DV2025 Sohbet Odası
-
Günaydın herkese haftanız güzel geçsin..
-
-
@newbie97 İçme onu Türk kahvesi yap bi tane bol köpüklü 😄
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 İçme onu Türk kahvesi yap bi tane bol köpüklü 😄
Her sabah ve akşam yaptiğim şeydir.... 😄
-
@lawyergirl Evde Türk kahvesi yok, çekilmiş espresso aldım ama tadı aynı Türk kahvesi gibi. Bence bizim millete aynı kahve çekirdeğini farklı adlarla kaliteli kahve diye pahalıya iteliyorlar :face_with_tears_of_joy:
Marketlerde satılan filtre kahveleri de denedim geçen tadı aşırı kötü sanki alkol tadı geliyor gibi bir şeydi
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@lawyergirl Evde Türk kahvesi yok, çekilmiş espresso aldım ama tadı aynı Türk kahvesi gibi. Bence bizim millete aynı kahve çekirdeğini farklı adlarla kaliteli kahve diye pahalıya iteliyorlar :face_with_tears_of_joy:
Marketlerde satılan filtre kahveleri de denedim geçen tadı aşırı kötü sanki alkol tadı geliyor gibi
Ucuz olanlarda kahve orani düşüyor. Sabah akşam iyi oluyor kafayi rahatlatiyor. :)) sade içmek en iyisi tabi
-
@gtx295 Ben keyif için içiyorum hocam beni uyanık tutsun diye değil o yüzden hangisinin tadı sarıyorsa ondan devam :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Ben keyif için içiyorum hocam beni uyanık tutsun diye değil o yüzden hangisinin tadı sarıyorsa ondan devam :beaming_face_with_smiling_eyes:
Valla kahve nin uykumu kaçirdigimi görmedim. Tam tersine uykumu getiriyor. :D uykum gelmesi için kahve içiyorum valla çok rahat uyuyorum
-
Günaydın ahali :) Bu aralar yaptığım en güzel yatırım Philips otomatik kahve makinası almak oldu. :))
-
@newbie97 Katılıyorum aslında Türk kahvesi diye bir çekirdek yok :)) Özünde aynı.
-
@colakbasri olurda kazanırsanız yeni pasaportunuzla formu doldurabilirsiniz mülakata eski ve yeni pasaportunuzu götürmeniz yeterli.
Formu doldururken adres kısmına almanya adresinizi girebilir ve orada mülakata girmeyi talep edebilirsiniz -
Günaydın forum milletinin insanları :)) sabah sabah içim karardı ama izlenmesi gereken bir video. Keşke ülkemiz bu şekilde yönetilmeseydi insanlarımız bilerek planlı bir şekilde bu kadar cahilleştirilmeseydi de "göçmen" olmak zorunda kalmasaydık... https://youtu.be/iTFhs13tfUg?si=_jinEgrQ_-e_asCb
-
@Riethian Güle güle kullanın , memnun musunuz ☺️
-
@Riethian Ben kahve makinesi almayı hiç düşünmedim, şu küçük Türk kahvesi makineleri plastik, öbür otomatikler de 20-30 bin lira civarında. Kendime cam demlik alacağım onu bile erteliyorum
10 senelik kettle dan devam :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 Amerika’da alırsın en güzelinden 🥳
-
@lawyergirl İlk öğrencilik kettle larımdan olur kendisi. İlk öğrenciyken çok deney yapmıştım kendisinin üstünde, makarna mı haşlanmadı, yumurta mı haşlanmadı ohoo daha neler neler. Neyse ki alaman markası bir türlü bozulmadı :D Bozulursa şu cam kettle lar var şeffaf onlardan alacağım
-
@MakeUSAGreatAgain 18. Dakika yaptım, site çökmüştü iyi yapmışsıniz 4. Dakikada 😀 eşime de son 15 dakika kala yaptım , bakalım tutucakmi 😀
-
@serel Bu çifte bir türlü ısınamadım. Gider gitmez 1 seneleri dolmadan "danışmanlık" şirketi kurduk v.s. muhabbetlerine girdiler. Pek samimi bulmuyorum kendilerini. Ama bilgi bilgidir :)
-
@Riethian ben daha uzun süredir ordalar diye biliyorum ama yanlış mı anladım bilemedim şimdi 🤔 danışmanlık giden her türkün yaptığı bir şey artık. bir aile daha var 8 ay olmuş gideli danışmalık şirketi açmışlar. Gelin size ev kiralıycaz yok efendim banka hesabı açıcaz vs diye video paylaşıyorlar. Ya daha yeni gitmişsin, insan jet lag ı atlatamaz o sürede bi dur :)))
-
@serel Geçen sene canlı bir yayın izlemiştim bir grup var danışmanlık yapıyor, gc başvurularını felan parayla yapıyor ve eğer çıkarsa oraya gidilirse ev araba havalimanından karşılama gibi hizmetler sunuyorlardı, talep var mı epey vardı 200 küsür kişiye bakmışlardı. Çıkanları canlı yayında arayıp bilgi vermişlerdi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum