonunda tecrübelerimizi buraya aktararak. :))
-
@newbie97 İmzanızı neden full büyük harfle yazdınız ki şimdi kapı gibi çarptı suratıma
-
@hasnotben Tecrübe okuya okuya unganlara sinir oldum, aşının havasını bile almadan öylece vurup geçiyorlarmış, çıkarsa mümkünse gidip başka yerde olacağım sağlık muayenemi, bunlar hiç umursamıyormuş önceden yapılan aşıları felan. Gidip bir devlet hastanesinden bağışıklığım olan aşıların listesini alıp tercüme ettirip en yakın ülkelerden birine gidip sağlık muayenemi olasım var... Umarım bunların eline düşmem :) Aslında şikayet etmek lazım verdikleri hizmeti
-
@T-C-Kubilay-Dikici Toplam başvuru 300k desek forum 40k. 3-4 kişiye çıkacak gibi hissediyorum hayırlısı olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
61
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum